Benim ilk zamanlar kabızlık problemim oldu sabah aç karna 4 tane gün kurusu yada kayısı yedim ilk zamanlar kafamda bitirdigim için pek tatlı isteğim olmadı nasıl olsa tadını biliyorum dedim yemedim bu ara davetler günler derken ipin ucunu kaçırdım artık canım tatlı istiyor Diyetisyen bana akşam ara ögünde tarçınlı yoğurt verdi ama ben su içemedigim için suyuma çubuk tarçın atıyorum sende dene istersen tarçınlı su tarçunlı süt yoğurtYaaa inşallah vericezzzz ben inanıyorummmpeki tatlı isteğiyle nasıl başa çıkıyorsunuz? Ben özellikle çikolatalı sufle hastasıyım her gece muhakkak rüyama girer bu meret
Hurma topları süper yaaKuru meyveler alıyor o isteği, diyet tatlı tarifleri var bir sürü canım nette, hurma topları varretro_hippo verir tarifi sana
Canım benim sende mi geldin hoş geldinYaaa inşallah vericezzzz ben inanıyorummmpeki tatlı isteğiyle nasıl başa çıkıyorsunuz? Ben özellikle çikolatalı sufle hastasıyım her gece muhakkak rüyama girer bu meret
İsyan çıktıÇıkma da görüyüm bundan sonra
Yeşil iyidir bol fıstıklı baklava bol yeşillikli lahmacun anammmmm olsa da yisekHurma toplarıahahha yaaa bunlardan çok lazim bana çikolata topları hurma toplarina evrilecek hayatımda çikolatalı sufle maydanozlu sufleye donusecek
Yeşil iyidir bol fıstıklı baklava bol yeşillikli lahmacun anammmmm olsa da yisek
Misafir davetleri ve gün vardı listeye ana ve ara ögünlere pek uyamadım davetlerde biraz kaçamak var diye gün boyu daha yemedim sanırım su tüketimide azaldı sonuç ortada gerçi 3 ay 10 günde ilk defa böyle oldu belkide normaldir ben stres yapıyorum kendime en azından almıyorum buna da şükğrListeye uyarken işi bu sonuç oldu yoksa kaçamak mi var
Görüyorsunuz kızlar hayal kurmak bile yasak ona göre kızdırmayın kimseyiYeşil iyidir bol fıstıklı baklava bol yeşillikli lahmacun anammmmm olsa da yisek
Hayatımda cia tohumunu ilk kez duyuyorumSen bir ye sonra konuş, çok güzel oluyor
Sufle de var ki diyet, muzla yapılıyor ben yapmıştım önceden, mükemmel oluyor.
Sonra chia tohumundan puding
Fazla kilon varsa senide bekleriz konuyamaşallah konu 2007 yılından beri var
Hayalini bende begenmedimGörüyorsunuz kızlar hayal kurmak bile yasak ona göre kızdırmayın kimseyi
A101 de oluyor genelde ben yoğurda katıp yiyorum chia tohumu ve keten tohumu içine istedigin meyveyi dograya bilirsin hurmada koya bilirsin her türlü deneye bilirsin canımHayatımda cia tohumunu ilk kez duyuyorumyapicam hele dur..
var tabi 20 kgFazla kilon varsa senide bekleriz konuya
Hayalini sessiz kurGörüyorsunuz kızlar hayal kurmak bile yasak ona göre kızdırmayın kimseyi
Gel o zaman birlikte verelimvar tabi 20 kg
Sana izmirin havası yaramamış kaptanım valla gorktum şimdiHayalini bende begenmedim
Fıstıklı baklava yok sana önce 85 i gör
Hayallerime sizide ortak etmek istedim kötü ettimHayalini sessiz kur
İzmirin havası soguk geldi ben daha sıcak bekliyordumSana izmirin havası yaramamış kaptanım valla gorktum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?