- 8 Mart 2019
- 7.637
- 37.653
- 548
- 40
Cnm çoook sevindim, Allah yolunu açık etsinKızlar sunumum çok güzel geçti, hocalar beğendi. İnşallah Şubat Mart gibi mezun olacağım. Bugün bir de görüşme yaptım,mezun olduğum zaman istediğim bölüme geçmek için. Sana kadro isteyelim öyleyse dediler, çok mutlu oldum. İnşallah o da olursa süper olacak.
Helal olsun onlara büyük beceri ister küflü peynir yemek...Küflü peynir erzurumun meşhur peyniri küflü olmazsa yemiyorlar abla
Ay ben ne yesem meşhur oluyorum bea 7. Takımdada içli köfteAfiyet olsun canım, Halley kötü kaçmış. Saatleri de eklersen güzel olur.
Herkesin bahsettiği o meşhur pideli menü bu dimiafiyet olsun artık ne diyim
Afiyet olsun canım, güzel menüler.
Afiyet olsun çok hafif olmuş canım.
Afiyet olsun canım güzel menü.
Afiyet olsun canım güzel menü ve suyun da harika.
Bende tüm yaz siyah şifon bir elbisem vardı onu aradım cnm. Koyduğum dolabıda biliyorum, kaç kere indirdim kaldırdım, yok Allah yok... geçen gün yazlıkları yerleştirirken elime geçtiHiç istemedigin anda çıkar karşına canım merak etme.
korkutuyon beni
Yemekten bahsedene spor cezası dedim, spora çok heveslisin demekkorkutuyon beni
İlk gün kahvaltın geç olmuş bacım. Onun ve bisküvilerin dışında beğendim...25.kasım pazartesi
Sabah kahvaltım saat 11.30
1 kaşık tulum
2 dilim kaşar
3 tane çeri domates
5 tane zeytin
1.5 dilim tam buğday ekmeği
Ara ögün hastanede saat 15.30
3 tane Yulaflı bisküvi
Akşam yemeği saat 17.30
2 tane domates
Kaşar peynir
Tulum peyniri
Zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
1.5 litre su
1 saat yürüyüş
26 kasım salı menüsü
Sabah kahvaltım saat 7.15
3 tane çeri domates
5 tane zeytin
2 dilim kaşar
2 kaşık tulum peyniri
2 dilim ekmek
Öğlen yemeği saat 11.30
1 kepçe çorba
7 kaşık ıspanak
1 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Ara ögün saat 14.30
1 tane mandalina
Akşam yemeği saat 17.30
1 kepçe çorba
2 kaşık sebzeli bulgur pilavı
1 tane fırında tavuk but
2 tane elma dilim patates
1 kaşık yoğurt
Ara ögün saat 20.00
1 tane mandalina
2 litre su
30 dk yürüyüş
Sporsuz haline alışık değiliz kuzu. Menü her zamanki gibi azıcık. Afiyet olsun kilolar bir bir dökülsün canım....Bugünkü menum
Sabah 7.30 Tereyaginda iki yumurta, çay
Ara 11.00 İki hurma, incir , ceviz, kuru üzüm
Akşam 16.00 Beş minik köfte , bir kase yoğurt
19.00 Sade Türk kahvesi
Yarım muz
İki litre su spor yok
@Zipzip-
Canım tekrar düzenli menü yazmaya başlamana sevindim ne zaman tarhanayı fazla içsem şişmanlarım inşallah sen de öyle olmazKahvaltın 09:00
1 yumurtalı peynirli omlet
1 muz
ara 11:00
Bir küçük salatalık
1 avuç kabak çekirdeği
öğle 15:00
1 muz
akşam 17:30
2 kepçe tarhana
1 kase haşlama et
1 kase yeşil salata
22:00
1 bardak kefir
Menü ve su gayet iyi canım darısı sporun başına....27 Kasim
Saat 13:00 1 tane haşlanmış yumurta, beyaz peynir, çeri domates, 2 tane ceviz, güllü yeşil cay
Saat 15:30 1 hurma
Saat 18:30 mercimek çorbası, pırasa yemeği, salata
Saat 21:30 1 sb yogurt
Su 3 litre
Spor bugün yok
Gün içinde kahve ve yeşil cay
Sporun muhteşem canım öğlen ekmeği 1 dilim yemek için küçük lokmalara bölebilirsin canım ben de içtiğim suyu senin ısrarınla içer hale geldim27 Kasım menüsü
08.30 kahvaltı
1 dilim tahıllı ekmek, 1 yağda yumurta, yarım dilim tulum.
