Valla ikna ettiniz aşırı açım bırakıyorum baya diyet önericekler var mıCanım bence sen bırak bu diyeti. Hiç sağlıklı değil hakkaten. Yaşın çok genç, metabolizman hızlıdır zaten senin. Bu şekilde kas yıkımı yaşarsan o çok daha kötü.
Ablam ben o konularda kuaföre asla gitmem kaş bıyık haricindeEnişte "naber kayınço" diyecek moda gelmeden bulmalısın gülom. Tanıdık bir kuaföre git buluncaya kadar en azından.
Asel çok güzel bir isim. Allah bağışlasın kuzunu Yetmezim.
Zipzip- canım ablan nasil? Bitti mi operasyon. Tez zamanda iyileşmesini dilerim. Bir hafta sonra ona özel bir sütyen almasını tavsiye edecektir doktor. Benim doktor güzel bir tane getirtmisti made in Spain su damlası gibi güzel bir şekil veriyor bak bu çok önemli ... tecrübe konuşuyor
Ablana geçmiş olsun canım tez vakitte toparlar inşCıktı abla ameliyattan 1 saat önce, su an taktıgı birsey var cok iyi duruyor
Eski usul mutfağa geç kuzum. Yapacak bir şey var tabi ki...şeker, limon tuzu...ne bileyim aklıma baska bir şey gelmiyor.Ablam ben o konularda kuaföre asla gitmem kaş bıyık haricinde
Karatay öneriyorum yani Çağlacım.....Eki Görüntüle 2559810 buda akşam yemegim valla 6.gun yapicam çok aç hissediyorum yarın 4.gun
Sağol canım ❤Ablana geçmiş olsun canım tez vakitte toparlar inş
1 2 güne başlarım birine.. bu arada bisiklet sürmeyi düşünüyorum hem eğlenceli hemde bütün kasları çalıştırıyor, bu arada ilk baştaki kurallar hala geçerli mi yani orda spor puanı falan gördüm ama yazışmalarda görmedim pekKaratay öneriyorum yani Çağlacım.....
Burda değil ilk sayfada linki olan diyet listelerimiz var ya spor ve içtiğimiz suyu orda paylaşıyoruz1 2 güne başlarım birine.. bu arada bisiklet sürmeyi düşünüyorum hem eğlenceli hemde bütün kasları çalıştırıyor, bu arada ilk baştaki kurallar hala geçerli mi yani orda spor puanı falan gördüm ama yazışmalarda görmedim pek
Yok ablam affına sıgınıyorum benden büyüksün ağda kullanıyorum bıyık için ama koltuk altı makinayla baya azaldı o yüzden ağda sürmem makina almam lazım araştırmadayım henüzEski usul mutfağa geç kuzum. Yapacak bir şey var tabi ki...şeker, limon tuzu...ne bileyim aklıma baska bir şey gelmiyor.
Burda değil ilk sayfada linki olan diyet listelerimiz var ya spor ve içtiğimiz suyu orda paylaşıyoruz
aa görmemişim bende burada paylaşıyorum menüyüBurda değil ilk sayfada linki olan diyet listelerimiz var ya spor ve içtiğimiz suyu orda paylaşıyoruz
Zamanla ögrenirsin canım senin yazacak bir menün yook zati kuş kadar besleniyorsun valla canına yazıkaa görmemişim bende burada paylaşıyorum menüyü
formu okudum ama bir türlü doldurmayı beceremiyorumburdaki düzen çok değişmiş
zayıflamayı o kadar çok istiyorum ki artık sen düşün bide öyle 3 4 ayda değil hemen olsun istiyorumZamanla ögrenirsin canım senin yazacak bir menün yook zati kuş kadar besleniyorsun valla canına yazık
ayy ben bu hafta 1 kez spor yaptım benim evimin işi neden hiç bitmiyorMillet erkenmi yattınız bugün hayırdır yarın cuma diye sanırım yememek için uyudunuz aç karna uykuda gelmezki şimcik
merhaba canım yeni misin takımdazayıflamayı o kadar çok istiyorum ki artık sen düşün bide öyle 3 4 ayda değil hemen olsun istiyorum5 yıldır hemen zayıflamak istemeseydim şimdiye mankendim
evetmerhaba canım yeni misin takımda
azmedersen herşey olur canımzayıflamayı o kadar çok istiyorum ki artık sen düşün bide öyle 3 4 ayda değil hemen olsun istiyorum5 yıldır hemen zayıflamak istemeseydim şimdiye mankendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?