Benim pek aram yok ama enerjisi güzel yemeden aldım nova hayır diyemem amaÇikolatayı kim sevmez
Çok korkuyorum nagiiHiç acımayacak korkma
Bende Diyeyisyen kontrolünde yapıyorum ama 2 haftadır 2 kilo vermem gerekirken 200 gr verdim cuma kontrol var şehri terketmem gerekÇok korkuyorum nagiiama madem aldım o listeyi baslicam artık o kadar yol gittim ya.. Kaynanami çağırdım çocuğun yanında durdu da gittim diyetisyene
İlk başta alışmak zor oluyor ama kilo vermeye bir başla, insanlar sen kilo mu verdin desin bir, o haz hiç bir yemek de yokÇok korkuyorum nagiiama madem aldım o listeyi baslicam artık o kadar yol gittim ya.. Kaynanami çağırdım çocuğun yanında durdu da gittim diyetisyene
Çok korkuyorum nagiiama madem aldım o listeyi baslicam artık o kadar yol gittim ya.. Kaynanami çağırdım çocuğun yanında durdu da gittim diyetisyene
Yaaa inşallah vericezzzz ben inanıyorummmBende Diyeyisyen kontrolünde yapıyorum ama 2 haftadır 2 kilo vermem gerekirken 200 gr verdim cuma kontrol var şehri terketmem gerek
Anı biriktirip geliyorum mavisim eksik olma canimmHosgeldin canim ama profil mesajlarını ihmal etme sakin, guzel enerji veriyor bana
Canım o benim sayemde, her yere pozitif enerjimi veriyorum
Kuru meyveler alıyor o isteği, diyet tatlı tarifleri var bir sürü canım nette, hurma topları varYaaa inşallah vericezzzz ben inanıyorummmpeki tatlı isteğiyle nasıl başa çıkıyorsunuz? Ben özellikle çikolatalı sufle hastasıyım her gece muhakkak rüyama girer bu meret
Yaaa inşallah vericezzzz ben inanıyorummmpeki tatlı isteğiyle nasıl başa çıkıyorsunuz? Ben özellikle çikolatalı sufle hastasıyım her gece muhakkak rüyama girer bu meret
Evet cnm bende aynen dediğin gibi düşünüyorumHayırlı olsun canim, şimdi sana çok iyi gelir çalışmak
Kıskanma be, hayatımda kıskanç çok biliyorsunCihan duydu mağduriyetimi bee ben gireceğim için bu haller
Çıkma da görüyüm bundan sonraBaşa çıkmıyorum.
Hurma toplarıKuru meyveler alıyor o isteği, diyet tatlı tarifleri var bir sürü canım nette, hurma topları varretro_hippo verir tarifi sana
Sen bir ye sonra konuş, çok güzel oluyorHurma toplarıahahha yaaa bunlardan çok lazim bana çikolata topları hurma toplarina evrilecek hayatımda çikolatalı sufle maydanozlu sufleye donusecek
Bende Diyeyisyen kontrolünde yapıyorum ama 2 haftadır 2 kilo vermem gerekirken 200 gr verdim cuma kontrol var şehri terketmem gerek
Yaaa inşallah vericezzzz ben inanıyorummmpeki tatlı isteğiyle nasıl başa çıkıyorsunuz? Ben özellikle çikolatalı sufle hastasıyım her gece muhakkak rüyama girer bu meret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?