12.45 öğle
1 porsiyon tavuk kavurma, 1 kase yeşil salata, 2 dilim beyaz ekmek (dışarda yedim)
18.30 akşam
Büyük kase peynirli yeşil salata.
Su 2 lt içmeye devam ederim.
Spor 15 bin adim, 6 adımı gündüz 9 bin adım 19.30 da yaptım.
Başka spora gücüm kalmadı artık.
Ben olsam diyette makarna yemem ama senin diyetisyen serbest mi bıraktı onu bilmiyorum27 kasım Sabah kahvaltım saat 11.30
2 tane yağda yumurta
1 dilim kaşar peynir
5 tane yeşil zeytin
2 dilim tam buğday ekmek
Akşam yemeği saat 16.00
1 kepçe ıspanak
1 tahta kaşık makarna
2 kaşık yoğurt
Ara ögün saat 21.00
1 avuç elma kurusu
1.litre dukan birası
1 litre tarçınlı su
Ama şuan çok lazımmmmmmBende tüm yaz siyah şifon bir elbisem vardı onu aradım cnm. Koyduğum dolabıda biliyorum, kaç kere indirdim kaldırdım, yok Allah yok... geçen gün yazlıkları yerleştirirken elime geçtiİnşallah ömrüm olursa seneye giyeceğim artık. @snglmlk seninde dediğin gibi beklemediği anda eline gelir ☺
Hergün 6 kaşık pilav ve makarnam var ama ben 1 kahta kaşık koydum yemeyince kızıyo demek var bir bildiği ama kesmekte istemiyorum diyet değilde yaşam tarzı böyle artık makarna hayatımızda hep olacak sonradan yiyip kilo almaktansa hayatımda hep var olsun canım geçen yıl yemedim bikez yedim tartıda artı gördüm şimdi yiyorum ama ölçülü almıyorumİlk gün kahvaltın geç olmuş bacım. Onun ve bisküvilerin dışında beğendim...
Sporsuz haline alışık değiliz kuzu. Menü her zamanki gibi azıcık. Afiyet olsun kilolar bir bir dökülsün canım....
Canım tekrar düzenli menü yazmaya başlamana sevindim ne zaman tarhanayı fazla içsem şişmanlarım inşallah sen de öyle olmaz
Menü ve su gayet iyi canım darısı sporun başına....
Sporun muhteşem canım öğlen ekmeği 1 dilim yemek için küçük lokmalara bölebilirsin canım ben de içtiğim suyu senin ısrarınla içer hale geldim. Ben de sana tavsiye vereyim dedim...
Ben olsam diyette makarna yemem ama senin diyetisyen serbest mi bıraktı onu bilmiyorum
Yemekten bahsedene spor cezası dedim, spora çok heveslisin demek
Diyetisyenin dediğin tahmin ettim canım hem yiyip hem zayıflıyorsun ya iyi bir iş çıkardığı besbelli diyetisyenin. İnşallah cumaya da kilo vermiş olursun afiyet olsun canım.....Hergün 6 kaşık pilav ve makarnam var ama ben 1 kahta kaşık koydum yemeyince kızıyo demek var bir bildiği ama kesmekte istemiyorum diyet değilde yaşam tarzı böyle artık makarna hayatımızda hep olacak sonradan yiyip kilo almaktansa hayatımda hep var olsun canım geçen yıl yemedim bikez yedim tartıda artı gördüm şimdi yiyorum ama ölçülü almıyorum
Simit, tiramisu, mücver bize hiç uymaz malicim...Bi de kabul ediyorum simit çok lezzetli ama sonrasında fena acıktırıyor bu sefer de tiramisuya filan yöneliyorsun neyse yeni başladın zaten hevesin kırılmasın sen 40 kilo vermiş insansın yine yaparsın....bi de sporu da ekleyelim suyun çok güzel olmuş...Geç kalktık o yüzden kahvaltı geç oldu
Kahvaltı 12.00
Bi dilim peynir
Yarım simit
Zeytin salatası
5 6 zeytin
Akşam
İki kepçe tarhana çorbası
2 mücver
Bi dilim tb ekmek
Akşam çayın yanında 2 çatal tiramisu
Birkaç fasulye turşusu
Su 2 olmuştur
@Zipzip-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?