Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çocuklar erken yatmıyor mu canım, onlarla birlikte sen de uyusan ya da eşine devretsen bu aksamlik sen gidip yatsan.
Öyle yapıcam canım, akşam genelde eşim yatırır zaten çocukları
Biraz kitap okuyup uyurum.
İyi geceler şimdiden size

Afiyet olsun canım ekmeğin miktarını anlayamadım.
Afiyet olsun canım güzel menü. Su çok mu az içtin.
Afiyet olsun canım menüler güzel, ikinci gün sporu harika.
İlk gün menün pek iyi değil gibi canım, diğerini beğendim afiyet olsun.
Sabah 09:15
1 h yumurta
1 kk beyaz peynir
1 küçük salatalık
2 siyah zeytin
1 ceviz

Akşam 17:30
2 yumurtadan yulaflı omlet
Üzerine 4 kaşık ev yoğurdu
Afiyet olsun canım çok hafif olmuş.
Afiyet olsun canım çok güzel menü.

Hosbuldum, çok tatlısın
Tosbikcim hoş geldin. İki gündür yoğunluktan bir merhaba diyemedim. Gelmene cok sevindim. Yeni kan lazım bize. Vampirella gibi hissettim kendimi. Bizimle güzel kilolar verirsin inşallah. 2017 de Antalya'dan Bursa'ya üç yıllığına geldik canım. Aslen Gaziantepliyim. 50 yaşındayım öğretmenim halen çalışıyorum iki oğlum var. 60kg kusurlerdeyim. Geçen yıldan beri 22 kilo verdim..Antalya'ya bu yaz kesin dönüş planları yapıyoruz. Başarılar dilerim.

Afiyet olsun canım,ben de az önce yedim. Birazdan da spor yapıcam. Doktor size ne dedi. Başkasına gittiniz dimi.
K.b.b başka doktora gittik sinüzit görünmüyor iltihap yok antibiyotik iyi gelmiş dedi tekrar çocuk nörolojiye gönderdi gittik oda beyin cerrahına gönderdi beyinde sıkıntı yok nöroloji migren tedavisi başlaya bilir dedi ilaç başladı bide çocuk endokrin ve göz doktoru görsün dedi endokrin 18 aralık gün verdi göz yarın sabah gelin dedi sıra ala bilirsek şansa ama iki gündür okuldan geri kalacak götürmiycem eve geldik yine ağrımaya başladı yattık benimki geçti tuğçeninki geçmedi çıldıracam karşımda aglıyo

Öyle yapıcam canım, akşam genelde eşim yatırır zaten çocukları
Biraz kitap okuyup uyurum.
İyi geceler şimdiden size
Kitap okumayı seviyorsun sanırım ne tarz kitaplar okuyorsun ben roman takılıyorum eşimin odasında 10000 üzeri kitabı var bazen elime alıyorum okumak için telefona dalınca kitap yalan oluyor

Menüler iyi canım afiyet olsun
Canım ilk gün çok karbonhidrat var 2. Gün de fanta hem sağlıksız hem şekerli onun dışında iyi...
Sabah 09:15
1 h yumurta
1 kk beyaz peynir
1 küçük salatalık
2 siyah zeytin
1 ceviz

Akşam 17:30
2 yumurtadan yulaflı omlet
Üzerine 4 kaşık ev yoğurdu
Güzel menü. Su-spor da yazmalısın..
Gayet iyi bir menü...
Sporun suyun harika canım. Ama akşam patates ya da pirinç acıktırıp insanı kaçamağa yöneltebilir canım....

Ya
ben migren olabilir diyorum doktor da demiş ya benim de otobüslerde ağlamışlığım var Ağrıdan. Migrense ve sürekli tutuyorsa ağrı gelmesin diye de ilaç başlıyorlar Allah şifa versin canım

Gözle ilgili hiç gittiniz mi daha önce. Gerçekten göz de etkileyebiliyormuş. Allah'ım bı an önce şifa versin şu yavrucuğa. Ne olduğunu bulsalar da artık ağrı çekmese.

Kitap okumayı seviyorsun sanırım ne tarz kitaplar okuyorsun ben roman takılıyorum eşimin odasında 10000 üzeri kitabı var bazen elime alıyorum okumak için telefona dalınca kitap yalan oluyor
O sayı ne öyle doğru mu okuyorum. Maşallah eşine ne güzel bir kütüphane kurmuş.

Çoktandır patates yemiyordum özlemişim canım. Çok şükür kaçamak konusunda iradeliyim. Şu an karnım gurul gurul, neyse ki yatma vakti artık. Bı de ben sporlarimi akşam yapıyorum, aciksam da yoldan çıkmıyorum bu sayede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…