Cnm ben çok hastayım, bu akşam aktif olamayacağım diye haber vermeye geldimKızlar nerelerdesiniz yahuu
Ya canım ilaç almadın mı?Cnm ben çok hastayım, bu akşam aktif olamayacağım diye haber vermeye geldim
Kötü mü oldun iyice, üzüldüm canım. Güzelce dinlenmeye çalış öyleyse. Çok geçmiş olsun tatlım.Cnm ben çok hastayım, bu akşam aktif olamayacağım diye haber vermeye geldim
Çocuklar erken yatmıyor mu canım, onlarla birlikte sen de uyusan ya da eşine devretsen bu aksamlik sen gidip yatsan.Bende uyukluyorum. Erkenden uyumak ve artık sakin huzurlu bir yeni güne başlamak istiyorum
Öyle yapıcam canım, akşam genelde eşim yatırır zaten çocuklarıÇocuklar erken yatmıyor mu canım, onlarla birlikte sen de uyusan ya da eşine devretsen bu aksamlik sen gidip yatsan.
İyi geceler canımÖyle yapıcam canım, akşam genelde eşim yatırır zaten çocukları
Biraz kitap okuyup uyurum.
İyi geceler şimdiden size
Afiyet olsun canım ekmeğin miktarını anlayamadım.Kızlar 23 kasım menüsü;
Sabah 11:30 1/2 kadar ekmek, bal ve tereyağ, 1 tost dilim kaşar, 1 kk beyaz peynir, salatalık, 1 haşlanmış yumurta, şekersiz çay
Akşam 20:00 1 kase şehriyeli tavuk çorbası, 1 porsiyon kızarmış yeşil fasulye, salata
21:30 1 şekersiz kahve
1.5 lt su
3500 adın atıldı.
Afiyet olsun canım güzel menü. Su çok mu az içtin.24 Kasım
Saat 7:5 hurma, yarım sucuklu yumurta, bi kaşık bal, yarım avuç kabak çekirdeği
Saat 12: bir küçük kase dolma içi
Saat 2 iki ya da üç lahana dolması
Akşam 18: bi kase çorba biraz kabak çekirdeği
Saat 19: biraz peynir bir küçük domates
Afiyet olsun canım menüler güzel, ikinci gün sporu harika.23 kasım kahvaltım saat 10.00
Domates
Salatalık
1 kaşık tulum peynir
4 tane zeytin
1.5 dilim ekmek
Ara ögün saat 13.30
1 tane yaş hurma
1 çay bardağı süt
Akşam yemeği saat 15.30
1 kepçe mercimek çorbası
5 kaşık etli sebzeli güveç
1 tahta kaşık sebzeli bulgur pilavı
Karışık salata
Ara ögğn saat 19.00
1 avuç leblebi
2 litre su
24 kasım sabah kahvaltım saat 11.30
2 kaşık menemen
1 kaşık patates salatası
2 dilim salatalık
1 dilim kaşar
1.5 dilim tam buğday ekmeği
Ara ögün saat 14.00
1 fincan nescafe
Akşam yemeği saat 16.30
4 kaşık güveç
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek
1.5 litre tarçınlı su
2 saat yürüyüş
İlk gün menün pek iyi değil gibi canım, diğerini beğendim afiyet olsun.Cumartesi menüsü
Sabah11.30
4 sandal krep
Yarım peynirli lokma
1 dilim kepekli ekmek
1 çatal reçel
Ara15.00
1 avuç çerez
Akşam10.30
7 8 tane çiğ köfte (arkadaşlarımızı köfteye çağırdık)
Ayran
Yeşillik
Su 2lt
Spor 2.700 adımZipzip-
Pazar menüsü
Sabah10.00
1 dilim lübnan ekmeği
1 sabanda yhmurta
Az peynir
Doamtes salatalık
Akşam 20.00
1 mangalda çupra
1 bardak fanta
Ekmeğin ucu lavaş
Bol salata
Su 2.5 lt
Spor 2550 adımZipzip-
Afiyet olsun canım çok hafif olmuş.Sabah 09:15
1 h yumurta
1 kk beyaz peynir
1 küçük salatalık
2 siyah zeytin
1 ceviz
Akşam 17:30
2 yumurtadan yulaflı omlet
Üzerine 4 kaşık ev yoğurdu
Afiyet olsun canım çok güzel menü.Kahvaltı 10.30
Tereyağında 2 yumurta
6 zeytin
Bi dilim peynir
1.5 dilim tb ekmek
Öğlen 15.00
İki kaşık domatesli bulgur pilavı
3 4 kaşık sebze yemeği
Bi kepçe cacık
Akşam 18.30
Bi küçük kutu yoğurt
7 hurma
Su 2ye tamamlarım
@Zipzip-
