Fit olma hayallerine ortak et sen bizi, kilo alma hayallerine değilHayallerime sizide ortak etmek istedim kötü ettim
Gel bacı gellll safları sıklaştırın yer açınvar tabi 20 kg
Tmm o zaman bizde hıyar yerik oda yeşilFit olma hayallerine ortak et sen bizi, kilo alma hayallerine değil
Hah bana bunlarla gelTmm o zaman bizde hıyar yerik oda yeşil
Tmm o zaman bizde hıyar yerik oda yeşil
Tadı nasıl bu tohumun? Nasıl bir şey?A101 de oluyor genelde ben yoğurda katıp yiyorum chia tohumu ve keten tohumu içine istedigin meyveyi dograya bilirsin hurmada koya bilirsin her türlü deneye bilirsin canım
Biz varızya 6. Takımım sıcaklığı çölde yohhİzmirin havası soguk geldi ben daha sıcak bekliyordum
Seni Ispanak rulo yaparım BonusIspanaklı pasta da vardı
Tadı nasıl bu tohumun? Nasıl bir şey?
Tadı yok gibi bişey kuş yemi gibi ama yuvarlak yogurdun içinde şişiyo migdedede şişmeye devam ediyo tok tutuyo canımTadı nasıl bu tohumun? Nasıl bir şey?
Hoş geldin canımKızlar ben geldim ama 18 sayfa birikmiş okuyarak gelirim
Hosgeldinnnn canım ❤Kızlar ben geldim ama 18 sayfa birikmiş okuyarak gelirim
Hoş geldin canım eltim nasıl geçti günün bakalımKızlar ben geldim ama 18 sayfa birikmiş okuyarak gelirim
Yaaa süpermiş midede şişiyorsa surekli yiyebilir miyim acabaTadı yok gibi bişey kuş yemi gibi ama yuvarlak yogurdun içinde şişiyo migdedede şişmeye devam ediyo tok tutuyo canım
Evet nasıl belli dimiilk kez diyet yapıcan sen
Canım onun da sınırı var, çok yememek lazım, günde iki kaşık falanYaaa süpermiş midede şişiyorsa surekli yiyebilir miyim acaba
Ara ögünlerde tükete bilirsin canım bi zararı yokYaaa süpermiş midede şişiyorsa surekli yiyebilir miyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?