Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yaaa inşallah vericezzzz ben inanıyorummm peki tatlı isteğiyle nasıl başa çıkıyorsunuz? Ben özellikle çikolatalı sufle hastasıyım her gece muhakkak rüyama girer bu meret
Benim ilk zamanlar kabızlık problemim oldu sabah aç karna 4 tane gün kurusu yada kayısı yedim ilk zamanlar kafamda bitirdigim için pek tatlı isteğim olmadı nasıl olsa tadını biliyorum dedim yemedim bu ara davetler günler derken ipin ucunu kaçırdım artık canım tatlı istiyor Diyetisyen bana akşam ara ögünde tarçınlı yoğurt verdi ama ben su içemedigim için suyuma çubuk tarçın atıyorum sende dene istersen tarçınlı su tarçunlı süt yoğurt

Listeye uyarken işi bu sonuç oldu yoksa kaçamak mi var
Misafir davetleri ve gün vardı listeye ana ve ara ögünlere pek uyamadım davetlerde biraz kaçamak var diye gün boyu daha yemedim sanırım su tüketimide azaldı sonuç ortada gerçi 3 ay 10 günde ilk defa böyle oldu belkide normaldir ben stres yapıyorum kendime en azından almıyorum buna da şükğr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…