Tosbikcim hoş geldin. İki gündür yoğunluktan bir merhaba diyemedim. Gelmene cok sevindim. Yeni kan lazım bize. Vampirella gibi hissettim kendimi. Bizimle güzel kilolar verirsin inşallah. 2017 de Antalya'dan Bursa'ya üç yıllığına geldik canım. Aslen Gaziantepliyim. 50 yaşındayım öğretmenim halen çalışıyorum iki oğlum var. 60kg kusurlerdeyim. Geçen yıldan beri 22 kilo verdim..Antalya'ya bu yaz kesin dönüş planları yapıyoruz. Başarılar dilerim.Hosbuldum, çok tatlısın
Çok geçmiş olsun canım.Cnm ben çok hastayım, bu akşam aktif olamayacağım diye haber vermeye geldim
K.b.b başka doktora gittik sinüzit görünmüyor iltihap yok antibiyotik iyi gelmiş dedi tekrar çocuk nörolojiye gönderdi gittik oda beyin cerrahına gönderdi beyinde sıkıntı yok nöroloji migren tedavisi başlaya bilir dedi ilaç başladı bide çocuk endokrin ve göz doktoru görsün dedi endokrin 18 aralık gün verdi göz yarın sabah gelin dedi sıra ala bilirsek şansa ama iki gündür okuldan geri kalacak götürmiycem eve geldik yine ağrımaya başladı yattık benimki geçti tuğçeninki geçmedi çıldıracam karşımda aglıyoAfiyet olsun canım,ben de az önce yedim. Birazdan da spor yapıcam. Doktor size ne dedi. Başkasına gittiniz dimi.
Kitap okumayı seviyorsun sanırım ne tarz kitaplar okuyorsun ben roman takılıyorum eşimin odasında 10000 üzeri kitabı var bazen elime alıyorum okumak için telefona dalınca kitap yalan oluyorÖyle yapıcam canım, akşam genelde eşim yatırır zaten çocukları
Biraz kitap okuyup uyurum.
İyi geceler şimdiden size
Menüler iyi canım afiyet olsun23 kasım kahvaltım saat 10.00
Domates
Salatalık
1 kaşık tulum peynir
4 tane zeytin
1.5 dilim ekmek
Ara ögün saat 13.30
1 tane yaş hurma
1 çay bardağı süt
Akşam yemeği saat 15.30
1 kepçe mercimek çorbası
5 kaşık etli sebzeli güveç
1 tahta kaşık sebzeli bulgur pilavı
Karışık salata
Ara ögğn saat 19.00
1 avuç leblebi
2 litre su
Diyetisyene uymuşsun gibi duruyor afiyet olsun
24 kasım sabah kahvaltım saat 11.30
2 kaşık menemen
1 kaşık patates salatası
2 dilim salatalık
1 dilim kaşar
1.5 dilim tam buğday ekmeği
Ara ögün saat 14.00
1 fincan nescafe
Akşam yemeği saat 16.30
4 kaşık güveç
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek
1.5 litre tarçınlı su
2 saat yürüyüş
Canım ilk gün çok karbonhidrat var 2. Gün de fanta hem sağlıksız hem şekerli onun dışında iyi...Cumartesi menüsü
Sabah11.30
4 sandal krep
Yarım peynirli lokma
1 dilim kepekli ekmek
1 çatal reçel
Ara15.00
1 avuç çerez
Akşam10.30
7 8 tane çiğ köfte (arkadaşlarımızı köfteye çağırdık)
Ayran
Yeşillik
Su 2lt
Spor 2.700 adımZipzip-
Pazar menüsü
Sabah10.00
1 dilim lübnan ekmeği
1 sabanda yhmurta
Az peynir
Doamtes salatalık
Akşam 20.00
1 mangalda çupra
1 bardak fanta
Ekmeğin ucu lavaş
Bol salata
Su 2.5 lt
Spor 2550 adımZipzip-
Güzel menü. Su-spor da yazmalısın..Sabah 09:15
1 h yumurta
1 kk beyaz peynir
1 küçük salatalık
2 siyah zeytin
1 ceviz
Akşam 17:30
2 yumurtadan yulaflı omlet
Üzerine 4 kaşık ev yoğurdu
Gayet iyi bir menü...Kahvaltı 10.30
Tereyağında 2 yumurta
6 zeytin
Bi dilim peynir
1.5 dilim tb ekmek
Öğlen 15.00
İki kaşık domatesli bulgur pilavı
3 4 kaşık sebze yemeği
Bi kepçe cacık
Akşam 18.30
Bi küçük kutu yoğurt
7 hurma
Su 2ye tamamlarım
@Zipzip-
Sporun suyun harika canım. Ama akşam patates ya da pirinç acıktırıp insanı kaçamağa yöneltebilir canım....25 Kasım menüsü
12.30 kahvaltı
Azar azar Üç çeşit peynir, 1 sahanda yumurta, çeyrek haşlanmış patates, 1 tatlı kaşığı kahvaltılık salça sos, domates salatalık marul, 1 sigara böreği, çeyrek beyaz ekmek (kahvaltıyı okul kantininde yaptım, böreği yemesem iyiydi), şekersiz çay.
