Malim Kıbrıs haritası gözümde nar gibi kızarmış hellim olarak canlanıyor kuzum.Hellim demiyeydin keşkesen otlu peynir de tulum peyniri de bana bayulurum
Peynir ikizimi buldum sonundaEn zayıf noktam peynir benimpeynir ve yanında belen kahkesi
Küflü peynir erzurumun meşhur peyniri küflü olmazsa yemiyorlar ablaMalim Kıbrıs haritası gözümde nar gibi kızarmış hellim olarak canlanıyor kuzum.Demek sen sevmiyorsun...Peynir canavariyim resmen her çeşit bir tek küflü peynir hiç yemedim uzaktan seyretmek kafi geliyor.
Bende peynirciyim kızımda her çeşidine bayılıyorum peynirsiz bir kahvaltı olamazEn zayıf noktam peynir benimpeynir ve yanında belen kahkesi
sağlıksız olduğunu çok iyi biliyorum ama daha önce yaptığımda belim 6cm incelmişti şimdi aslında hem belim incelsin istiyorum hemde zayıflamaya bi yerden başlamak istiyorum normal diyeti denedim ama onu bozmaya daha meyilliyim çünkü hemen kilo vermeyince morelim bozuluyor,bu isveç bittikten sonra bisiklet sürerek ve sağlıklı beslenerek zayıflamak istiyorum, sonuç çok hoşuma da gitse hiç gitmese de bu yaptığım son isveç diyetiİsveç diyeti bir şok diyet gibi aslında gördüğüm en sağlıksız diyet hemen bırak derim
Küflü peynir burdakilerin tadı çok kötü.ne varsa bizim pwynirlerimizde var ablaMalim Kıbrıs haritası gözümde nar gibi kızarmış hellim olarak canlanıyor kuzum.Demek sen sevmiyorsun...Peynir canavariyim resmen her çeşit bir tek küflü peynir hiç yemedim uzaktan seyretmek kafi geliyor.
Kaç gün sürüyorki öyle 6.cm inceldin canımsağlıksız olduğunu çok iyi biliyorum ama daha önce yaptığımda belim 6cm incelmişti şimdi aslında hem belim incelsin istiyorum hemde zayıflamaya bi yerden başlamak istiyorum normal diyeti denedim ama onu bozmaya daha meyilliyim çünkü hemen kilo vermeyince morelim bozuluyor,bu isveç bittikten sonra bisiklet sürerek ve sağlıklı beslenerek zayıflamak istiyorum, sonuç çok hoşuma da gitse hiç gitmese de bu yaptığım son isveç diyeti
13 günKaç gün sürüyorki öyle 6.cm inceldin canım
Haklısın canım bazı sabahlar kahvaltı yapasim gelmiyor o yüzden.Evde bulunması iyi oluyo.bazen hep yumurta peynir falan sıkıyo insanı allah affetsinalternatif bişeylerin olması güzel.
Daha önce denemişsin peki normal beslenmeye başlayınca verdiklerini geri alıyormusun canım bende 3 ayda 14 cm incelme oldu belimde13 gün
Gece gece yeter ya acıktım burda. Aklıma ne fenaliklar geliyor bir bilseniz.Küflü peynir erzurumun meşhur peyniri küflü olmazsa yemiyorlar abla
Ben çok severim küflü, annem de çok severKüflü peynir erzurumun meşhur peyniri küflü olmazsa yemiyorlar abla
Sen kov o aklındakileri kov kovGece gece yeter ya acıktım burda. Aklıma ne fenaliklar geliyor bir bilseniz.
Cok bakamıyorum canım ceza ver güzel olurYemek konusunu kapatmayanlara spor cezası vericem ona göre
Sen merak etme canım, aklın kalmasın burdaCok bakamıyorum canım ceza ver güzel olur
Tövbe Estağfurullah ne dedik şimcik hep senin yandaş medya karıştırdı ortalığıYemek konusunu kapatmayanlara spor cezası vericem ona göre
Cok bakamıyorum canım ceza ver güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?