Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cnm çoook sevindim, Allah yolunu açık etsin

Ay ben ne yesem meşhur oluyorum bea 7. Takımdada içli köfte

Hiç istemedigin anda çıkar karşına canım merak etme.
Bende tüm yaz siyah şifon bir elbisem vardı onu aradım cnm. Koyduğum dolabıda biliyorum, kaç kere indirdim kaldırdım, yok Allah yok... geçen gün yazlıkları yerleştirirken elime geçti İnşallah ömrüm olursa seneye giyeceğim artık. @snglmlk seninde dediğin gibi beklemediği anda eline gelir

İlk gün kahvaltın geç olmuş bacım. Onun ve bisküvilerin dışında beğendim...
Bugünkü menum
Sabah 7.30 Tereyaginda iki yumurta, çay
Ara 11.00 İki hurma, incir , ceviz, kuru üzüm
Akşam 16.00 Beş minik köfte , bir kase yoğurt
19.00 Sade Türk kahvesi
Yarım muz
İki litre su spor yok
@Zipzip-
Sporsuz haline alışık değiliz kuzu. Menü her zamanki gibi azıcık. Afiyet olsun kilolar bir bir dökülsün canım....
Canım tekrar düzenli menü yazmaya başlamana sevindim ne zaman tarhanayı fazla içsem şişmanlarım inşallah sen de öyle olmaz
Menü ve su gayet iyi canım darısı sporun başına.... Sporun muhteşem canım öğlen ekmeği 1 dilim yemek için küçük lokmalara bölebilirsin canım ben de içtiğim suyu senin ısrarınla içer hale geldim . Ben de sana tavsiye vereyim dedim...
Ben olsam diyette makarna yemem ama senin diyetisyen serbest mi bıraktı onu bilmiyorum

Ama şuan çok lazımmmmmm seneyi bekleyemem gören duyan varsa söylesin yerini

Hergün 6 kaşık pilav ve makarnam var ama ben 1 kahta kaşık koydum yemeyince kızıyo demek var bir bildiği ama kesmekte istemiyorum diyet değilde yaşam tarzı böyle artık makarna hayatımızda hep olacak sonradan yiyip kilo almaktansa hayatımda hep var olsun canım geçen yıl yemedim bikez yedim tartıda artı gördüm şimdi yiyorum ama ölçülü almıyorum

Diyetisyenin dediğin tahmin ettim canım hem yiyip hem zayıflıyorsun ya iyi bir iş çıkardığı besbelli diyetisyenin. İnşallah cumaya da kilo vermiş olursun afiyet olsun canım.....

Simit, tiramisu, mücver bize hiç uymaz malicim...Bi de kabul ediyorum simit çok lezzetli ama sonrasında fena acıktırıyor bu sefer de tiramisuya filan yöneliyorsun neyse yeni başladın zaten hevesin kırılmasın sen 40 kilo vermiş insansın yine yaparsın....bi de sporu da ekleyelim suyun çok güzel olmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…