Hayinnnnn köfteeee demek ele heeeGöster ona mali
Unutmam benbenim bünyeye tersti zaten, düzen temizlik sayfam var
Ne oldu bir iştaha geldin
Aynen yeter çok yoruldum
Çıkar onu kaptanım bize yetişemez
Liste için ya kilo vermesi yada alması lazım kilo almayı tercih etti
Napıyım 200 ge verdin, 2 kilo versen olurduHayinnnnn köfteeee demek ele heee
Olur mu öyle sey canım ben de kaptan olunca öğrendim hepsini :))Ahaha bunu bilmiyordum, aslında alma kısmı garip de geldi düşününcemantigi ne ki acaba desem cahilce mi olur O zaman verip gelsin
Liste için 2 kilo alanlar varrrNapıyım 200 ge verdin, 2 kilo versen olurdu
Çaklıt seni de mi gandırıyo kız bu karılarVaaaay unutmamissino topik yalan oldu ya hiç vakit bulamadım aktif kalamadı orası. Topiklere küstüm sonra
O farklı bir durum amaListe için 2 kilo alanlar varrr
Geldide geçiyor bile ama bu hatunlar bana çok eyiii geldi tekrar heveslendimmmmO farklı bir durum ama
Hadi artık senindee 2 kiloları verme vaktin geldi
Herşey benim için mi yaaa şapşiiik
Cilvesi de ayrı bi datlıİnsanların içinde yaaa uff slk şeyy
Canım o benim sayemde, her yere pozitif enerjimi veriyorumTakıma taze kanlar lazımmış bulundu galibakan kaybından gidiyorduk
Sevdim ben sevdimmm
He kız bana dediler gel dediler içerisi çok güzel dediler alem yapıyoz dediler elime listeyi verdiler formu verdiler elime kaldım burda maliiÇaklıt seni de mi gandırıyo kız bu karılar
Enerji patlaması yaşıyorum sayende Allah benden razı olsunCanım o benim sayemde, her yere pozitif enerjimi veriyorum
Çikolatayı kim sevmezSevdim ben sevdimmm
Olur mu öyle sey canım ben de kaptan olunca öğrendim hepsini :))
Eski üyelerde izinden dönme kuralları var canım
Simdi 104.3 kiloda izne ayrılmıs bu kilonun altında yada bu kilonun yüzde 5 fazla olması gerekiyor
Hiç acımayacak korkmaHe kız bana dediler gel dediler içerisi çok güzel dediler alem yapıyoz dediler elime listeyi verdiler formu verdiler elime kaldım burda malii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?