Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

649. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.

ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2558431

ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2558433

10. Takım yarışmacısı
cimbomlukiz 649. Etap birincisi oldu!

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI

6. Takım yarışmacısı
pastel34 649. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki paylaşımları yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

Kilo alma sebebinin aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:

Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

MARATONCU TAKIMLAR

649. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:

• 3. TAKIM
  • 4. TAKIM
  • 8. TAKIM
  • 9. TAKIM
  • 12. TAKIM

YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2558434

649. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:

• 4. TAKIM (8 ► 7)
  • 8. TAKIM (3 ► 2)
  • 9. TAKIM (2 ► 1)
  • 12. TAKIM (7 ► 6)
  • 13. TAKIM (9 ► 5)

ETAP NOTLARI:

8. TAKIM
Takım ortalamalasına yönelik rastgele kontrol 8. Takım için yapılmıştır. Teşekkür ediyorum, hata yok.

9. TAKIM
-all is well- ile ilgili olarak;
Üyemizin nicki benim excelde yaptığım dosyalama için sorun teşkil ediyor. Nickin başındaki "-" işaretinin kalkması gerekiyor, düzeltilebilirse sevinirim.

10. TAKIM
peaceful16 ile ilgili olarak;
Üyemizin 2019 yılı izin hakları dolmuştur, bilginize.

12. TAKIM
mavimli ile ilgili olarak;
Tartı değişimi kaynaklı 2 kiloluk artış hem yarışma kayıt kilosuna, hem de hedef kilosuna yansıtılmıştır, bilginize.
Yarışma kayıt kilosu: Yeni (85,6) Eski (83,6)
Hedef kilosu: Yeni (62) Eski (60)

Rapor Kaynağı

pastelfit burda linkkleri var

Olabilir canım, bol bol yürüyüş yapacağım ve düzenli besleneceğim artık. Cumaya eksi göreyim nolur.
Kızzzz bizim yarış ne oldu ne artısı hani söz vermiştik sabit tmm da artı nee aşk olsun tek başımamı yarışıyorum ben hastaneye geldim geç kalmamak için dönüş yolu yürüyerek gidicem banada spor olsun diye cuma kontrolüm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…