Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gözlük kullanıyor 1 sene olmadı gözlükleri alalı yeni değiştirdik yani ola bilirmi onuda bilmiyorum sıra bulmak bi eziyet okuldan sürekli geri kalması bi sıkıntı
Hiç bilmiyorum ki canım ama duyduğum kadarıyla göz tansiyonu gibi şeyler yapabilirmis. Daha önce de konuştuk ama Tuğçe okuldan uzak kalmak istiyor olabilir mi. Okulda nasılmış hiç sordunuz mu.

Nasıl geçti canım yolculuk, keyfin yerinde mi şu an.
Yolculuk güzeldi bulutların üstünde olmak güzelmis
Ankaradan kalkarken ankara kahverengi topraklarla kaplıdyı,izmire inerken yeşillik her yer
Cok yagmurlu hava burada simdi
Birde ilk defa denizi ucaktan gördüm :))
Simdilik güzel gidiyor canim ameliyat da persembe günüymüş ben hep cuma diye düşünmüştüm

Kitap okumayı seviyorsun sanırım ne tarz kitaplar okuyorsun ben roman takılıyorum eşimin odasında 10000 üzeri kitabı var bazen elime alıyorum okumak için telefona dalınca kitap yalan oluyor
Canım genelde kişisel gelişim, tarihi roman, polisiye ama her türe de sıcak bakıyorum, çok şanslısın keşke benim de o kadar kitabım olsa şimdiye kadar okuduklarım büyük bir kütüphane olurdu sanırım
Bu migren hiçmi geçmez ben ilaç alıp uyuyunca geçiyor sabah kalktı yine agrıyor numaramı aldı geçmezse ögretmenimden ararım gel beni al dedi napıcam bilmiyorum
Canım ben psikolojik olduğunu hissediyorum nedense, imkanın varsa bir pedagogdan yardım al derim

✌ben daha hiç binmedim çünkü hiç şehir dışına çıkmadık özel arabamızla gtyik özel uçağımız olsa bide keşke
Bende ilk defa bindim daha önce konya ve karsbük e gittim onlar da otobüsle gitmiştim

Ne çabuk maşşallah
1 saat sürüyor canım
Ama iyiki ucakla gelmisim 8-9 saat yolu hiç cekemezdim.yolculugu hiç.sevmiyorum

Hiç bilmiyorum ki canım ama duyduğum kadarıyla göz tansiyonu gibi şeyler yapabilirmis. Daha önce de konuştuk ama Tuğçe okuldan uzak kalmak istiyor olabilir mi. Okulda nasılmış hiç sordunuz mu.
Sınavlar iyi geçmiş e-okuldan takıp ediyorum o benden daha hevesli sınav zamanı anne dua et yüksek not alayım okulla ilgisi olduğunu sanmıyorum gözden sonrada geçmezse psikologa götürücem kilodan dolayıda ola bilir endokrine gidicez oda olmazsa tansiyon takibi yapılacak yatış yapıp takip edilmesini istiyorum ama bu haftada sınavı var

Kişisel gelişim kitabı çok fazla var ama genelde sema maraşlının evlilik adına kitaplarını çok okudum romana başladınmı bitene kadar başından kalkmak istemiyorum canan tan ve sinan akyüz kitaplarını çok seviyorum pedegog inş bunlardanda sonuç çıkmazsa düşünüyorum inş çok sagolun kızlar valla sizde olmasanız oturup aglıycam çok sinirlerim bozuldu Allah razı olsun hepinizden iyiki varsınız

Kızlar çok keyifsizim, oğlan hasta ben hasta. Evraklar toplanacak ama oturduğum yerden bile kalkasım yok. Kurbanın kemiklerini kesmek için her yerde satır aradım dün, o kadar koşturma daha kötü yaptı beni. İnşallah hızlıca toparlanırım Kendinize dikkat edin , hastaneler dolmuş taşmış yine salgınlardan.

Wıııyyy deme, ayrı mı olacak

Ege güzel yer valla. Dünden beri yağmur var hakkaten ama yine de Ankara'ya göre sıcak gelmiştir sana buralar. Gökyüzünden yeri izlemek çok güzel gelmişti bana da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…