00.30 u bekliyorum bir bakayım sizlere dedim gözlerim kapanıyor ama uyumamam lazım :))
İyi ettin ablanın durumu nasıl neden 00.30 canım hayırdır00.30 u bekliyorum bir bakayım sizlere dedim gözlerim kapanıyor ama uyumamam lazım :))
İyi durumu canım yürütecekler o saatte sonra biraz uyurum diye düşünüyorumİyi ettin ablanın durumu nasıl neden 00.30 canım hayırdır
Tamam canım bakayım çok sağol.Evet cmn sonrasında günlerce diz ağrısı çekiyorum. Canım youtube da gülsjourney var gül kılıç. Onun egzersizlerine bak isterse .
Ablanıza ne oldu kaptanım00.30 u bekliyorum bir bakayım sizlere dedim gözlerim kapanıyor ama uyumamam lazım :))
Ohh be çok sevindim birakmana. Kendi adıma herhangi bir diyet listesine uymuyorum canım. Evde ne piserse uygun olanlardan az miktarda yiyip spor yapıyorum.Valla ikna ettiniz aşırı açım bırakıyorum baya diyet önericekler var mı
Bu ara spor yapanlar azaldı aslında. Ne güzel jillian falan yapardık.1 2 güne başlarım birine.. bu arada bisiklet sürmeyi düşünüyorum hem eğlenceli hemde bütün kasları çalıştırıyor, bu arada ilk baştaki kurallar hala geçerli mi yani orda spor puanı falan gördüm ama yazışmalarda görmedim pek
Spor yarısması yapalım diyoruz kimse katılmıyorBu ara spor yapanlar azaldı aslında. Ne güzel jillian falan yapardık.
Ben 9da uyudum canım. Hem açlık hem yorgunluk. Şimdi ihtiyaç molası için kalktım, mesajlara bakıp uyurum tekrar.Millet erkenmi yattınız bugün hayırdır yarın cuma diye sanırım yememek için uyudunuz aç karna uykuda gelmezki şimcik
Aşırı doğru tespit@Negohatun dan tam kaptan yarfımcısı olureli sopalı maşalı maşallah laf bile dedirtirmiyo hayal kurdurtmuyor tam diyet gruplarının beklenen eli maşalı üyesi ✌
Misafirlik büyük belaAman bizi kimse misafirşiğe çağırmasa hiç gtmesek ne güzel olacak ama demi nefsimize yenik düşüyok hele o pideler
Bizim için de dile canımkarşıma bi lamba cini çıksa dileyeceğim ilk şey yiyip yiyip kilo almamak
Azıcık da bana verin o takintidan, çok azıcık amaAnammm yıllardır aradıgım ikizimi buldummmmm
Öyle canım o yüzden ben kendi halimde takılıyorum. Her akşam yürüme bandında yürüdüm bakalım. İnşallah işe yaramıştır.Spor yarısması yapalım diyoruz kimse katılmıyor
Valla ikna ettiniz aşırı açım bırakıyorum baya diyet önericekler var mı
Millet erkenmi yattınız bugün hayırdır yarın cuma diye sanırım yememek için uyudunuz aç karna uykuda gelmezki şimcik
Kızlar bildirimlerinizi unutmayın en gec 1 e kadar bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?