inşallahh bu sefer olucakazmedersen herşey olur canım
Hoşgeldin canım inşallah hep beraber iradeli bir şekilde vereceğiz kilolarımızı bekar mısın canım
evet 20 yaşındayım öğrenci sayılırım :)Hoşgeldin canım inşallah hep beraber iradeli bir şekilde vereceğiz kilolarımızı bekar mısın canım
olur olur iyiki geldiniz bu takjma girmekle sorumlulık alıyosun ve düzenli yemeye spora başlıyorsuninşallahh bu sefer olucak
benim tek sorunum spor diyette zor bozarım ama spor için birinin beni döverek yaptırması gerekolur olur iyiki geldiniz bu takjma girmekle sorumlulık alıyosun ve düzenli yemeye spora başlıyorsun
Kaç kilosun canım hedefin ne ohh ne güzel çocuk yook koca yokk temizlik yook ev yok yemek telaşı yok bz bunların arasına diyet ve sporu sığdırmaya çalışıyoruz mesela ben bu hafta 1 defa spor yapabildim güzel eksiler almak istiyorum ama spor yapacak vaktim olmuyorevet 20 yaşındayım öğrenci sayılırım :)
şimdi nasıl biliyo musun başta çok zorlanacaksın ama zayıfladığını gördükçe dahada çok yapmaya düzenli beslenmeye gayret edeceksin ben öleyim şuan ama bu hafta adapte olamadımbenim tek sorunum spor diyette zor bozarım ama spor için birinin beni döverek yaptırması gerek
Öyle bi mucize varsa bizede dokunsun canım yazayıflamayı o kadar çok istiyorum ki artık sen düşün bide öyle 3 4 ayda değil hemen olsun istiyorum5 yıldır hemen zayıflamak istemeseydim şimdiye mankendim
bende zaman bol ama değerini bileneKaç kilosun canım hedefin ne ohh ne güzel çocuk yook koca yokk temizlik yook ev yok yemek telaşı yok bz bunların arasına diyet ve sporu sığdırmaya çalışıyoruz mesela ben bu hafta 1 defa spor yapabildim güzel eksiler almak istiyorum ama spor yapacak vaktim olmuyor
kilom 67 hedefim 50Kaç kilosun canım hedefin ne ohh ne güzel çocuk yook koca yokk temizlik yook ev yok yemek telaşı yok bz bunların arasına diyet ve sporu sığdırmaya çalışıyoruz mesela ben bu hafta 1 defa spor yapabildim güzel eksiler almak istiyorum ama spor yapacak vaktim olmuyor
Ben bene gurban olim halime acıdım ya gııı tam beni anlatmışsınKaç kilosun canım hedefin ne ohh ne güzel çocuk yook koca yokk temizlik yook ev yok yemek telaşı yok bz bunların arasına diyet ve sporu sığdırmaya çalışıyoruz mesela ben bu hafta 1 defa spor yapabildim güzel eksiler almak istiyorum ama spor yapacak vaktim olmuyor
Aman bizi kimse misafirşiğe çağırmasa hiç gtmesek ne güzel olacak ama demi nefsimize yenik düşüyok hele o pidelerÖyle bi mucize varsa bizede dokunsun canım yabiz bu kiloları iki günde almadıkki 2 günde verelim çok çalışmamız lazım çok
Ev işi bitiren hiç görmedimayy ben bu hafta 1 kez spor yaptım benim evimin işi neden hiç bitmiyorçok takıntılıyım ya ondan
anam gıı buda kendine kilolu deyi haakilom 67 hedefim 50
hiç sorma hiçç temizliği bitiriyom çamaşır çamaşır btyo ütü ütü btyo temizlikBen bene gurban olim halime acıdım ya gııı tam beni anlatmışsın
Aman bizi kimse misafirşiğe çağırmasa hiç gtmesek ne güzel olacak ama demi nefsimize yenik düşüyok hele o pideler
Bizide şitttt unutmakarşıma bi lamba cini çıksa dileyeceğim ilk şey yiyip yiyip kilo almamak
Anammm yıllardır aradıgım ikizimi buldummmmmanam gıı buda kendine kilolu deyi haa
hiç sorma hiçç temizliği bitiriyom çamaşır çamaşır btyo ütü ütü btyo temizlikçildiriciğimm çok takıntılıyım her yerim düzenli olmazsa yatamıyom
Biri kaptan mı dediYerin kaptanlarıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?