Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ege güzel yer valla. Dünden beri yağmur var hakkaten ama yine de Ankara'ya göre sıcak gelmiştir sana buralar. Gökyüzünden yeri izlemek çok güzel gelmişti bana da.
Aslında daha sıcak ama yagmurdan dolayı biraz serinlemiş buralarda
Dün aksam ev cok sıcak dedim sıcagı kapatttırdım sonrasında üşüdümm

Olmazsa ara dönemde yatış yaparsınız canım ama takip edilmesi lazım. Çocuk sürekli böyle baş ağrısı çekerek yaşayamaz.

Canım kemikleri kasaba verin onlar çok güzel parçalıyor. Boş yere uğraşıp durma sen. Evrakları da Perşembe falan toparlarsin, biraz dinlen.

Bozulmaz mı canım, ne olduğunu bilsen ona göre çare ararsın. Belirsizlik insanı yıpratıyor

Ne yapıyorsunyz takım sessiz
Olmazsa ara dönemde yatış yaparsınız canım ama takip edilmesi lazım. Çocuk sürekli böyle baş ağrısı çekerek yaşayamaz.
Bozulmaz mı canım, ne olduğunu bilsen ona göre çare ararsın. Belirsizlik insanı yıpratıyor
Tuğçeyi okuldan gelince göze götürdüm kızlar ondada bişey çıkmadı sıra bitmişti daldım bi doktorun odasına durumu izah ettim sağolsun muayene etti göz ölçümü yapıldı göz tansiyonuna bakıldı hepsi normal dedi bi hafta migren ilacını yarım halde içecek 1 taneye çıkarınca geçer inş diye umut ediyorum inş

Gecmiş olsun canım ilacın faydası olur insallah

Gecmiş olsun canım ilacın faydası olur insallah
Dün doktor ilacın hemen mucize göstermesini beklemeyin dedi zati mg düşük 5 mg bide yarısını içiyo şimdi 1 hafta böyle devam sonra 1 tane içecek inş düzelir yoksa beni tımarhaneye kapatacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…