Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

birmuhendisanne nasıl oldun canım, oğlun nasıl. Evrak işlerini hallettin mi?
Daha iyiyim cnm çok şükür, oğlum hala sümüklü o kadar çok silmişiz ki, burnunun altı boydan boya yarılmış kuzumun. Onun içinde merhem sürüyoruz, gözleri için damlası var, birde diğer ilaçları... hırpalandı, hırpalandıkça huyu suyu değişti Hala her şeye ağlamaya devam ediyor maalesef...

Evraklarımı hallettim sayılır cnm, banka hesabı açtırmak ve başka bir evrak kaldı, onuda yarın işkurdan alacağım. Sonrada evrakları teslim ederim inşallah.

Hadi gözün aydın canım şimdiden hayırlı uğurlu olsun ilk maaşınla bize ne ısmarlıycan

Chocolita reisim ben de müridinim senin. Şeyhim aramıza gelerek bizi bahtiyar ettiniz. Chia mi dedin? Teeee Allah'ın hangi dagindaysa yüklenir gelirim ben senin için. Tek iste.
Biride demiyoki kalk namazını kıl çok konuşmayın geliyorum kör olası reklamdan geçmiş yapamıyorum
Canım senin ilacın bende. Opera VPN diye bir program var play store den indir oradan gir kulübe...reklam meklam yok...keyifle yaz bize... teşekküre gerek yok. Ben de dün bir kertenkele bacimdan öğrendim sağ olsun. Çok hızlı bir de...harika oldu...

Son düzenleme:

Diyetisyen tarti korkusuna uyduruyor mecburen, senin is kolay, toparlarsın yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…