Diger sıralamada ilk 5 de gorelim seni14. Sıradayım
Neden bu kaptanlar menüleri unutmazkiGunaydin canim
Menulerinide bekliyorum canim artik
Ayyyy inş Allah ağzın bal yesinDiger sıralamada ilk 5 de gorelim seni
Kaptanlik gorevleriNeden bu kaptanlar menüleri unutmazki
Tamam zipzipim
Hadi bakalim cumaya GuZel eksi bekliyorumWC çıkamadım ona rağmen sabitim 88.400
Gecmis olsun canimBen tuğçeyi hastaneye götürüyorum gelince yada orda yazarım görüşürüz kızlar
Teşekkür ederim canım, ben de sevindim.
Bugün Pazartesi 63 kgMerhaba hanımlar.
geçen cuma 62,8
Pazartesi 62,9
Bu cuma 63,7
Yola çıkıyorum. Akşama görüşürüz
Teşekkür ederiz canım.
Bana da iyi geldi canım, ama bu sabah yine acayip bir artı gördüm.Bu cook guzel oldu hic beklemiyordum
Merhaba sebnemcim hosgeldinMerhaba hanımlar
Bugün Pazartesi 63 kg
Teşekkür ederiz canım.
Yol ve yediklerin etkilemis olabilir canimBana da iyi geldi canım, ama bu sabah yine acayip bir artı gördüm.
hadi işiniz rast gitsin canım.Ben tuğçeyi hastaneye götürüyorum gelince yada orda yazarım görüşürüz kızlar
Olabilir canım, bol bol yürüyüş yapacağım ve düzenli besleneceğim artık. Cumaya eksi göreyim nolur.Yol ve yediklerin etkilemis olabilir canim
Hadi inşallah canimOlabilir canım, bol bol yürüyüş yapacağım ve düzenli besleneceğim artık. Cumaya eksi göreyim nolur.
Aaaa abooowMerhaba sebnemcim hosgeldin
Cuma gunu seni izne ayırdım ama ucuncu cuma yine aliriz listeye
Bu arada cuma sonuncu oldun bu yüzden gorevlerin var
Neden kilo aldıgını ve bir tane de sağlıklı yemek tarifi yazacaksın linklerini bırakmıstım aslındaAaaa abooowTamam canım. Görevlerim ney
Kızzzz bizim yarış ne oldu ne artısıOlabilir canım, bol bol yürüyüş yapacağım ve düzenli besleneceğim artık. Cumaya eksi göreyim nolur.
Kelin ilacı olsa başına sürermiş pastel yerinden kalkmak istemiyo acıkırım diye tarifmi verecekNeden kilo aldıgını ve bir tane de sağlıklı yemek tarifi yazacaksın linklerini bırakmıstım aslında
Yazar, yazmak zorunda yoksa ceza puanı alırızKelin ilacı olsa başına sürermiş pastel yerinden kalkmak istemiyo acıkırım diye tarifmi verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?