Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydınnnnnn hayırlı sabahlarrr hayırlı cumalar biz yine baş ağrısıyla uyuduk baş ağrısıyla Uyandık çıldırıcam artık Zipzip- kaptanım beni izne ayır lütfen hiç diyet modunda değilim aslında ben bu değilim 3 hafta sonra 85 görmüş olarak girerim inş Allah geçen hafta 88.4 bu hafta 88.0 sadece 400 gr bunun yüzünden diyetisyen randevumada gidemedim çok moralim bozuk

Günaydın canım ❤
Izne ayırayım ama diyet modunda olmaman kilo almana sebep olabilir

***6.Takım 650.Etap ***

Gulumse25 (88.4/88.0/0.4/%0.45)izne ayrılmak istiyor 1.izin hakkı
Ytmz(63.8/
snglmlk(63.0
Canfeb(67.7/
merryangel(71.3/
Malipina()mezun üye geri döndü,baslangıc tarihi, baslangıc kilosu, hedef kilosu
Bonus(104.2/)618.etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü,extrem durum a2, yüzdesi 33 e bölündü

6.Takım Ortalaması :

Free liste
Yonahime (64.9///sabit)638. Etapta 63.7 ile izne ayrıldı
Bonus (108/108.5/+0.5/-%0.46)618.etapta 104.2 ile bildirimsiz izne ayrıldı
Elhan (61.4) 645.etapta izne ayrildi
hasbeenandgone ( 59.10/58.9/0.3/%0.34)
Negohatun(71.5) 646.etapta 69.5 ile izne ayrıldı
caglaa00
mavitosbik07

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım...Niye üzüldün ki vermişsin işte.Biz hep böyle veriyoruz daha az hatta.....diyetisyene git mutlaka bence diyetisyenin başarılı.....

Günaydın canım ❤
Izne ayırayım ama diyet modunda olmaman kilo almana sebep olabilir
Yok söz veriyorum 85 le gelicem inş detoks yapıcam listeye pek uymuyor kimseye kötü örnek olmak istemiyorum biraz tartıdan uzak kalayım toparlamam lazım gr gördükçe iyce moralim bozuluyor Tuğçe beni yıprattı zati az kendime zaman ayırmaya ihtiyacım var canım

Geçen hafta 59.10
Bu cuma 58.90
Fark -200 gr%0,3
aslında kafasına göre iş yapan tartıda 58 li değişik kilolar geldi en son bunda kaldı.
Süpersin canım
Tamam canım

Geçmiş olsun canım...Niye üzüldün ki vermişsin işte.Biz hep böyle veriyoruz daha az hatta.....diyetisyene git mutlaka bence diyetisyenin başarılı.....
Diyetisyen haftada 1 kilo mutlaka en az 45 dk yürüyüş dedi ben uyamadım hangi bahaneyle karşısına geçeyim canım bi kaç gün detoks sonra liste ve spor yapıcam kendime plan yapıcam artık böyle olmuyo

İzne ayrılma gülümse sakın, listede ol detoksunu yine yap. Ben detoksa karşı değilim gerektiğinde yapılmalı.
Salon ayrılma
Geçen hafta 59.10
Bu cuma 58.90
Fark -200 gr%0,3
aslında kafasına göre iş yapan tartıda 58 li değişik kilolar geldi en son bunda kaldı.
Tebrikler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…