Tek günlük olsun o kaçamak canım, cumaya güzel gelirsin regl sayesinde.Ayy bugün menu yazmiyim ben ya çok kaçamak olduneyseki regl oldum ben sakinim
Günaydın canım geçmiş olsun. Dikkat et kendine.Biraz kırgınlık vardı üzerimde, yemekten sonra uzandım güya, gece olmuş gözümü açana kadar
Hiç bilmiyorum ki canım ama duyduğum kadarıyla göz tansiyonu gibi şeyler yapabilirmis. Daha önce de konuştuk ama Tuğçe okuldan uzak kalmak istiyor olabilir mi. Okulda nasılmış hiç sordunuz mu.Gözlük kullanıyor 1 sene olmadı gözlükleri alalı yeni değiştirdik yani ola bilirmi onuda bilmiyorum sıra bulmak bi eziyet okuldan sürekli geri kalması bi sıkıntı
İyi seyirler canım.Günaydın kızlar bugün oğlumun öğretmener günü gösterisi var birazdan okula gidicem öpüyorum hepinizi
Nasıl geçti canım yolculuk, keyfin yerinde mi şu an.Dün aksam gelemedim kızlar yemek,alısveris derken
Yolculuk güzeldi bulutların üstünde olmak güzelmisNasıl geçti canım yolculuk, keyfin yerinde mi şu an.
Günaydın canım ❤Günaydın ❤
Canım genelde kişisel gelişim, tarihi roman, polisiye ama her türe de sıcak bakıyorum, çok şanslısın keşke benim de o kadar kitabım olsaKitap okumayı seviyorsun sanırım ne tarz kitaplar okuyorsun ben roman takılıyorum eşimin odasında 10000 üzeri kitabı var bazen elime alıyorum okumak için telefona dalınca kitap yalan oluyor
Canım ben psikolojik olduğunu hissediyorum nedense, imkanın varsa bir pedagogdan yardım al derimBu migren hiçmi geçmez ben ilaç alıp uyuyunca geçiyor sabah kalktı yine agrıyor numaramı aldı geçmezse ögretmenimden ararım gel beni al dedi napıcam bilmiyorum
Ehliyetimi 2008 senesinde aldımDireksiyon sınavına girdiniz mi
Gecmis olsun canım bugün nasıl oldunCnm ben çok hastayım, bu akşam aktif olamayacağım diye haber vermeye geldim
Bende ilk defa bindim daha önce konya ve karsbük e gittim onlar da otobüsle gitmiştim✌ben daha hiç binmedim çünkü hiç şehir dışına çıkmadık özel arabamızla gtyik özel uçağımız olsa bide keşke
1 saat sürüyor canımNe çabuk maşşallah
Sağol canım ❤Hayırlı yolculuklar canım, inşallah çok keyif alırsın.
Sağol canım ❤hayırlı yolculuklar oğlum olsa anne fatih selimin bindiği uçağının aynısı derdi
Sağol canım ❤İyi yolculuklar
Sınavlar iyi geçmiş e-okuldan takıp ediyorum o benden daha hevesli sınav zamanı anne dua et yüksek not alayım okulla ilgisi olduğunu sanmıyorum gözden sonrada geçmezse psikologa götürücem kilodan dolayıda ola bilir endokrine gidicez oda olmazsa tansiyon takibi yapılacak yatış yapıp takip edilmesini istiyorum ama bu haftada sınavı varHiç bilmiyorum ki canım ama duyduğum kadarıyla göz tansiyonu gibi şeyler yapabilirmis. Daha önce de konuştuk ama Tuğçe okuldan uzak kalmak istiyor olabilir mi. Okulda nasılmış hiç sordunuz mu.
Kişisel gelişim kitabı çok fazla var ama genelde sema maraşlının evlilik adına kitaplarını çok okudum romana başladınmı bitene kadar başından kalkmak istemiyorum canan tan ve sinan akyüz kitaplarını çok seviyorum pedegog inş bunlardanda sonuç çıkmazsa düşünüyorum inş çok sagolun kızlar valla sizde olmasanız oturup aglıycam çok sinirlerim bozuldu Allah razı olsun hepinizden iyiki varsınızCanım genelde kişisel gelişim, tarihi roman, polisiye ama her türe de sıcak bakıyorum, çok şanslısın keşke benim de o kadar kitabım olsaşimdiye kadar okuduklarım büyük bir kütüphane olurdu sanırım
Canım ben psikolojik olduğunu hissediyorum nedense, imkanın varsa bir pedagogdan yardım al derim
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Cnm günaydınEhliyetimi 2008 senesinde aldım
Ama araba kullanmadııgm için direksiyon dersi aldım
Gecmis olsun canım bugün nasıl oldun
Wıııyyy deme, ayrı mı olacakpastelfit sebnemcim iki baslıgı bir arada yszmıssın
Ben Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
Neden hata yaptıgınu buraya yazman gerekiyor
Ege güzel yer valla. Dünden beri yağmur var hakkaten ama yine de Ankara'ya göre sıcak gelmiştir sana buralar. Gökyüzünden yeri izlemek çok güzel gelmişti bana da.Yolculuk güzeldi bulutların üstünde olmak güzelmis
Ankaradan kalkarken ankara kahverengi topraklarla kaplıdyı,izmire inerken yeşillik her yer
Cok yagmurlu hava burada simdi
Birde ilk defa denizi ucaktan gördüm :))
Simdilik güzel gidiyor canim ameliyat da persembe günüymüş ben hep cuma diye düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?