Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlaaaar günaydın hayırlı cumalar sonngulen senin bildirimini özellikle bekliyorum inşallah sen ve @Elhan bu döngüyü bozacaksınız bu sefer
Günaydın canım ben de çok heyecanla bekliyorum, inşallah eksi görürüm artık. Biraz bekleyip öyle tartilacagim. Yeni kalktım sayılır.

Gunyadin canım nasılsın. Gece nasıl geçti. Ablan da iyi mi.
Günaydın canım, ahh şu baş ağrısından bir kurtulsaniz hepimiz burda çok sevineceğiz. İzne ayrılmak sana iyi gelecek mi sence.

İzne ayrılma gülümse sakın, listede ol detoksunu yine yap. Ben detoksa karşı değilim gerektiğinde yapılmalı.
Salon ayrılma

Tebrikler canım
Biraz kendime zaman ayırmam lazım canım resmen emekleyerek gidiyorum moralim çok bozuk pazartesiye kadar kendime bi yön belirliycem tartısız 3 haftam var 85 hedef koydum kendime görmem lazım tek başıma neler yapa biliyorum diye bi nevi ceza verdim kendime tşk ederim desteğin için

Günaydın canım, ahh şu baş ağrısından bir kurtulsaniz hepimiz burda çok sevineceğiz. İzne ayrılmak sana iyi gelecek mi sence.
İnş iyi olacak canım tuğçeyede sabah biraz anlattım sürekli başım agrıyo diye dolaşma artık psikolojik olarak benide etkiliyorsun strese girdim düzenim falan kalmadı böyle yaparak hem kendini hem beni yıprattın sinirden oturup ağlamak istedim resmen

Diyetisyen haftada 1 kilo mutlaka en az 45 dk yürüyüş dedi ben uyamadım hangi bahaneyle karşısına geçeyim canım bi kaç gün detoks sonra liste ve spor yapıcam kendime plan yapıcam artık böyle olmuyo
Bennde hiç detoksla yapmadım ama bu hafta yapacağım artık canım. Vücuda bir sinyal gerek.

Başka doktora daha götürecektin, ayarlayabildin mi, ne olduğunu bilememek daha zor

Belki regl olma dönemi yaklaşıyordur, o yüzden çekiyor olabilir bu ağrıları. Vücuda değişikliğe uyum saglayamamistir henüz.

Günayyyyyydınnnnsss

@Chocolita bugün bildirim günü unutmayasan.
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Hanımlar başım hala ağrıyor benim, kaç gündür geçmedi. Uyumaya çalışıcam, çok mümkün değil ama
Gecmis olsun canım
Günaydın güzel takımım bol eksili bir gün olsun inşallah.
Günaydın canım ❤
Ablam daha iyi canım gece uykusuz gecti biraz 2-3 saat anca uyuyabildim
Günaydın canim, ne zaman taburcu olacak ablan
4-5 gün sürecek sanırım

Ben kalkınca tartıldım canim, 61.9 çıktım ama söyle bir durum var. Evdeki tartının pilini dün aldım, 63 olan pilates merkezinde ki kiloydu o yüzden tam farkımı haftaya anlarım sanki. Karışık anlattım galiba biraz Cevabına göre yüzde hesabı yapacağım

Belki regl olma dönemi yaklaşıyordur, o yüzden çekiyor olabilir bu ağrıları. Vücuda değişikliğe uyum saglayamamistir henüz.
Bende ilk okul sonra olmuştum ola bilirmi acaba ama ben artık psikolojik olduğunu düşünüyorum yada tansşyon dan dolayı çünkü başı agrıdıgı zaman yüzü kıpkırmızı oluyor dün gittim okuldan aldım 2. Derste hocası aradı aglıyo diye resmen kafayı yemek üzereyim

Ne güzel bir kilodasin sen böyle canım maşallah. Ben 63 de çakılı kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…