Aslında daha sıcak ama yagmurdan dolayı biraz serinlemiş buralardaEge güzel yer valla. Dünden beri yağmur var hakkaten ama yine de Ankara'ya göre sıcak gelmiştir sana buralar. Gökyüzünden yeri izlemek çok güzel gelmişti bana da.
Olmazsa ara dönemde yatış yaparsınız canım ama takip edilmesi lazım. Çocuk sürekli böyle baş ağrısı çekerek yaşayamaz.Sınavlar iyi geçmiş e-okuldan takıp ediyorum o benden daha hevesli sınav zamanı anne dua et yüksek not alayım okulla ilgisi olduğunu sanmıyorum gözden sonrada geçmezse psikologa götürücem kilodan dolayıda ola bilir endokrine gidicez oda olmazsa tansiyon takibi yapılacak yatış yapıp takip edilmesini istiyorum ama bu haftada sınavı var
Canım kemikleri kasaba verin onlar çok güzel parçalıyor. Boş yere uğraşıp durma sen. Evrakları da Perşembe falan toparlarsin, biraz dinlen.Kızlar çok keyifsizim, oğlan hasta ben hasta. Evraklar toplanacak ama oturduğum yerden bile kalkasım yok. Kurbanın kemiklerini kesmek için her yerde satır aradım dün, o kadar koşturma daha kötü yaptı beni. İnşallah hızlıca toparlanırımKendinize dikkat edin , hastaneler dolmuş taşmış yine salgınlardan.
Okuldayim canım sınavlar var, yarın da benim jurim var. Bikac gün daha az girerim haberin olsun canım.Ne yapıyorsunyz takım sessiz
İster istemez soğudu biraz yağmurlarla. Güneşli günler gelir birkaç güne.Aslında daha sıcak ama yagmurdan dolayı biraz serinlemiş buralarda
Dün aksam ev cok sıcak dedim sıcagı kapatttırdım sonrasında üşüdümm
Tamam canım kolay gelsin güzel gecer insallahOkuldayim canım sınavlar var, yarın da benim jurim var. Bikac gün daha az girerim haberin olsun canım.
Ne yapıyorsunyz takım sessiz
Aslında daha sıcak ama yagmurdan dolayı biraz serinlemiş buralarda
Dün aksam ev cok sıcak dedim sıcagı kapatttırdım sonrasında üşüdümm
Dönem dönem sakinlik oluyor canım takımlardaSelam canım! Ben bugün anca vakit buldum valla. Gruba da kıs gelmiştir belki
Tesekkur ederim canımDenizin soğuğu da iyi vurur, dikkat et canim
Okuldayim canım sınavlar var, yarın da benim jurim var. Bikac gün daha az girerim haberin olsun canım.
Bozulmaz mı canım, ne olduğunu bilsen ona göre çare ararsın. Belirsizlik insanı yıpratıyorKişisel gelişim kitabı çok fazla var ama genelde sema maraşlının evlilik adına kitaplarını çok okudum romana başladınmı bitene kadar başından kalkmak istemiyorum canan tan ve sinan akyüz kitaplarını çok seviyorum pedegog inş bunlardanda sonuç çıkmazsa düşünüyorum inş çok sagolun kızlar valla sizde olmasanız oturup aglıycam çok sinirlerim bozuldu Allah razı olsun hepinizden iyiki varsınız
Kolay gelsin canımBugün de okulla ilgili işim vardı, yarın da var. Bana evde oturmak yok anlaşıldı
Ne yapıyorsunyz takım sessiz
Olmazsa ara dönemde yatış yaparsınız canım ama takip edilmesi lazım. Çocuk sürekli böyle baş ağrısı çekerek yaşayamaz.
Tuğçeyi okuldan gelince göze götürdüm kızlar ondada bişey çıkmadı sıra bitmişti daldım bi doktorun odasına durumu izah ettim sağolsun muayene etti göz ölçümü yapıldı göz tansiyonuna bakıldı hepsi normal dedi bi hafta migren ilacını yarım halde içecek 1 taneye çıkarınca geçer inş diye umut ediyorum inşBozulmaz mı canım, ne olduğunu bilsen ona göre çare ararsın. Belirsizlik insanı yıpratıyor
Gecmiş olsun canım ilacın faydası olur insallahTuğçeyi okuldan gelince göze götürdüm kızlar ondada bişey çıkmadı sıra bitmişti daldım bi doktorun odasına durumu izah ettim sağolsun muayene etti göz ölçümü yapıldı göz tansiyonuna bakıldı hepsi normal dedi bi hafta migren ilacını yarım halde içecek 1 taneye çıkarınca geçer inş diye umut ediyorum inş
Dün doktor ilacın hemen mucize göstermesini beklemeyin dedi zati mg düşük 5 mg bide yarısını içiyo şimdi 1 hafta böyle devam sonra 1 tane içecek inş düzelir yoksa beni tımarhaneye kapatacaklarGecmiş olsun canım ilacın faydası olur insallah
Nasıl geçti ilk gün sevdinmi yeni ortamıGecmiş olsun canım ilacın faydası olur insallah
Bugün de okulla ilgili işim vardı, yarın da var. Bana evde oturmak yok anlaşıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?