süper olurrGel o zaman birlikte verelim
Ohhhh mis valla o zaman tadından yenmez hadi şimdiden gözün aydın canım çok mutlu oldum senin adınaKızlar sunumum çok güzel geçti, hocalar beğendi. İnşallah Şubat Mart gibi mezun olacağım. Bugün bir de görüşme yaptım,mezun olduğum zaman istediğim bölüme geçmek için. Sana kadro isteyelim öyleyse dediler, çok mutlu oldum. İnşallah o da olursa süper olacak.
Çaglacım hoş geldin canım aramıza o halde kısaca seni tanıya bilirmiyiz pekisüper olurr
20 yaşındayım 165 boyundayım 67,9 kiloyum şu an isveç diyetinin 2.günündeyim. sürekli evdeyim hedef kilom 50Çaglacım hoş geldin canım aramıza o halde kısaca seni tanıya bilirmiyiz peki
20 kilo fazlam var diyince bende 80 lerde falan zannettim canım kız o bişey degil benim hedef kilomdasım verirsin canım birlikten kuvvet doğar hepimiz incecik çıtır hatun olma yolundayız tekrar hoş geldin kuzum20 yaşındayım 165 boyundayım 67,9 kiloyum şu an isveç diyetinin 2.günündeyim. sürekli evdeyim hedef kilom 50
Tarhana çorbasını çok seviyorum ben. Özellikle kış aylarında çok iyi yeniyor.Bu günü tarhana çorbası günü ilan ediyorum herkes tarhana çorbası yapmışannem ablam ben sen
Umarım hedefine kolayca ulaşırsın.20 yaşındayım 165 boyundayım 67,9 kiloyum şu an isveç diyetinin 2.günündeyim. sürekli evdeyim hedef kilom 50
20 yaşındayım 165 boyundayım 67,9 kiloyum şu an isveç diyetinin 2.günündeyim. sürekli evdeyim hedef kilom 50
Bu gece yağar bekliyorum, yağış var şimdi, muhtemelen kara dönerNego bacı sizin oralara kar yagdımı
Ya çocuklar öyle oluyor, hastalık huy değiştiriyor.Daha iyiyim cnm çok şükür, oğlum hala sümüklüo kadar çok silmişiz ki, burnunun altı boydan boya yarılmış kuzumun. Onun içinde merhem sürüyoruz, gözleri için damlası var, birde diğer ilaçları... hırpalandı, hırpalandıkça huyu suyu değişti Hala her şeye ağlamaya devam ediyor maalesef...
Evraklarımı hallettim sayılır cnm, banka hesabı açtırmak ve başka bir evrak kaldı, onuda yarın işkurdan alacağım. Sonrada evrakları teslim ederim inşallah.
Ne demek bozdum ne demek bozdumCnm zaten diyeti bir bozdum pir bozdum, beni vursa haklı yani
Hala cıs adı yazıyor, cezanı kestim artık.Yok ekmeğin arasına lahmacun koyup yiyecek 109 olması için herşey liste için
Ya ne güzel canım gözün aydın olsunKızlar sunumum çok güzel geçti, hocalar beğendi. İnşallah Şubat Mart gibi mezun olacağım. Bugün bir de görüşme yaptım,mezun olduğum zaman istediğim bölüme geçmek için. Sana kadro isteyelim öyleyse dediler, çok mutlu oldum. İnşallah o da olursa süper olacak.
Hoş geldin aramıza20 yaşındayım 165 boyundayım 67,9 kiloyum şu an isveç diyetinin 2.günündeyim. sürekli evdeyim hedef kilom 50
Hayırlısı diyorum canım ama inşallah olur. Çok istediğim bir bölüm ve yıllardır onun için eğitim alıyorum.Ohhhh mis valla o zaman tadından yenmez hadi şimdiden gözün aydın canım çok mutlu oldum senin adına
Hoşgeldin aramıza.20 yaşındayım 165 boyundayım 67,9 kiloyum şu an isveç diyetinin 2.günündeyim. sürekli evdeyim hedef kilom 50
Kız zati canım sıkıldı bide ceza veriyosun aşk olsun bugün temizlik yaptım 4 saat 30 dk ordan keselim miBu gece yağar bekliyorum, yağış var şimdi, muhtemelen kara döner
Ya çocuklar öyle oluyor, hastalık huy değiştiriyor.
Hadi hayırlı olsun tekrar
Ne demek bozdum ne demek bozdumemeklerin boşa mı gitsin
Hala cıs adı yazıyor, cezanı kestim artık.
Spor yapacaksın 30 dakika
Ya ne güzel canım gözün aydın olsun
Hoş geldin aramızailk yorumu yapayım şok diyeti at gitsin. Normal sağlıklı diyete başla en güzeli
Öpücükle kandıramazsın beniKız zati canım sıkıldı bide ceza veriyosun aşk olsun bugün temizlik yaptım 4 saat 30 dk ordan keselim mi
Epilasyon makinamı bulamıyorum gııı aramadıgım yer kalmadı sanki uçtu gittiÖpücükle kandıramazsın beni
Neden canım sıkıldı eltimKız zati canım sıkıldı bide ceza veriyosun aşk olsun bugün temizlik yaptım 4 saat 30 dk ordan keselim mi
Senin adına sevindim canim gözün aydın hayırlı olsunKızlar sunumum çok güzel geçti, hocalar beğendi. İnşallah Şubat Mart gibi mezun olacağım. Bugün bir de görüşme yaptım,mezun olduğum zaman istediğim bölüme geçmek için. Sana kadro isteyelim öyleyse dediler, çok mutlu oldum. İnşallah o da olursa süper olacak.
Epilasyon makinam kayıp geçen gün çekmeceleri düzenledim şimdi yok uçtu sankiNeden canım sıkıldı eltim
Hoş buldum canımmChocolita aramıza hoşgeldin ❤❤❤
Sağol canımSenin adına sevindim canim gözün aydın hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?