- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenARANAN damat bulunmuş ...delikafadulden boşuna demiyoruz dimi 4 aydır .......herşeyde bi hayır vardır iyiki mert gert salagından :dilcikar:ayrılmışım diyeceksin demedikmi...olumunekankayizsmile ay çok sevindimmmmmmmmmmmmmm:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
RABBIM HAYIRLISINI GÖNLÜNE GÖRESİNİ VERSİN GÖZDE ....... SEN GERÇEKTEN EN İYİSİNE LAYIKSIN ... BUNU TÜM İÇTENLİGİMLE SÖYLÜYORUM ABLASI ..
:Saruboceq::Saruboceq:AYNI YOLDAYIM GÖZDEM.. BAZILARI BANA ENAYİ GÖZÜYLE BAKSADA . yerimsenibenAllah razı olsun ablacığım, rabbim daha fazla yardım etmemi nasip etsin inşallah bana, herkese uzanmak istiyorum bu vesileyle
BİRDE AKLIM NAZLIMDA KISLARRRRR.....
:teytey:
Oh maşallah sübanallah ya , kurban olsun ona teyzeleri, isim düşündünüzmü nilücüğüm
:Saruboceq::Saruboceq:AYNI YOLDAYIM GÖZDEM.. BAZILARI BANA ENAYİ GÖZÜYLE BAKSADA . yerimseniben
isim konusu bana ait düşünmekten başıma ağrılar giriyor..günde yüztane isim bakıyorum hiç içime sinmiyor napcam bilmem...
önerin varmı simoşum..
62 63 ARASIYIM AMA ŞİMDİLİK ....:jeyyar:yaw arada bakıyorum yoksunuz sonra unutuyorum yine bakmaya tenha oluyor toppiğiniz şekerim ben napimkaydirigubbakcemile3
artık bidahakine o görümlükten vercem rüşvet olarak isveç çikolatası yicem göstersin diye...gerçi çiko yedim geçen sefer ondanmı çıldırıyo anlamadım hiç durmuyo yerinde...pazartesi ayın 12sinde yani inşallah öğrencez bisürü cici elbiseler falan alcam ...buarada 70 kg yum...ama çok dikkat etmeye başladım tatlıyı ekmeği kestim.dr dedi çok hızlı gitmişim:icecream:
eğer biraz dikkat etmezsem tuzu şekeri yasaklamak zorunda kalcakmış:tomato:
işte böyle biz iyiyiz şimdilik çok şükürr...
abencim kaç kilosun ay daha önce birlikte gidiyorduk hemen hemen..callahalimdiye ben kesin 59 lardaydım sanırım
demeyenmi kaldı sana cadı ...ama tabi sen alıcıları kapatmıştın söylenenlere .:1rolleyes:Allah razı olsun ablacığım, çok heyecanlıyım ya , çok etkilendim çok, dün konuştuk işte bugün buluşacağız iş çıkışında hemde üsküdarda kız kulesinde :asigim: ne olur dua edin ablacığım hayırlıysa hakkımda allahım tez zamanda ol deyiversin, çok heyecanlıyım ya, abla sen demiştin ama içinin sineceği biri çıkacak karşına diye :asigim:
Şenizarkıdaşlar hafta sonu iki üç kez geldim ne zaman fırsat buldum saa
ama kahrolası sistem benim yazı yazıp kaçmama müsade etmiyor yahuuu
nasıl iştir anlamadımm
umarım bu çıkar tünaydın herkeslerrrrrrrrrrr
sen yaz o hepsini okur tün sorularını yanıtlar nilüm ... biliyormusun bebişi sanırım 9 aylık falan daha hiç ciddi hasta olmamışaa öylemi..tamam canım monti linkine geleyim ordamı zilim.inş bulurum...
simoşum düşün düşün canım belki isim anası olursun..kendi kızına düşünüyor gibi alıcı gözüyle düşün olurmu:ecrin_bebek:
bende bi yemeğe iniyorum..öptüm sizi..görüşürüz
iyi allahtan çıktıı
şimdilik gelişmiş cevabı kullanmıyacağız demekkiii
nazımmı allah bir yastıkta kocatsınnn :))
bende stres tavan yapmış durum daa
oğlum geldi şükürler olsunn :))
sınav haftasııı na girdik cümbür cematt
son eksiklerimizi tamam lıyoruzz
bir koşuşturma bir telaşşş ne yattığımız saat belli nede kalktığımızz(
yıldırım...aşkı yıldırım .......:1hug::teytey:Yahuuuu allahım içimi ısındırıyor ya, sürekli düşünmeye başladım çocuğu, sabahtan beride 7 tane falan mesaj attı bana eyvahedigeldismile Aşığııııııım :asigim:
olur selmacım ama busefer çok çok kararlıyım ve çok hırslıyım.. :sm_cool: ben kazanırım bu yarışı diyorum sırnaşık şey
Allah razı olsun ablacığım, çok heyecanlıyım ya , çok etkilendim çok, dün konuştuk işte bugün buluşacağız iş çıkışında hemde üsküdarda kız kulesinde :asigim: ne olur dua edin ablacığım hayırlıysa hakkımda allahım tez zamanda ol deyiversin, çok heyecanlıyım ya, abla sen demiştin ama içinin sineceği biri çıkacak karşına diye :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?