Neden öyle görünüyor canım.Evet canım daha erken burda kalacagım süre artacak gibi görünüyor ben 2 hafta olarak düşünmüştüm
Negoyu köşeden gördügün an tüyelimDelimisin tabiki
Çok tşk ederim kuzum
Cnm zaten diyeti bir bozdum pir bozdum, beni vursa haklı yaniHele bi deee @Negohatun bugün kuşanmış çifteyi ikimizide vurur
Çok güzel meyveli yoğurt olur bundanYok canım sabah kahvaltı öğlen yemek yiyorum
Akşam 7 hurma ve yoğurt
Yok ekmeğin arasına lahmacun koyup yiyecek 109 olması için herşey liste içinBu hafta yap sen onu
Yok ekmeğin arasına lahmacun koyup yiyecek 109 olması için herşey liste içinBu hafta yap sen onu
Dikkat edersen olursun bence canım.88 altında gelirim sadece zamana ihtiyacım var 3 hafta benim için çok uzun olur ama iyi gelecek diye düşünüyorum inş 86 nın altında listede olurum
Bundan daha iyi bir profil resmi olamazdı, çok güldüm görünceİnceliyim dur
Haklısın.Süper olmaz yalnış olur çünkü diğer günler yoğurttan fazla kalori tüketirsen sana artı olarak geri döner sağlıklı beslenmeye devam et daha diyetin başındasın şok diyetlere girme duraksama yaşarsan o dedigini yaparsın canım
Bugün akşam öyle yaptım canım. Bir kase tarhana çorbası içtim bir kaşık da yoğurt yedim.Çorba yanında yoğurt olabilir gayet de güzel olur
Olacak olacak inş hep beraber yenecez hepimiz aynı durumdayız şuan günün nasıl geçti bakalım eltücümDikkat edersen olursun bence canım.
Bu günü tarhana çorbası günü ilan ediyorum herkes tarhana çorbası yapmışHaklısın.
Bugün akşam öyle yaptım canım. Bir kase tarhana çorbası içtim bir kaşık da yoğurt yedim.
Hem daha çabuk listeye girmiş olur hem de ilk kilolar güzel gidiyor, güzel oran getirirListe için ya kilo vermesi yada alması lazım kilo almayı tercih etti
Vermek almaktan çok daha zor amaAhaha bunu bilmiyordum, aslında alma kısmı garip de geldi düşününcemantigi ne ki acaba desem cahilce mi olur O zaman verip gelsin
Hem de ne kızışmış, eğlenceyi kaçırmışım. Hala gecmisteyim yetişemiyorum.Anammmmmmmmmm 6. Takım kızıştıııııııı
Siz ikiniz ne tatlısınız böyle yaaİnsanların içinde yaaa uff slk şeyy
Güzel olmuş hakkaten, can gelmiş buralara.Takıma taze kanlar lazımmış bulundu galibakan kaybından gidiyorduk
İnşaallah iyi geçmiştir veya geçiyordur canım
Kızlar sunumum çok güzel geçti, hocalar beğendi. İnşallah Şubat Mart gibi mezun olacağım. Bugün bir de görüşme yaptım,mezun olduğum zaman istediğim bölüme geçmek için. Sana kadro isteyelim öyleyse dediler, çok mutlu oldum. İnşallah o da olursa süper olacak.Hoş geldin canım eltim nasıl geçti günün bakalım@Negohatun bugün bize göz açtırmıyo anammm ataş alev olmuş beni yalnız yakaladı hele gel beni koru kolla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?