Valla niye böyle oluyor bilmiyorum canım, Her gün 10 bin adım yürüyorum, dün haricinde dikkatli yedim. Elimden geleni yapıyorum ama bu aralar takıldı.Kızzzz bizim yarış ne oldu ne artısıhani söz vermiştik sabit tmm da artı nee aşk olsun tek başımamı yarışıyorum ben hastaneye geldim geç kalmamak için dönüş yolu yürüyerek gidicem banada spor olsun diye cuma kontrolüm var
Kaçamak yoksa tartıya pek önem verme canım duraksama ola bilir ödem ola bilir herşey ola bilir ama sakın iradenden baz geçme sen o duraksamayıda yenersin ben inanıyorum canım eltim şuan açlıktan migdem kazınıyo acammmmm acammmmmValla niye böyle oluyor bilmiyorum canım, Her gün 10 bin adım yürüyorum, dün haricinde dikkatli yedim. Elimden geleni yapıyorum ama bu aralar takıldı.
Teşekkür ederim, Okuldayım canım, ters giden bir şey yok ama benim keyfim de yerine gelmedi hala. Haftasonu ancak geçer, çünkü birkaç gün yoğunum, onların stresi var biraz da canım.Geçmiş olsun, hersey yolunda mi su anda
bayağı sistemli çalışıyor canım burası. O yüzden büyük sorumluluk var hepimizin üstünde.Gerçekten, çok ilginç. UFO görmüş köylü gibi her yazılana şaşırıyorumAyarlama yapanlara da ayrıca masallah
Vazgeçmiyorum canım, bu düzlükten çıkmanın da bir yolunu bulacağım elbet, takıma zarar veriyor olmak strese sokuyor sadece beni. Sen dönmedin mi eve. Gider gitmez güzelce yemeğini ye.Kaçamak yoksa tartıya pek önem verme canım duraksama ola bilir ödem ola bilir herşey ola bilir ama sakın iradenden baz geçme sen o duraksamayıda yenersin ben inanıyorum canım eltim şuan açlıktan migdem kazınıyo acammmmm acammmmmhastane o kadar güzel yemek kokuyorki anlatamam
Hayırlı yolculuklar canım, inşallah çok keyif alırsın.Eki Görüntüle 2558848
Bineceğim ucak :))
evet kaptanımRegl olman iyi olmus hatta ona rağmen eksi ile gelişsin
✌ben daha hiç binmedim çünkü hiç şehir dışına çıkmadık özel arabamızla gtyik özel uçağımız olsa bide keşkeEki Görüntüle 2558848
hayırlı yolculuklar oğlum olsa anne fatih selimin bindiği uçağının aynısı derdiEki Görüntüle 2558848
Teşekkür ederim, Okuldayım canım, ters giden bir şey yok ama benim keyfim de yerine gelmedi hala. Haftasonu ancak geçer, çünkü birkaç gün yoğunum, onların stresi var biraz da canım.
İyi yolculuklarEki Görüntüle 2558848
Amin canım sağol sana daNego canım sanada Allah sabır versin anne olmak zor bende anında agrasif ola bilen biriyim burda her ne kadar belli etmesemde dünyaya sabrım kalmamış sanki
Geçmiş olsun canımTeşekkür ederim canım. Haftasonunu hasta yatarak geçirdim. Hiç bakamaıdm buraya kusura bakmayın.
Ne çabuk maşşallahİzmire inis yaptım arksdaslar bilginiz olsun ilerleyrn saaatlerde gelirim
Sabah kahvaltı masasını toplamadan çıktım yine geldim kahvaltı masasına oturdum yemek var ama bana göre degil pilav ve mantı vardı yemedim kavaltı yaptımVazgeçmiyorum canım, bu düzlükten çıkmanın da bir yolunu bulacağım elbet, takıma zarar veriyor olmak strese sokuyor sadece beni. Sen dönmedin mi eve. Gider gitmez güzelce yemeğini ye.
Afiyet olsun canım,ben de az önce yedim. Birazdan da spor yapıcam. Doktor size ne dedi. Başkasına gittiniz dimi.Sabah kahvaltı masasını toplamadan çıktım yine geldim kahvaltı masasına oturdum yemek var ama bana göre degil pilav ve mantı vardı yemedim kavaltı yaptım
Direksiyon sınavına girdiniz miBen niyeyse direksiyon sınavı diye düşündüm :)))))
Benim zamanımda cok kolaydı kitap yüzü acmadan gitmiştim :)
Cıkmıs sorulara bak birazda calısırsan gecersin
Merhabalar, ehliyeti vardı zaten. Pratik yapmak için direksiyon dersi aldı.Direksiyon sınavına girdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?