Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Mersi

Çok teşekkür ederim, çok incesin Geçmiş gününüz de kutlu olsun bu arada Ben de üniversiteyi Bursa’da okudum. Antep gitmeyi çok istediğim bir yer, arkadaslar yemek gezileri yapıyorlar üçer günlük, bir dahil olamadık Çok memnun oldum, bugün başlıyorum artık reel olarak

Ya

ben migren olabilir diyorum doktor da demiş ya benim de otobüslerde ağlamışlığım var Ağrıdan. Migrense ve sürekli tutuyorsa ağrı gelmesin diye de ilaç başlıyorlar Allah şifa versin canım
Bu migren hiçmi geçmez ben ilaç alıp uyuyunca geçiyor sabah kalktı yine agrıyor numaramı aldı geçmezse ögretmenimden ararım gel beni al dedi napıcam bilmiyorum

Gözle ilgili hiç gittiniz mi daha önce. Gerçekten göz de etkileyebiliyormuş. Allah'ım bı an önce şifa versin şu yavrucuğa. Ne olduğunu bulsalar da artık ağrı çekmese.
Gözlük kullanıyor 1 sene olmadı gözlükleri alalı yeni değiştirdik yani ola bilirmi onuda bilmiyorum sıra bulmak bi eziyet okuldan sürekli geri kalması bi sıkıntı

Gözlük kullanıyor 1 sene olmadı gözlükleri alalı yeni değiştirdik yani ola bilirmi onuda bilmiyorum sıra bulmak bi eziyet okuldan sürekli geri kalması bi sıkıntı
Eltimin 9 yaşında kızı sürekli başı agriyodu migren sandılar meğer gözden mis şimdi gözlük kullanıyo agrimiyo başıda cok şükür

pastelfit sebnemcim iki baslıgı bir arada yszmıssın

Neden hata yaptıgınu buraya yazman gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…