Bi zamandan sonra öyle olmuyor pekİyi işte bacım, hareket bereket ikilisi hayatında, ne güzel
Dün aksam alısveris merkezine gittik yemek yedik alısveris yaptık derken 8-9 gibi eve geldikNasıl geçti ilk gün sevdinmi yeni ortamı
Dün doktor ilacın hemen mucize göstermesini beklemeyin dedi zati mg düşük 5 mg bide yarısını içiyo şimdi 1 hafta böyle devam sonra 1 tane içecek inş düzelir yoksa beni tımarhaneye kapatacaklar
Bi zamandan sonra öyle olmuyor pek
Kilo vermis olman daha güzel canımMerhabalar
Zipzip- kaptanım direksiyona başladım bugün evde değildim ama sabah tartıldım.
Kesin 109 oldum listeyede girerim derken 107,5 gördüm.
Alıyormuyum veriyormuyum bi anlayamadım.
Kilo vermis olman daha güzel canım
Nasıl gecti ilk gün direksiyonda
Kız bismillah ne çabuk daha 1 gün olduDün aksam alısveris merkezine gittik yemek yedik alısveris yaptık derken 8-9 gibi eve geldik
Kedileri var ya onlar biraz garipsedi evimize yabancı geldi diye :))
Bugünde kahvaltı yaptık calıstıgı yeere gidip geldik
Yagmur yagıyo o yüzden pek gezemedik
Ama insanın evi gibisi yok evimi özledim :)))
10 yaşında canımAy çok geçmiş olsun, migren zaten zor, bir de çocukta olunca dayanılmazdır, kaç yasında bilmiyorum ama fazla küçük sanırım, geçer insallah
Alısırsın zamanla bende burda ablamın arabasını süreceğim yarın bakalım öğrenmişmiyim göreceğim :)Tahminimden iyiydi trafiğe çıktım hocaylada olsa trafik sonuçta korkum için iyi oldu baya.
Dönüşte ablama uğradım çay masasına oturdum yedim işte bişeyler
Evimden staj dönemi dısında ayrı kalmadım ki belki ondandır :)))Kız bismillah ne çabuk daha 1 gün oldu
Sağol canımKolay gelsin canım
İnşaallah şifa olur canımTuğçeyi okuldan gelince göze götürdüm kızlar ondada bişey çıkmadı sıra bitmişti daldım bi doktorun odasına durumu izah ettim sağolsun muayene etti göz ölçümü yapıldı göz tansiyonuna bakıldı hepsi normal dedi bi hafta migren ilacını yarım halde içecek 1 taneye çıkarınca geçer inş diye umut ediyorum inş
Yok yeter yoruldum artık koşturmaktanİyi işte bacım, hareket bereket ikilisi hayatında, ne güzel
Alısırsın zamanla bende burda ablamın arabasını süreceğim yarın bakalım öğrenmişmiyim göreceğim :)
Yemek konusunu begenmedim ne güzel eksileri görmüşssün az daha dikkat etsen canım
Sağol canım ❤
İnşaallah şifa olur canım
Yok yeter yoruldum artık koşturmaktan
Teşekkür ederim canımİyi seyirler canım.
Yakında biter inşallah canım çok sağol.Hadi kuzum başarılar sana, su gibi geçsin insallah
Dur canım, özlemek için çok erken daha.Dün aksam alısveris merkezine gittik yemek yedik alısveris yaptık derken 8-9 gibi eve geldik
Kedileri var ya onlar biraz garipsedi evimize yabancı geldi diye :))
Bugünde kahvaltı yaptık calıstıgı yeere gidip geldik
Yagmur yagıyo o yüzden pek gezemedik
Ama insanın evi gibisi yok evimi özledim :)))
İyi aksamlar canım.Iyi akşamlar kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?