Evet canım herkes tartılıyor cuma günleriBen yeni uyandım, valla yatsıyı kılmış olsaydim hayatta kalkmazdım sabaha kadar
Aha sabah tartı mi var, listede olmayan da tartı sonucunu veriyor muydu
Bu sayfada yazıyorsun canımBen de yapacak miyim ve nereye yapacağım, ayrı bir sayfası mi var
Günaydın canım ❤Günaydınnnnnn hayırlı sabahlarrr hayırlı cumalarbiz yine baş ağrısıyla uyuduk baş ağrısıyla Uyandık çıldırıcam artık Zipzip- kaptanım beni izne ayır lütfen hiç diyet modunda değilim aslında ben bu değilim 3 hafta sonra 85 görmüş olarak girerim inş Allah geçen hafta 88.4 bu hafta 88.0 sadece 400 gr bunun yüzünden diyetisyen randevumada gidemedim çok moralim bozuk
Geçmiş olsun canım...Niye üzüldün ki vermişsin işte.Biz hep böyle veriyoruz daha az hatta.....diyetisyene git mutlaka bence diyetisyenin başarılı.....Günaydınnnnnn hayırlı sabahlarrr hayırlı cumalarbiz yine baş ağrısıyla uyuduk baş ağrısıyla Uyandık çıldırıcam artık Zipzip- kaptanım beni izne ayır lütfen hiç diyet modunda değilim aslında ben bu değilim 3 hafta sonra 85 görmüş olarak girerim inş Allah geçen hafta 88.4 bu hafta 88.0 sadece 400 gr bunun yüzünden diyetisyen randevumada gidemedim çok moralim bozuk
Yok söz veriyorum 85 le gelicem inş detoks yapıcam listeye pek uymuyor kimseye kötü örnek olmak istemiyorum biraz tartıdan uzak kalayım toparlamam lazım gr gördükçe iyce moralim bozuluyor Tuğçe beni yıprattı zati az kendime zaman ayırmaya ihtiyacım var canımGünaydın canım ❤
Izne ayırayım ama diyet modunda olmaman kilo almana sebep olabilir
Süpersin canımGeçen hafta 59.10
Bu cuma 58.90
Fark -200 gr%0,3
aslında kafasına göre iş yapan tartıda 58 li değişik kilolar geldi en son bunda kaldı.
Tamam canımYok söz veriyorum 85 le gelicem inş detoks yapıcam listeye pek uymuyor kimseye kötü örnek olmak istemiyorum biraz tartıdan uzak kalayım toparlamam lazım gr gördükçe iyce moralim bozuluyor Tuğçe beni yıprattı zati az kendime zaman ayırmaya ihtiyacım var canım
Diyetisyen haftada 1 kilo mutlaka en az 45 dk yürüyüş dedi ben uyamadım hangi bahaneyle karşısına geçeyim canım bi kaç gün detoks sonra liste ve spor yapıcam kendime plan yapıcam artık böyle olmuyoGeçmiş olsun canım...Niye üzüldün ki vermişsin işte.Biz hep böyle veriyoruz daha az hatta.....diyetisyene git mutlaka bence diyetisyenin başarılı.....
O izin kilosu canım daha bildirim yapmadı
Bende geri dönüp geçmiş yaptım göremedim diyeO izin kilosu canım daha bildirim yapmadı
Günaydın tatlış
İzne ayrılma gülümse sakın, listede ol detoksunu yine yap. Ben detoksa karşı değilim gerektiğinde yapılmalı.Günaydınnnnnn hayırlı sabahlarrr hayırlı cumalarbiz yine baş ağrısıyla uyuduk baş ağrısıyla Uyandık çıldırıcam artık Zipzip- kaptanım beni izne ayır lütfen hiç diyet modunda değilim aslında ben bu değilim 3 hafta sonra 85 görmüş olarak girerim inş Allah geçen hafta 88.4 bu hafta 88.0 sadece 400 gr bunun yüzünden diyetisyen randevumada gidemedim çok moralim bozuk
Tebrikler canımGeçen hafta 59.10
Bu cuma 58.90
Fark -200 gr%0,3
aslında kafasına göre iş yapan tartıda 58 li değişik kilolar geldi en son bunda kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?