Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok korkuyorum nagii ama madem aldım o listeyi baslicam artık o kadar yol gittim ya.. Kaynanami çağırdım çocuğun yanında durdu da gittim diyetisyene
Bende Diyeyisyen kontrolünde yapıyorum ama 2 haftadır 2 kilo vermem gerekirken 200 gr verdim cuma kontrol var şehri terketmem gerek

Çok korkuyorum nagii ama madem aldım o listeyi baslicam artık o kadar yol gittim ya.. Kaynanami çağırdım çocuğun yanında durdu da gittim diyetisyene
İlk başta alışmak zor oluyor ama kilo vermeye bir başla, insanlar sen kilo mu verdin desin bir, o haz hiç bir yemek de yok

Hosgeldin canim ama profil mesajlarını ihmal etme sakin, guzel enerji veriyor bana

Bende Diyeyisyen kontrolünde yapıyorum ama 2 haftadır 2 kilo vermem gerekirken 200 gr verdim cuma kontrol var şehri terketmem gerek
Yaaa inşallah vericezzzz ben inanıyorummm peki tatlı isteğiyle nasıl başa çıkıyorsunuz? Ben özellikle çikolatalı sufle hastasıyım her gece muhakkak rüyama girer bu meret

Yaaa inşallah vericezzzz ben inanıyorummm peki tatlı isteğiyle nasıl başa çıkıyorsunuz? Ben özellikle çikolatalı sufle hastasıyım her gece muhakkak rüyama girer bu meret
Kuru meyveler alıyor o isteği, diyet tatlı tarifleri var bir sürü canım nette, hurma topları var retro_hippo verir tarifi sana

Kuru meyveler alıyor o isteği, diyet tatlı tarifleri var bir sürü canım nette, hurma topları var retro_hippo verir tarifi sana
Hurma topları ahahha yaaa bunlardan çok lazim bana çikolata topları hurma toplarina evrilecek hayatımda çikolatalı sufle maydanozlu sufleye donusecek

Hurma topları ahahha yaaa bunlardan çok lazim bana çikolata topları hurma toplarina evrilecek hayatımda çikolatalı sufle maydanozlu sufleye donusecek
Sen bir ye sonra konuş, çok güzel oluyor
Sufle de var ki diyet, muzla yapılıyor ben yapmıştım önceden, mükemmel oluyor.
Sonra chia tohumundan puding

Chocolita

Sufle Unsuz (4 Malzemeli) Tarifi'nin Malzemeleri
  • 1 tane yumurta
  • 2 tane yerli muz
  • 1 yemek kaşığı kakao
  • 1 tatlı kaşığı bal
Sufle Unsuz (4 Malzemeli) Tarifi'nin Yapılışı

Un kullanmadan sadece 4 malzeme ile pratik ve hafif sufle yapımımıza geçelim.
Yumurta iyice çırpılır. Üzerine bir yemek kaşığı kakao dökülür, karıştırılır. Ezdiğimiz 2 ufak boy yerli muz, yumurta, kakao karışımına dökülür ve tekrar karıştırılır. Son olarak 1 tatlı kaşığı bal ilave edilip karıştırılır. Hazırlanan karışım sufle kaplarına dökülür ve 20 dakika kadar 180 derecelik fırında pişirilir. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun

Kimisi tarçınli elma yiyor, ben hurma yiyorum mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…