Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

oooo süper...... ya ben bu listeyi görmemiştim.....hihoyyyt

Allah'ım Yarabbiimmm.. leyynn bu neee!! :roflol: :roflol: ayyyy bu beniiim olsuunn sırnaşık şey

olsun olsun kaydirigubbakcemile3

aman da kuzuşum aşık mı olmuş :asigim:

ayakkabı almaya gittim kendime ,pembe pembe minik ayakkabılar vardı bayıldım ya

kızım olsun ana kız pembiş pembiş giyinelim :roflol:

Allah yardımcısı olsun inşallah ecenin

Şenizbu resmi görünce yüzümde gülüçük oldu sağğol elif ....:1hug:

beni gördüğün için m mesajı gördüğün için mi aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

hayırlı akşamlar . günü menüsü ..

y.elma..

8 30. kavaltı .
1 dl ekmek . 1 dl peynir . salatalık ..3 zeytin ..

10 30 :
1 tb çilek ....

13.00.
yemek öncesi 6 fındık . bu iştahımı aldı ....
zorla y. çupra .... az salata ....1 kş yogurt .....

17.00..
10 çilek ....

17 30.. akşam ..
2 kase yogurt ....1 küç. tb . spagetti.... 2kş.y.fasulye ...az salata ..

sabah 1 saat tompolu yürüyüş.....
ikindi 20 dk .tempolu yürüyüş....
akşamda 1 saat normal yürüyüş .
2.5 lt su

olsun olsun kaydirigubbakcemile3

aman da kuzuşum aşık mı olmuş :asigim:

beni gördüğün için m mesajı gördüğün için mi aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
ikisi içinde .....opuyorumnanaktan

olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5
herkeze iyi pazarlar kiiiizlllaaaaaarrrrr.

ablacim beni yazmamissin
ÖZÜR DERYAM GÖZÜMDEN KAÇMIŞ ..:1hug:

hafta sonu menülerim ...

cumartesi günümün oldugu gün..

4 çilek y. elma ....

10.30..kavaltı .....
1.5 dl ekmek .(ekmeklerim hep kızarmış oluyor yazmıyorum ama )
zeytin ezmesi . salatalık ....

13 .00. 3 yaprak sarma (bulgurlu )1 kş yogurt ......

15 00.ÖĞLE
yeşil salata .... 5 yaprak sarma ..
.yogurtlu semiz otu salatası .
.yogurtlu karalahana salatası ....(masadaki diger çeşitleri saymayım ben bunları yedim ...herkede bayıla bayıla yedi valla ...nede olsa masadaki 10 hatundan 1 kişinin kilo sorunu yoktu kaydirigubbakcemile34 kişide ciddi ciddi diyet yapıyordu )
18 30 .. akşam
.10 yaprak... bol yeşil salata . 1 kş yogurt .....
anlıycanız tüm gün yaprak yemişim salatayla .ama gün boyu 1 tabak Anca :1rolleyes:

22 .00.1 avuç fınduk ....

spor yok misafir agırldım koşu yapmış kadar oldum ...
. 2 lt su .

pazar.....

8.00
y. portakal .....
10 30.kavaltı ..
1 dl ekmek ... 1 dl börek (burayı ne okudunuz nede örnek aldınız okiş )
bol salatalık. domates... zeytin azması . 1 dl peynri....

14 00. 1 br süt...

16. 30... 3 kuru incir . 2 kuru kayısı (yürüyüş öncesi gerekliydi sonra düşerkalırdım mazallah )

18.00 akşam ...
y. levrek . y. çupra dolma ızgara ..... bol yeşil salata ....y br. süt ...

21 :30 .
4 fınduk .....

45 dk tempolu yürüyüş . 2.5 lt su ....

selam canlar bende montide buraya kendimi yenice attım anam günün haberi ne gözdem sen asık mı oluyorsun ayy baharda geldi zamnlama mükemmel rüyanı yorumlamak istemddim cnkü cok cok güzel bi rüyayms maasallh her işte bi hayır vardr gerckten bu rüya o yaslı amca senin bi üstegmenle tanısman için bir vesile olmus rabbim büyük kimin iyiligini ne zamn oan döndürecegini kimse bilemez ama elbet iyilikler geri dönerzemuszemus hayırlı haberlerini bekliyoruz yakıslıyı anlatrsın artık bizeopuyorumnanaktan

slm arkadaşlar beni hatırladınız umarım.ya buraya tam alışmıştım beni çok iyi motive ediyordu kilo da veriyordum derken bilgisayarım bozuldu on gündür tamirdeydi bugün geldi.neyse yine takip etmeye devam edicem burayı.

