Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hellim demiyeydin keşke sen otlu peynir de tulum peyniri de bana bayulurum
Malim Kıbrıs haritası gözümde nar gibi kızarmış hellim olarak canlanıyor kuzum. Demek sen sevmiyorsun...Peynir canavariyim resmen her çeşit bir tek küflü peynir hiç yemedim uzaktan seyretmek kafi geliyor.

Malim Kıbrıs haritası gözümde nar gibi kızarmış hellim olarak canlanıyor kuzum. Demek sen sevmiyorsun...Peynir canavariyim resmen her çeşit bir tek küflü peynir hiç yemedim uzaktan seyretmek kafi geliyor.
Küflü peynir erzurumun meşhur peyniri küflü olmazsa yemiyorlar abla

İsveç diyeti bir şok diyet gibi aslında gördüğüm en sağlıksız diyet hemen bırak derim
sağlıksız olduğunu çok iyi biliyorum ama daha önce yaptığımda belim 6cm incelmişti şimdi aslında hem belim incelsin istiyorum hemde zayıflamaya bi yerden başlamak istiyorum normal diyeti denedim ama onu bozmaya daha meyilliyim çünkü hemen kilo vermeyince morelim bozuluyor,bu isveç bittikten sonra bisiklet sürerek ve sağlıklı beslenerek zayıflamak istiyorum, sonuç çok hoşuma da gitse hiç gitmese de bu yaptığım son isveç diyeti

Küflü peynir burdakilerin tadı çok kötü.ne varsa bizim pwynirlerimizde var abla

Kaç gün sürüyorki öyle 6.cm inceldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…