Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben varken sana kalmaz kapı kilitlemek ablacım benim hedef kilomun altındasın gelde kıskanma

Tam toparlanamadım cnm hala, tv karşısında yatarak geçirdim günü. Yemek falan zor yaptım. Şimdi trendeyim, annemlere geçiyorum. Evrak işlerini orada halledeceğim mecburen. Eve varsamda yatsam diye bakıyorum.

Misafirler gitti o defter kapandı tuğçeylede aralık 18 kadar bekliycez canım eltim

Tam toparlanamadım cnm hala, tv karşısında yatarak geçirdim günü. Yemek falan zor yaptım. Şimdi trendeyim, annemlere geçiyorum. Evrak işlerini orada halledeceğim mecburen. Eve varsamda yatsam diye bakıyorum.
İyi yapmışsın canım annene gitmekle, o gül gibi bakar ikinize de, çabucak toparlanirsiniz. Bugün yatarak da iyi yapmışsın.

Rica ederim kuzum. Çocuk ve eş hastalığı çok zordur bilirim bu derdi. Umarım her şey yoluna girer. Eşini hiç dinleme bu dönemi atlatacak daha da gucleneceksin buna inan. İşte de çeşitli zorluklarla karsilasacaksin sakın niye başladım diye üzme kendini. Zaman içinde hepsi düzelecek. Hayatın kendisi iniş çıkışlarla dolu düz bir çizgi olsa zaten mezarda olurduk Allah korusun. Zaman lazım bize bir de enerji.
Grubu özlemişim ❤❤❤
Ozlenmez mi hem de öyle bir ozleniyor ki... akşam ailenin masa başında toplanması gibi gözümüz eksiklikleri seçiyor hemen. Herkes mutlu huzurlu olsun istiyoruz.
Amin kuzum çok amin. Hiçbirimiz uzulmeyelim inşallah.

diyelim bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…