Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Valla niye böyle oluyor bilmiyorum canım, Her gün 10 bin adım yürüyorum, dün haricinde dikkatli yedim. Elimden geleni yapıyorum ama bu aralar takıldı.

Valla niye böyle oluyor bilmiyorum canım, Her gün 10 bin adım yürüyorum, dün haricinde dikkatli yedim. Elimden geleni yapıyorum ama bu aralar takıldı.
Kaçamak yoksa tartıya pek önem verme canım duraksama ola bilir ödem ola bilir herşey ola bilir ama sakın iradenden baz geçme sen o duraksamayıda yenersin ben inanıyorum canım eltim şuan açlıktan migdem kazınıyo acammmmm acammmmm hastane o kadar güzel yemek kokuyorki anlatamam

Geçmiş olsun, hersey yolunda mi su anda
Teşekkür ederim, Okuldayım canım, ters giden bir şey yok ama benim keyfim de yerine gelmedi hala. Haftasonu ancak geçer, çünkü birkaç gün yoğunum, onların stresi var biraz da canım.

Vazgeçmiyorum canım, bu düzlükten çıkmanın da bir yolunu bulacağım elbet, takıma zarar veriyor olmak strese sokuyor sadece beni. Sen dönmedin mi eve. Gider gitmez güzelce yemeğini ye.

Teşekkür ederim, Okuldayım canım, ters giden bir şey yok ama benim keyfim de yerine gelmedi hala. Haftasonu ancak geçer, çünkü birkaç gün yoğunum, onların stresi var biraz da canım.

Aman kuzum sağlığın yerinde olsun da, diğerleri tuz biber iste. Güzel geçsin haftan

Vazgeçmiyorum canım, bu düzlükten çıkmanın da bir yolunu bulacağım elbet, takıma zarar veriyor olmak strese sokuyor sadece beni. Sen dönmedin mi eve. Gider gitmez güzelce yemeğini ye.
Sabah kahvaltı masasını toplamadan çıktım yine geldim kahvaltı masasına oturdum yemek var ama bana göre degil pilav ve mantı vardı yemedim kavaltı yaptım

Sabah kahvaltı masasını toplamadan çıktım yine geldim kahvaltı masasına oturdum yemek var ama bana göre degil pilav ve mantı vardı yemedim kavaltı yaptım
Afiyet olsun canım,ben de az önce yedim. Birazdan da spor yapıcam. Doktor size ne dedi. Başkasına gittiniz dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…