Gunyadin canım nasılsın. Gece nasıl geçti. Ablan da iyi mi.Günaydınnn
Günaydın canım, ahh şu baş ağrısından bir kurtulsaniz hepimiz burda çok sevineceğiz. İzne ayrılmak sana iyi gelecek mi sence.Günaydınnnnnn hayırlı sabahlarrr hayırlı cumalarbiz yine baş ağrısıyla uyuduk baş ağrısıyla Uyandık çıldırıcam artık Zipzip- kaptanım beni izne ayır lütfen hiç diyet modunda değilim aslında ben bu değilim 3 hafta sonra 85 görmüş olarak girerim inş Allah geçen hafta 88.4 bu hafta 88.0 sadece 400 gr bunun yüzünden diyetisyen randevumada gidemedim çok moralim bozuk
Biraz kendime zaman ayırmam lazım canım resmen emekleyerek gidiyorum moralim çok bozuk pazartesiye kadar kendime bi yön belirliycem tartısız 3 haftam var 85 hedef koydum kendime görmem lazım tek başıma neler yapa biliyorum diye bi nevi ceza verdim kendime tşk ederim desteğin içinİzne ayrılma gülümse sakın, listede ol detoksunu yine yap. Ben detoksa karşı değilim gerektiğinde yapılmalı.
Salon ayrılma
Tebrikler canım
Olsun canım sen de iyi gidiyorsun maşallah. Koruma dönemini güzel geçiriyorsun.Geçen hafta 59.10
Bu cuma 58.90
Fark -200 gr%0,3
aslında kafasına göre iş yapan tartıda 58 li değişik kilolar geldi en son bunda kaldı.
İnş iyi olacak canım tuğçeyede sabah biraz anlattım sürekli başım agrıyo diye dolaşma artık psikolojik olarak benide etkiliyorsun strese girdim düzenim falan kalmadı böyle yaparak hem kendini hem beni yıprattın sinirden oturup ağlamak istedim resmenGunyadin canım nasılsın. Gece nasıl geçti. Ablan da iyi mi.
Günaydın canım, ahh şu baş ağrısından bir kurtulsaniz hepimiz burda çok sevineceğiz. İzne ayrılmak sana iyi gelecek mi sence.
Bennde hiç detoksla yapmadım ama bu hafta yapacağım artık canım. Vücuda bir sinyal gerek.Diyetisyen haftada 1 kilo mutlaka en az 45 dk yürüyüş dedi ben uyamadım hangi bahaneyle karşısına geçeyim canım bi kaç gün detoks sonra liste ve spor yapıcam kendime plan yapıcam artık böyle olmuyo
Günaydınnn
Geçmiş olsun canım. Umarım uyuyup daha iyi uyanirsinHanımlar başım hala ağrıyor benim, kaç gündür geçmedi. Uyumaya çalışıcam, çok mümkün değil ama
Günaydınnnnnn hayırlı sabahlarrr hayırlı cumalarbiz yine baş ağrısıyla uyuduk baş ağrısıyla Uyandık çıldırıcam artık Zipzip- kaptanım beni izne ayır lütfen hiç diyet modunda değilim aslında ben bu değilim 3 hafta sonra 85 görmüş olarak girerim inş Allah geçen hafta 88.4 bu hafta 88.0 sadece 400 gr bunun yüzünden diyetisyen randevumada gidemedim çok moralim bozuk
Belki regl olma dönemi yaklaşıyordur, o yüzden çekiyor olabilir bu ağrıları. Vücuda değişikliğe uyum saglayamamistir henüz.İnş iyi olacak canım tuğçeyede sabah biraz anlattım sürekli başım agrıyo diye dolaşma artık psikolojik olarak benide etkiliyorsun strese girdim düzenim falan kalmadı böyle yaparak hem kendini hem beni yıprattın sinirden oturup ağlamak istedim resmen
Pazartesi oruca başlıycam inş 9 gün borcum var çorba salata olarak cuma bırakıcam cumartesi devam edicem 3 aylar başlıyor borcumu bitireyim en azındanBennde hiç detoksla yapmadım ama bu hafta yapacağım artık canım. Vücuda bir sinyal gerek.
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤Günaydın ❤
Gecmis olsun canımHanımlar başım hala ağrıyor benim, kaç gündür geçmedi. Uyumaya çalışıcam, çok mümkün değil ama
Günaydın canım ❤Günaydın güzel takımımbol eksili bir gün olsun inşallah.
Ablam daha iyi canım gece uykusuz gecti biraz 2-3 saat anca uyuyabildimGunyadin canım nasılsın. Gece nasıl geçti. Ablan da iyi mi.
4-5 gün sürecek sanırımGünaydın canim, ne zaman taburcu olacak ablan
İyi düşünmüşsün canım. Belki böylece vücudun da farklı çalışmaya başlar.Pazartesi oruca başlıycam inş 9 gün borcum var çorba salata olarak cuma bırakıcam cumartesi devam edicem 3 aylar başlıyor borcumu bitireyim en azından
***6.Takım 650.Etap ***
Gulumse25 (88.4/88.0/0.4/%0.45)izne ayrılmak istiyor 1.izin hakkı
Ytmz(63.8/
snglmlk(63.0
Canfeb(67.7/
merryangel(71.3/
Malipina()mezun üye geri döndü,baslangıc tarihi, baslangıc kilosu, hedef kilosu
Bonus(104.2/)618.etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü,extrem durum a2, yüzdesi 33 e bölündü
6.Takım Ortalaması :
Free liste
Yonahime (64.9///sabit)638. Etapta 63.7 ile izne ayrıldı
Bonus (108/108.5/+0.5/-%0.46)618.etapta 104.2 ile bildirimsiz izne ayrıldı
Elhan (61.4) 645.etapta izne ayrildi
hasbeenandgone ( 59.10/58.9/0.3/%0.34)
Negohatun(71.5) 646.etapta 69.5 ile izne ayrıldı
caglaa00
mavitosbik07
Bende ilk okul sonra olmuştum ola bilirmi acaba ama ben artık psikolojik olduğunu düşünüyorum yada tansşyon dan dolayı çünkü başı agrıdıgı zaman yüzü kıpkırmızı oluyor dün gittim okuldan aldım 2. Derste hocası aradı aglıyo diye resmen kafayı yemek üzereyimBelki regl olma dönemi yaklaşıyordur, o yüzden çekiyor olabilir bu ağrıları. Vücuda değişikliğe uyum saglayamamistir henüz.
Ne güzel bir kilodasin sen böyle canım maşallah. Ben 63 de çakılı kaldım.Ben kalkınca tartıldım canim, 61.9 çıktım ama söyle birden var. Evdeki tartının pilini dün aldım, 63 olan pilates merkezinde ki kiloydu o yüzden tam farkımı haftaya anlarım sanki. Karışık anlattım galiba birazCevabına göre yüzde hesabı yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?