MersiMenüler iyi canım afiyet olsun
Canım ilk gün çok karbonhidrat var 2. Gün de fanta hem sağlıksız hem şekerli onun dışında iyi...
Güzel menü. Su-spor da yazmalısın..
Gayet iyi bir menü...
Sporun suyun harika canım. Ama akşam patates ya da pirinç acıktırıp insanı kaçamağa yöneltebilir canım....
Hosbuldum canimmavitosbik07 hoşgeldin aramıza
Kızlar nerelerdesiniz yahuu
Tosbikcim hoş geldin. İki gündür yoğunluktan bir merhaba diyemedim. Gelmene cok sevindim. Yeni kan lazım bize. Vampirella gibi hissettim kendimi. Bizimle güzel kilolar verirsin inşallah. 2017 de Antalya'dan Bursa'ya üç yıllığına geldik canım. Aslen Gaziantepliyim. 50 yaşındayım öğretmenim halen çalışıyorum iki oğlum var. 60kg kusurlerdeyim. Geçen yıldan beri 22 kilo verdim..Antalya'ya bu yaz kesin dönüş planları yapıyoruz. Başarılar dilerim.
Bu migren hiçmi geçmez ben ilaç alıp uyuyunca geçiyor sabah kalktı yine agrıyor numaramı aldı geçmezse ögretmenimden ararım gel beni al dedi napıcam bilmiyorumYa
ben migren olabilir diyorum doktor da demiş ya benim de otobüslerde ağlamışlığım var Ağrıdan. Migrense ve sürekli tutuyorsa ağrı gelmesin diye de ilaç başlıyorlar Allah şifa versin canım
Gözlük kullanıyor 1 sene olmadı gözlükleri alalı yeni değiştirdik yani ola bilirmi onuda bilmiyorum sıra bulmak bi eziyet okuldan sürekli geri kalması bi sıkıntıGözle ilgili hiç gittiniz mi daha önce. Gerçekten göz de etkileyebiliyormuş. Allah'ım bı an önce şifa versin şu yavrucuğa. Ne olduğunu bulsalar da artık ağrı çekmese.
Geçmiş olsun canim bilirim acısını gecmez en az 2 gün sürer benimkiBu migren hiçmi geçmez ben ilaç alıp uyuyunca geçiyor sabah kalktı yine agrıyor numaramı aldı geçmezse ögretmenimden ararım gel beni al dedi napıcam bilmiyorum
Eltimin 9 yaşında kızı sürekli başı agriyodu migren sandılar meğer gözden mis şimdi gözlük kullanıyo agrimiyo başıda cok şükürGözlük kullanıyor 1 sene olmadı gözlükleri alalı yeni değiştirdik yani ola bilirmi onuda bilmiyorum sıra bulmak bi eziyet okuldan sürekli geri kalması bi sıkıntı
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar bugün oğlumun öğretmener günü gösterisi var birazdan okula gidicem öpüyorum hepinizi
Günaydın canım ❤Günaydınnnn hayırlı sabahlar
Günaydın canım ❤Günaydın güzeller
Düzenine dönmene sevindim canım, hadi artık katıl aramıza. Çok uzak kaldın.Hanımlariyi geceler. Benim için güzel bir gündü. Normal rutinime döndüm çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?