Vaaaay unutmamissinHoş geldin aramızayaparsın sen, o ışık var sende, ütüsüz gezenler tarikatı reisi
Annammmm çok heycanlandımmmAl tabi kaptanım, haftaya da ben giriyorum yeter. Hiç bir etkinliğe katılmıyorum artık karar aldım
Tamam canım sende artık kendine vakit ayır en güzeliAl tabi kaptanım, haftaya da ben giriyorum yeter. Hiç bir etkinliğe katılmıyorum artık karar aldım
Ben koşu bandında izliyordum kontrole gelenlere bağırınca üstüme alınıyordumBen de çok izliyordum yazın, bölümler uç beş tekrara bile gitmişti. Hele azarlayıcısı yok mu
Afiyet olsun canım kilo alıp mı geleceksinO zaman balık ekmek yiyorum
Karar ver canım sende cıkacsk mısın duracsk mısın
O zaman balık ekmek yiyorum
Afiyet olsun canım kilo alıp mı geleceksin
Liste uğruna kendini feda ediyorAfiyet olsun canım kilo alıp mı geleceksin
Liste için ya kilo vermesi yada alması lazım kilo almayı tercih ettiListeye kadar ne yesem kâr mi diyorsun, tuttum bu düşünceyi
Benim neyim eksikKarar ver canım sende cıkacsk mısın duracsk mısın
Ben koşu bandında izliyordum kontrole gelenlere bağırınca üstüme alınıyordum
TöbestafırıllaaahSize layık olmak için
Göster ona maliKısmet bu işler
Unutmam benVaaaay unutmamissino topik yalan oldu ya hiç vakit bulamadım aktif kalamadı orası. Topiklere küstüm sonra
Ne oldu bir iştaha geldin
Aynen yeter çok yoruldumTamam canım sende artık kendine vakit ayır en güzeli
Çıkar onu kaptanım bize yetişemezKarar ver canım sende cıkacsk mısın duracsk mısın
Senle listeye girmek için olum yoksa içim almaz bilmiyosun sankiTöbestafırıllaaah
BilmemmiAlemsin kız, çok güzel azarlıyor ama, hele rest çeken bir abla vardı atarli
Yok mu bi nar çıbığı şunun dötüne dötüne vur yaaListe için ya kilo vermesi yada alması lazım kilo almayı tercih etti
Herşey benim için mi yaaa şapşiiikSenle listeye girmek için olum yoksa ççim almaz bilmiyosun sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?