Ahahahah iyi attım dimiÖyle bir yer varsa bizde gelelim
Öyle kafaya göre yeme içme ne arar burda hasta eymeyin adamı ulennnnnŞimdi ben kafama göre ne yedim içtimse burada hergun yazıyor muyum
Evet ilham gibi olsun inşallahAyyyy doktor novzaradan en sevdiğimgökte ararkene yerde buldumya gııııı
Kaçamak yok abur cubur yok sağlıklı besleniyoruz manasında yaniAhahahah iyi attım dimiyok simdi.mesela kendi diyet anlayışıma gore yazıyorum çiziyorum öyle bir şey mi?
Tamam gireriz reizzSen sus, sen bilmezsin ben bilirimo listeye girilecek adamı hasta etme
Sayfadakilerin canının çekmesi ne olacak
Onlar her daim hazır sen rahat ol beybi
Sende sus o listeye girilecek
Bütün bölümlerini izlemişimdir kankam olur kendileriEvet ilham gibi olsun inşallah
Evet canım gün içerisinde yediklerini, içtiğin suyu, yaptıgın sporu aksam yada sabah yazıyorsun menü sayfamızaAhahahah iyi attım dimiyok simdi.mesela kendi diyet anlayışıma gore yazıyorum çiziyorum öyle bir şey mi?
İcraat görelim artıkın lafla peynir gemisi yürümüyorTamam gireriz reizz
Cnm şimdi gördüm yazdığın mesajı. Ben 2 aralıkta işe başlıyorum tekrardan kısmetse.doğumdan sonra 2 sene kadar çalışmadım.
Buraya yazmıyorum yani. Menü sayfasi nerede peki?Evet canım gün içerisinde yediklerini, içtiğin suyu, yaptıgın sporu aksam yada sabah yazıyorsun menü sayfamıza
Cuma alalım mı listeye
Sus kız uğraşma malimle, senn nasıl kilo verilir gör malidenİcraat görelim artıkın lafla peynir gemisi yürümüyor
İlk sayfada linki var canımBuraya yazmıyorum yani. Menü sayfasi nerede peki?
Al tabi kaptanım, haftaya da ben giriyorum yeter. Hiç bir etkinliğe katılmıyorum artık karar aldımCuma alalım mı listeye
Görelimde ne zaman olacak o iş şunun şurasında cumaya ne kaldıki canım ama cuma olmaz mübarek günSus kız uğraşma malimle, senn nasıl kilo verilir gör maliden
Hoş geldin aramızaBuraya yazmıyorum yani. Menü sayfasi nerede peki?
Bütün bölümlerini izlemişimdir kankam olur kendileri
Ağzın böyle kalacakGörelimde ne zaman olacak o iş şunun şurasında cumaya ne kaldıki canım ama cuma olmaz mübarek gün
Kısmet bu işlerİcraat görelim artıkın lafla peynir gemisi yürümüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?