İvitt çoh erötük
Geçer annem geçer korkma ben seni korurumHe kız bana dediler gel dediler içerisi çok güzel dediler alem yapıyoz dediler elime listeyi verdiler formu verdiler elime kaldım burda malii
Tek çocuk musun canım.Ablanla iyi eğlenceler kuzucum ❤ Kızkardeş iyidir, keşke benimde olsaydı...
Seni Ispanak rulo yaparım Bonus
Daha iyiyim cnm çok şükür, oğlum hala sümüklübirmuhendisanne nasıl oldun canım, oğlun nasıl. Evrak işlerini hallettin mi?
Hayır cnm benden 2 yaş küçük erkek kardeşim var.Tek çocuk musun canım.
Hadi gözün aydın canım şimdiden hayırlı uğurlu olsunDaha iyiyim cnm çok şükür, oğlum hala sümüklüo kadar çok silmişiz ki, burnunun altı boydan boya yarılmış kuzumun. Onun içinde merhem sürüyoruz, gözleri için damlası var, birde diğer ilaçları... hırpalandı, hırpalandıkça huyu suyu değişti Hala her şeye ağlamaya devam ediyor maalesef...
Evraklarımı hallettim sayılır cnm, banka hesabı açtırmak ve başka bir evrak kaldı, onuda yarın işkurdan alacağım. Sonrada evrakları teslim ederim inşallah.
Canım senin ilacın bende. Opera VPN diye bir program var play store den indir oradan gir kulübe...reklam meklam yok...keyifle yaz bize... teşekküre gerek yok. Ben de dün bir kertenkele bacimdan öğrendim sağ olsun. Çok hızlı bir de...harika oldu...Biride demiyoki kalk namazını kılçok konuşmayın geliyorum kör olası reklamdan geçmiş yapamıyorum
Misafir davetleri ve gün vardı listeye ana ve ara ögünlere pek uyamadım davetlerde biraz kaçamak var diye gün boyu daha yemedim sanırım su tüketimide azaldı sonuç ortada gerçi 3 ay 10 günde ilk defa böyle oldu belkide normaldir ben stres yapıyorum kendime en azından almıyorum buna da şükğr
Allah razı olsun cnmHadi gözün aydın canım şimdiden hayırlı uğurlu olsunilk maaşınla bize ne ısmarlıycan
Bugun benim ayarlarımı bozdunuzKapanamıyordu yemek konusu
Hele bi deeeAllah razı olsun cnm ❤ Pasta, börek derdim ama hepimiz diyetteyiz malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?