18.15 akşam
1.5 kase mercimek çorbası, 3 kaşık maydonozlu patates salatası.
21.00 kiraz saplı yeşil çay.
Su 2.5 lt
Spor
15.000 adım
10 sn wall sit
20 sn plank
25 adet köprü
35 adet bacak hareketi (sırt üstü yat, eller popoda, iki ayak birlikte indir kaldir)
ben migren olabilir diyorum doktor da demiş ya benim de otobüslerde ağlamışlığım var Ağrıdan. Migrense ve sürekli tutuyorsa ağrı gelmesin diye de ilaç başlıyorlar Allah şifa versin canımK.b.b başka doktora gittik sinüzit görünmüyor iltihap yok antibiyotik iyi gelmiş dedi tekrar çocuk nörolojiye gönderdi gittik oda beyin cerrahına gönderdi beyinde sıkıntı yok nöroloji migren tedavisi başlaya bilir dedi ilaç başladı bide çocuk endokrin ve göz doktoru görsün dedi endokrin 18 aralık gün verdi göz yarın sabah gelin dedi sıra ala bilirsek şansa ama iki gündür okuldan geri kalacak götürmiycem eve geldik yine ağrımaya başladı yattık benimki geçti tuğçeninki geçmedi çıldıracam karşımda aglıyo
Gözle ilgili hiç gittiniz mi daha önce. Gerçekten göz de etkileyebiliyormuş. Allah'ım bı an önce şifa versin şu yavrucuğa. Ne olduğunu bulsalar da artık ağrı çekmese.K.b.b başka doktora gittik sinüzit görünmüyor iltihap yok antibiyotik iyi gelmiş dedi tekrar çocuk nörolojiye gönderdi gittik oda beyin cerrahına gönderdi beyinde sıkıntı yok nöroloji migren tedavisi başlaya bilir dedi ilaç başladı bide çocuk endokrin ve göz doktoru görsün dedi endokrin 18 aralık gün verdi göz yarın sabah gelin dedi sıra ala bilirsek şansa ama iki gündür okuldan geri kalacak götürmiycem eve geldik yine ağrımaya başladı yattık benimki geçti tuğçeninki geçmedi çıldıracam karşımda aglıyo
O sayı ne öyle doğru mu okuyorum. Maşallah eşine ne güzel bir kütüphane kurmuş.Kitap okumayı seviyorsun sanırım ne tarz kitaplar okuyorsun ben roman takılıyorum eşimin odasında 10000 üzeri kitabı var bazen elime alıyorum okumak için telefona dalınca kitap yalan oluyor
Çoktandır patates yemiyordum özlemişim canım. Çok şükür kaçamak konusunda iradeliyim. Şu an karnım gurul gurul, neyse ki yatma vakti artık. Bı de ben sporlarimi akşam yapıyorum, aciksam da yoldan çıkmıyorum bu sayede.Menüler iyi canım afiyet olsun
Canım ilk gün çok karbonhidrat var 2. Gün de fanta hem sağlıksız hem şekerli onun dışında iyi...
Güzel menü. Su-spor da yazmalısın..
Gayet iyi bir menü...
Sporun suyun harika canım. Ama akşam patates ya da pirinç acıktırıp insanı kaçamağa yöneltebilir canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?