Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yazar, yazmak zorunda yoksa ceza puanı alırız
Evet malesef kurallar böyleymiş acaba diyorum pastelin artıya geçmesi yeme düzenindenmi yoksa ideal kilosu 63 mü neden bu kadar hızlı giderken birden durdu 63 de ideal bir kilo boyunu hatırlamıyorum ama mezun olmayı düşünüyormu onuda bilmiyorum

Boyu benimle aynı 1.58
Yazdan gelen bir yogunlugu var aslında daha önce daha aktif ve daha güzel kilo veriyordu

Boyu benimle aynı 1.58
Yazdan gelen bir yogunlugu var aslında daha önce daha aktif ve daha güzel kilo veriyordu
Evet aktif ve güzel kilo verdigine şahidim boyuna göre hala devam etmesi lazım pastelfit niye koptun sen böyle bacım kız bak yalnız degilsin hepimizin amacı aynı eski düzenine ve aktifligine dön artık bir an evvel verelim kiloları kış geliyor artık kilo alma zamanı başlıyor biz hatunların bir an önce toparla kendini o kadar emek verdin heba olmasın yine yaparsın sen

Zipzip- kaptanım bugün yolculuk varmış hayırlı uçuşlar olsun inş senin için güzel bir tatil olsun iş öncesi inşAllah istediğin gibi geçer iyi tatiller ablana selamlar oda bizimle sırlarını paylaşsa keşke çok merak ettim nasıl o kadar kilo verdi diye azmine hayran kaldım

Sagol canım benim ❤
Ablamın sırrı az yemek canım mesela bayramda buraya geldi kacamak yapmadı diyebilirim,
Bol yürüyüs yapmıs canım
Aksamlarıda 5,30 dan sonra yemek yemiyordu en son

Akşama yazarım Elif cim desadece 400 gr kilo almak sayılır mı ki? Kopmuş filan deyilim, çok yoğunum kendime ayrı yemek yapamadım. Yola gittim geldim , çocuklar evde , kendime vakit ayıramadım. Ayrıca çok da güzel tarif verebilirim ona göre
Neden kilo aldıgını ve bir tane de sağlıklı yemek tarifi yazacaksın linklerini bırakmıstım aslında
Kelin ilacı olsa başına sürermiş pastel yerinden kalkmak istemiyo acıkırım diye tarifmi verecek
Boyu benimle aynı 1.58

800 gram artı bildirim yaptın ama
Aksamda yazabilirsin

800 gram artı bildirim yaptın ama
Aksamda yazabilirsin
Bişey oldu üşüttüm mü ne üç gün karın ve kasık ağrısı çektim. Ağrı geçti tartı düştü. O bi şişlik yaptı maalesef. Neyse zaten izindeymişimBen şu evi toplıyım sonra görevlerimi yapıcam.

Kızlar güncel kilom 57.6 kg, dün 56.8 kg idim. Tartıdan mı benden mi anlamadım
Bende de öyle oluyor bazen. Hiç fazla birşey yemesem de fazla çıkıyorum.
Sagol canım benim ❤
Ablamın sırrı az yemek canım mesela bayramda buraya geldi kacamak yapmadı diyebilirim,
Bol yürüyüs yapmıs canım
Aksamlarıda 5,30 dan sonra yemek yemiyordu en son
Akşam erken saatte yeme işini bitirmek çok işe yarıyor.

Teşekkür ederim canım. Haftasonunu hasta yatarak geçirdim. Hiç bakamaıdm buraya kusura bakmayın.
Gecmis olsun canım ❤
Tamam sebnemcim
Bende de öyle oluyor bazen. Hiç fazla birşey yemesem de fazla çıkıyorum.

Akşam erken saatte yeme işini bitirmek çok işe yarıyor.
Kesinlikle cok işe yarıyor
Bugün kilo bildirimimi de yapayım.
Cuma günü: 71.3
Bugün: 72
Neden böyle oldu hiç anlamıyorum. Hastalıktan dolayı vücudum ödem tutmuş olabilir mi? Ya da ilaçlardan? Ama üzüldüm
Olabilir canım gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…