Ben geldim :kedi: tutuğum, tuhafım, değişik mistik bir havası var, inanılmaz inançlı, birikimli, kültürlü ve allah kahretsinki çok yakışıklı :kedi: ama ben çok şişmanım nasıl beğendiki beni bu halimle beğendimi bilmiyorum mafoldumben az önce geldim eve, bıraktı eve kadar, şimdide mesajı geldi, rabbimin hediyesisin sen bana diye :kedi:
Bilemiyorum , konuşamıyorum bile tutuğum çok, tıkandım kaldım bu akşam :kedi:

begndi mi diye soruyor msun kzın cocuk sana bayılmıs hem sen begenilmicek hatun musun askkk kokusu var havada askkk kokusu varr:asigim::teytey::teytey:

canım mesajlarını baştan bri takip ediyorum ve inanki çk etkilendim, hatta sana son sürat o hislerle bir msj yazmıştım ama benim tatlı kocacımklava: işi varmış modemin fişini çekmiş benim msj uçup gitmişşşş

canım msjdakilerin özeti;
insana Allah bir şeyi nasip edince öylesine oluyor, hesapsız,plansız,sorgusuz,sualsiz,nedenlere,sebeplere,sonuçlara bakmadan. kimsini nesiniz ırkınız,diliniz,boyunuz,posunuz fark etmeden oluyor. elin ayğına dolaşıyor,dilin tutuluyor,sen daha şaşkınlığı atamadan her şey olup bitiyor.
biz de birbirimize armağanım derdik. hatta ben telefonuma ilk tanıştığımdan yakın zamana kadar LutfuRabbii diye kaydetmiştim eşimi arapça Rabbimin lutfu demek, anemde her seferinde kızım lütfi diye biri arıyor seni kimse bu osman(eşim) duymasın derdikaydirigubbakcemile3

sana tavsiye bol bol dua et bu zamanda edilen dualar çok kabul oluyor, bir de Allaha dayan o her şeyi en güzeliyle ayarlamıştır, ufak ayrıntılara takılma ve hayırlı işlerde acele edin hadisi mucibince hareket et.
ikiniz içinde en güzeli en hayırlısı olmasını dilerimolumunekankayizsmile

Son düzenleme:

bir de beni nasıl beğendiyse fln demişsin, onu senin gözünle, seni onun gözüyle kimse göremez. belki o da çok çirkin ama Allah nasib edince öyle farklı görüyorsunuzki, umarım bu hisler bir ömür böyle sürer

tüm yazılanları tek tek okudumm
ne olur buaralar kusuruma bakmayın çok dağınığımm
oğlum tatilde kızlar gece 2 lere kadar son tekrarlarını yapıyorlar ne yemek satleri belli ne uyku düzenleriii
fırsat bulduğum an dalıyorum içinizeee :bbo:
öncelikle başarı dilekleriniz için sınavdaa toptan tüm takımıma teşekkür ediyorumm Şeniz

gelelim bu günki listemeee
sabah yarım dilim kızarmış ekmek çok az peynir zeytin sucuk bişeyler atıştırdım iştee
öğleden son a fırsat bulup anneme kaçtık oğlanlaa
midem bulandı çaydann yarım dilim ekmek peynir ve zeytin yedimm
akşam makarna çok değildi amaa :sinifsinif:
kızartma oda çok azdıı
ve ıspanak yemeğii kaşılladımm
inanın ne yediğimi unuttum ama karnım doymadan kalkıyorum öğünlerim denn

simoşumm allahın işi işte ne diyeyim gülümmm Şeniz:asigim:

derya_lim sende 38.mişsin tebrik ederimolumunekankayizsmile
sagol canim insallah yükselirim tabi hep beraber.

Yahuuuu allahım içimi ısındırıyor ya, sürekli düşünmeye başladım çocuğu, sabahtan beride 7 tane falan mesaj attı bana eyvahedigeldismile Aşığııııııım :asigim:
caniiiiiiiiiiim kalbin cok temizmis öncedende yazmistim zaten ama daha cok inaniyorum temiz olduguna simdi.hayirlisi canim cok sevindim senin adina güzelim.
olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5

ÖZÜR DERYAM GÖZÜMDEN KAÇMIŞ ..:1hug:
önemli degil ablacim.

Bilmiyorum işte kafam çok karışık eyvahedigeldismile

canim kafan hic karismasin bence cocuk sana bayilmis.bazi insanlar icin görünüs ama cogu insanlar icin kalp güzelligidir.senin kalbinde yüzünde cok güzel canim.kiloda neymis verirsin ama kalbinin güzelligi yüzünün güzelligi degismez.oda bunu cok iyi biliyordur.

lillyum ablacim iyi geceler nasilsin?
ben pek menü yazmiyorum :kedi: kizmayin lütfen.bu aralar yemek saatlerim cok degisti ve dogru düzgün bisey yemiyorum.mesela dün
kahvalti öglen 1 de bol yesillikli bir gözleme yedim
aksam 16 da bir tabak makarna yedim

bugün kahvalti ayniydi
aksam salata ve grilde tavuk yedim

biliyorum cok sagliksiz ama düzelecek söz.

anlattım ya boncuk oğluşun boncuk annesii :asigim:

iyiyim şükürler olsunn
bebelerin sınavına az kaldı onları avutuyorum adranelin tavan evdee kafamçokkarıştı

fırsat bulduğum dada burdayımm olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…