Ben varken sana kalmaz kapı kilitlemek ablacım benim hedef kilomun altındasınAynen dediğin gibi dostlar her zaman sağ olsun.Yalniz bırakmadılar beni bu yönden haklarını odeyemem. Bebeğim gerçekten inanmak istiyorum artık. Umudumu yitirmemeyi sizinle basarabilirim ancak. İnşallah seni bekliyorumdur bu bile içimi ısıtıyor. Hasbeengone bacım da böyle diyordu ona ulaşamadım ama arayı açtım...Bu gidişle takımdaki herkesi mezun ederim ben 6' li rakamlarla.En son kapıyı kilitleyip giderim.
Tam toparlanamadım cnm hala, tv karşısında yatarak geçirdim günü. Yemek falan zor yaptım. Şimdi trendeyim, annemlere geçiyorum. Evrak işlerini orada halledeceğim mecburen. Eve varsamda yatsam diye bakıyorum.Elhana cevap yazdıktan sonra sana da yazacaktım nerdesin nasılsın diye. Bı baktım sen gelmişsin. Özlüyorum ben de hepinizi görmeyince. Eltinin bu aralar kızıyla ve misafiriyle başı kalabalık diye ona da seslenemiyorum
Misafirler gitti o defter kapandı tuğçeylede aralık 18 kadar bekliycez canım eltimElhana cevap yazdıktan sonra sana da yazacaktım nerdesin nasılsın diye. Bı baktım sen gelmişsin. Özlüyorum ben de hepinizi görmeyince. Eltinin bu aralar kızıyla ve misafiriyle başı kalabalık diye ona da seslenemiyorum
İnşallah Tuğçe nin sıkıntıları çabucak geçer cnmMisafirler gitti o defter kapandı tuğçeylede aralık 18 kadar bekliycez canım eltim
Şaka maka senin de hedefine çok bişey yok canım. Daha aşağıya çekmeyi düşünüyor musun eltim.Ben varken sana kalmaz kapı kilitlemek ablacım benim hedef kilomun altındasıngelde kıskanma
İyi yapmışsın canım annene gitmekle, o gül gibi bakar ikinize de, çabucak toparlanirsiniz. Bugün yatarak da iyi yapmışsın.Tam toparlanamadım cnm hala, tv karşısında yatarak geçirdim günü. Yemek falan zor yaptım. Şimdi trendeyim, annemlere geçiyorum. Evrak işlerini orada halledeceğim mecburen. Eve varsamda yatsam diye bakıyorum.
Rica ederim kuzum. Çocuk ve eş hastalığı çok zordur bilirim bu derdi. Umarım her şey yoluna girer. Eşini hiç dinleme bu dönemi atlatacak daha da gucleneceksin buna inan. İşte de çeşitli zorluklarla karsilasacaksin sakın niye başladım diye üzme kendini. Zaman içinde hepsi düzelecek. Hayatın kendisi iniş çıkışlarla dolu düz bir çizgi olsa zaten mezarda olurduk Allah korusun. Zaman lazım bize bir de enerji.Cnm çok teşekkür ederim ❤ Herkes hasta maalesef... ben hasta olduğumda sinüzitle birleşiyor, kafamı kaldıramıyorum. Oğlum biraz biraz toparladı gibi ama inanılmaz mızmız. Salya sümük ağlıyor her şeye. Eşimde 2 akşamdır acaba işe başlamasan mı deyip duruyor, oda ayrı stres yaptı bende... inşallah herşey hızlıca yolunda girer.
Ozlenmez mi hem de öyle bir ozleniyor ki... akşam ailenin masa başında toplanması gibi gözümüz eksiklikleri seçiyor hemen. Herkes mutlu huzurlu olsun istiyoruz.Grubu özlemişim ❤❤❤
Amin kuzum çok amin. Hiçbirimiz uzulmeyelim inşallah.Canım ablam ne bu dertler kalıcı nede bu dünya önemli olan dostluk baki olsun birbirimizin derdiyle dertlenmezsek ne önemi varki birlikte olmanın öyle degilmi hepsi geçecek sen yeterki üzülme gönlü yüreği kalbi güzel ablam
Toplu mezuniyet töreni yapsak şöyle bir kepleri atsak havaya.Olmaz öyle şey merak etme, hepimiz el ele çıkacağız bu kapıdan.
İnşallah ilaçlar iyi gelir canım. Ağrı çekmesin artık.Misafirler gitti o defter kapandı tuğçeylede aralık 18 kadar bekliycez canım eltim
18 Aralık doktor randevusu mu başka bir şey mi tatlım...Misafirler gitti o defter kapandı tuğçeylede aralık 18 kadar bekliycez canım eltim
İşte o zaman takıma da kilit vururuzToplu mezuniyet töreni yapsak şöyle bir kepleri atsak havaya.
Hedefim 65 canım şimdilik 80 di sonra 75 yapıcam sonra 65 inşŞaka maka senin de hedefine çok bişey yok canım. Daha aşağıya çekmeyi düşünüyor musun eltim.
diyelim benceCerezden başka bir şey yememissin canım. Cidden merakımdan soruyorum yeme düzenin neden böyle, çalıştığın ortamda yemek yeme saatin falan olmuyor mu. Bana yeterince dengeli gelmiyor menülerin, pek bilgi sahibi değilim bu konularda ama doğru bir beslenme şekli mi, mecburiyetten mi böyle yoksa senin tercihin mi.
Beni düşünerek su icmene sevindim ama birazcık daha arttirsak mi ne dersin
Afiyet olsun canım, senin o ara pek bir fena olmuş hem de 3u bir arada şeklinde ya da bermuda şeytan üçgeni mi desek
Menün de sporun da çok güzel canım afiyet olsun. Bu yeşil çayın güllüsünü de yapmışlar yahu.
Afiyet olsun canım güzel menü.
Ohhh be kahvalti ve öğle yemeği gördüm menünde. Yumurta yemiş olmana da çok sevindim. Su hala az tatlım
Elti misiniz gerçektenİnşallah ilaçlar iyi gelir canım. Ağrı çekmesin artık.
Endokrin randevumuz var ablacım 31 ekime almıştım ama gününü kaçırdım tekrar randevu aldım 18 aralık18 Aralık doktor randevusu mu başka bir şey mi tatlım...
Amin aminnnnn beni bekleyin o zaman daha yolum çok uzun benimToplu mezuniyet töreni yapsak şöyle bir kepleri atsak havaya.
Ben ne lisansta ne yüksekte kep atamadım, belki burda atmak nasip olurToplu mezuniyet töreni yapsak şöyle bir kepleri atsak havaya.
Tamam kepi hak edelim elimizde tutar bekleriz.Amin aminnnnn beni bekleyin o zaman daha yolum çok uzun benim
Amin inş canım dualarınızda unutmayınİnşallah ilaçlar iyi gelir canım. Ağrı çekmesin artık.
Kız ben de...şimdiki nesil çok şanslı...Ben ne lisansta ne yüksekte kep atamadım, belki burda atmak nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?