Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Allah razı olsun ablacığım, çok heyecanlıyım ya , çok etkilendim çok, dün konuştuk işte bugün buluşacağız iş çıkışında hemde üsküdarda kız kulesinde :asigim: ne olur dua edin ablacığım hayırlıysa hakkımda allahım tez zamanda ol deyiversin, çok heyecanlıyım ya, abla sen demiştin ama içinin sineceği biri çıkacak karşına diye :asigim:

yaw arada bakıyorum yoksunuz sonra unutuyorum yine bakmaya tenha oluyor toppiğiniz şekerim ben napimkaydirigubbakcemile3
artık bidahakine o görümlükten vercem rüşvet olarak isveç çikolatası yicem göstersin diye...gerçi çiko yedim geçen sefer ondanmı çıldırıyo anlamadım hiç durmuyo yerinde...pazartesi ayın 12sinde yani inşallah öğrencez bisürü cici elbiseler falan alcam ...buarada 70 kg yum...ama çok dikkat etmeye başladım tatlıyı ekmeği kestim.dr dedi çok hızlı gitmişim:icecream:
eğer biraz dikkat etmezsem tuzu şekeri yasaklamak zorunda kalcakmış:tomato:
işte böyle biz iyiyiz şimdilik çok şükürr...
abencim kaç kilosun ay daha önce birlikte gidiyorduk hemen hemen..şimdiye ben kesin 59 lardaydım sanırım

Son düzenleme:
Allah razı olsun ablacığım, rabbim daha fazla yardım etmemi nasip etsin inşallah bana, herkese uzanmak istiyorum bu vesileyle
:Saruboceq::Saruboceq:AYNI YOLDAYIM GÖZDEM.. BAZILARI BANA ENAYİ GÖZÜYLE BAKSADA . yerimseniben

Oh maşallah sübanallah ya , kurban olsun ona teyzeleri, isim düşündünüzmü nilücüğüm

isim konusu bana ait düşünmekten başıma ağrılar giriyor..günde yüztane isim bakıyorum hiç içime sinmiyor napcam bilmem...
önerin varmı simoşum..

:Saruboceq::Saruboceq:AYNI YOLDAYIM GÖZDEM.. BAZILARI BANA ENAYİ GÖZÜYLE BAKSADA . yerimseniben

Yaratılanı seviyoruz yaradandan ötürü ablişko... Boşver bu dünyada onlar sürsünler saltanatını en fazla 100 yaşına kadar yaşarlar, o bazıları ile ahirette hesaplaşırız rabbim isterse, allahım tüm takımımdaki canlarımın, hepimizin gönlüne göre versin inşallah

ay nazlımıda allah birömürboyu mutlu etsin...inş güzel geçmiştir herşeyi:jeyyar:

isim konusu bana ait düşünmekten başıma ağrılar giriyor..günde yüztane isim bakıyorum hiç içime sinmiyor napcam bilmem...
önerin varmı simoşum..

Tam benlik soru :icecream: olmazmııııı şimdi yemekte düşüneyim yemek dönüşü yazarım nilüüş :icecream:

62 63 ARASIYIM AMA ŞİMDİLİK ....:jeyyar:
NİLÜM BAK BİZİM TOPİKDE ZİLİM VAR ÇOK GÜZEL BRİ HAMİLELK GEÇİRMİŞ 9 KİLOYLA DOGUMA GİTMİŞ KISAZAMNDADA ESKİ KİLOSUNA GELMİŞ ÇOKDA SAĞLIKLI BESLENMİŞ .. ÇOK BİLİNÇLİ BU KONUDA SÜREKLİDE GELİYOR TOPİGE ..
SANA ÇOK YARDIMCİ OLACAGINA EMİNİM BEN... GELSENE MONTİ TOPİGİNE .. İNAN PİŞMAN OLMASSIN... ÇOK BİLGİLİ BU KONUDA .

aa öylemi..tamam canım monti linkine geleyim ordamı zilim.inş bulurum...
simoşum düşün düşün canım belki isim anası olursun..kendi kızına düşünüyor gibi alıcı gözüyle düşün olurmu:ecrin_bebek:
bende bi yemeğe iniyorum..öptüm sizi..görüşürüz

arkıdaşlar hafta sonu iki üç kez geldim ne zaman fırsat buldum saa
ama kahrolası sistem benim yazı yazıp kaçmama müsade etmiyor yahuuu
nasıl iştir anlamadımm
umarım bu çıkar tünaydın herkeslerrrrrrrrrrr

iyi allahtan çıktıı
şimdilik gelişmiş cevabı kullanmıyacağız demekkiii
nazımmı allah bir yastıkta kocatsınnn :))

bende stres tavan yapmış durum daa
oğlum geldi şükürler olsunn :))
sınav haftasııı na girdik cümbür cematt
son eksiklerimizi tamam lıyoruzz
bir koşuşturma bir telaşşş ne yattığımız saat belli nede kalktığımızz (

demeyenmi kaldı sana cadı ...ama tabi sen alıcıları kapatmıştın söylenenlere .:1rolleyes:
ay ne güzel bir günnnnnnn :sm_cool:
Şeniz
sen yaz o hepsini okur tün sorularını yanıtlar nilüm ... biliyormusun bebişi sanırım 9 aylık falan daha hiç ciddi hasta olmamış talısını bile şekersiz yapıp yediriyor okadar yani kendiside 99 dan 1 senede an şu 59 kilo ve 7 senedir koruyormüş ..alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis.

ablam RABBIM bebelerimizin yüzüne baksın . emeklerini zai etmesin ...

Ablacığım inşallah ecemizin sınavı süper geçer, kargonu yolladım bugün yarın alırsın ablişko, bizim şirkette interneti yasaklıyorlarmış, ona canım sıkıldı, sadece outlook açık olacakmış, ne pis insanlar bunlar ya sanki ne yapıyorsak internette. Uyuz bir personel şefi var onun başının altından çıkıyor, yoksa patronların alakası yok, sanırım bir süre sonra akşamları girebileceğim sadece nete :çok üzgünüm: ama olsun ben aşığım keyfimi bozmamam lazım :asigim:

Yahuuuu allahım içimi ısındırıyor ya, sürekli düşünmeye başladım çocuğu, sabahtan beride 7 tane falan mesaj attı bana eyvahedigeldismile Aşığııııııım :asigim:

Yahuuuu allahım içimi ısındırıyor ya, sürekli düşünmeye başladım çocuğu, sabahtan beride 7 tane falan mesaj attı bana eyvahedigeldismile Aşığııııııım :asigim:
yıldırım...aşkı yıldırım .......:1hug::teytey:

olur selmacım ama busefer çok çok kararlıyım ve çok hırslıyım.. :sm_cool: ben kazanırım bu yarışı diyorum sırnaşık şey

Hadi bakalım anca beraber kanca beraber bende çok hırslıyım. Ben bu hafta olursa inşallah dereceye girmeyi düşünüyorum.İnşallah en kısa zamanda hepimiz hedefimize ulaşırız.a.s.

yaaaaaaa çok heyecenlııııı Gözdemmmm hemen buluş ve sonuçları anlat kuzucuğum..... Ben çok heyecanlandım ya....... Allahım inşallah çok mutlu olabileceğin, çok sevebileceğin ve aynı şekilde sevilebileceğin çok çok çok güzel bir ilişkinin temelleri atılır......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…