- 12 Şubat 2008
- 1.423
- 2.129
- 658
- 40
http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=12478170&postcount=22
1 . simerenya ( 26,4 / 22,18% ) ~ 02.10.2009
2 . macigdarkwish ( 13,3 / 19,16% ) ~ 22.01.2010
6 . ecetin ( 11,5 / 15,97% ) ~ 12.02.2010
12 . LİLLYUM ( 9,4 / 11,46% ) ~ 08.02.2008
21 . sultan_gibi ( 6,0 / 9,09% ) ~ 22.01.2010
24 . lightlife ( 7,0 / 8,33% ) ~ 15.05.2009
26 . 7beyaz ( 7,2 / 8,17% ) ~ 29.01.2010
33 . Naz ( 4,0 / 6,06% ) ~ 16.01.2009
41 . bigudi54 ( 3,9 / 4,53% ) ~ 29.01.2010
52 . suura ( 2,9 / 3,05% ) ~ 19.03.2010
67 . eddoras ( 0,5 / 0,68% ) ~ 26.03.2010
harikasınız kıslar ...... ilk 3de 2 yarışmacımız var . yaşasın 6. takım ......
Şenizbu resmi görünce yüzümde gülüçük oldu sağğol elif ....:1hug:
Allah'ım Yarabbiimmm.. leyynn bu neee!! :roflol: :roflol: ayyyy bu beniiim olsuunn sırnaşık şey
Rabbim razı olsun ece, canımsın, tuhaf duygular içerisindeyim, dün gece o dedeciğimin verdiği kitabı yastığıma koyup uyudum rabbim kabul etsin sürekli beyazlar yeşiller gördüm, ve bu olay farklı bir duruma vesile oldu, ben bu rüyamı bir kız arkadaşıma anlatmıştım, o da dediki kuzenime bir danışayım o allahım kabul ederse çok inançlıdır, ona danışalım dedi, onunla konuşmuş, çocukta ben bu durumu yaşayan insanla tanışmak istiyorum demiş, messenger adresimi istedi benden, neyse konuştuk, allahım olamaz böyle nurlu güzel bir insan, aynı yaştaymışız :asigim: istanbulda üstteğmen, ve inanırmısınız evi de üsküdarda ...ohaoldumsmile rabbim belkide bu tanışma için vesile kıldı rüyamı, çünkü yardım ettiğim dedeciğim çok dua etti, içinin güzelliği dışına yansımış yavrum, hiç üzüntü keder elem görmeyeceksin bu dünyada, çok hayırlı biri çıkacak karşına dedi...ertesi gün yani dün, ömrümde karşılaşabileceğim en nurlu, inançlı, üstelik ailesi aileme uygun, yakışıklı, tahsilli birini karşıma çıkardı...Bu akşam üsküdarda buluşacağız...Mertten sonra ilk kez 4 aydır hiçbirşey hissedemiyordum kimseye, ama ben bu çocuktan çok etkilendim :asigim: ne olur dua edin canlarım hayırlıysa hakkımda hemen olsun, hayırsızsa allahım içime soğukluk versin, ellerim falan titriyor çok heyecanlıyım bilmiyorumkismile
canım inş. aşkın mutlulukla sonuçlanır.güzel haberlerini bekliyorum...
bizim bebiş yüzde 80 kızhihoyyyt
ama çok hareketli durmadan dönüyor vallaha çok uğraştırıyor bizi tam net göstermiyo kutuyu:roflol:
iyi allahtan çıktıı
şimdilik gelişmiş cevabı kullanmıyacağız demekkiii
nazımmı allah bir yastıkta kocatsınnn :))
bende stres tavan yapmış durum daa
oğlum geldi şükürler olsunn :))
sınav haftasııı na girdik cümbür cematt
son eksiklerimizi tamam lıyoruzz
bir koşuşturma bir telaşşş ne yattığımız saat belli nede kalktığımızz(
Şenizbu resmi görünce yüzümde gülüçük oldu sağğol elif ....:1hug:
ikisi içinde .....opuyorumnanaktanolsun olsun kaydirigubbakcemile3
aman da kuzuşum aşık mı olmuş :asigim:
beni gördüğün için m mesajı gördüğün için mi aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
ikisi içinde .....opuyorumnanaktan
olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5tebrik ederim ikiniz içinde karlı bir yarış olmuşvereliniortak
aeben abladan aldım;
(1 . simerenya ( 26,4 / 22,18% ) ~ 02.10.2009
2 . macigdarkwish ( 13,3 / 19,16% ) ~ 22.01.2010
6 . ecetin ( 11,5 / 15,97% ) ~ 12.02.2010
12 . LİLLYUM ( 9,4 / 11,46% ) ~ 08.02.2008
21 . sultan_gibi ( 6,0 / 9,09% ) ~ 22.01.2010
24 . lightlife ( 7,0 / 8,33% ) ~ 15.05.2009
26 . 7beyaz ( 7,2 / 8,17% ) ~ 29.01.2010
33 . Naz ( 4,0 / 6,06% ) ~ 16.01.2009
41 . bigudi54 ( 3,9 / 4,53% ) ~ 29.01.2010
52 . suura ( 2,9 / 3,05% ) ~ 19.03.2010
67 . eddoras ( 0,5 / 0,68% ) ~ 26.03.2010
harikasınız kıslar ...... ilk 3de 2 yarışmacımız var . yaşasın 6. takım ......)
bu takımda olduğum için çok mutluyum öncelikle aeben ablaya beni takıma davet ettiği için çok teşekkür ederim ve tabiki diğer arkadaşlarıma da çok samimi ve çok hoş bir ortam var hepinzi ayrı ayrı tebrik ediyorumkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile:1hug:
herkeze iyi pazarlar kiiiizlllaaaaaarrrrr.
ablacim beni yazmamissin
Ben geldim :kedi: tutuğum, tuhafım, değişik mistik bir havası var, inanılmaz inançlı, birikimli, kültürlü ve allah kahretsinki çok yakışıklı :kedi: ama ben çok şişmanım nasıl beğendiki beni bu halimle beğendimi bilmiyorum mafoldumben az önce geldim eve, bıraktı eve kadar, şimdide mesajı geldi, rabbimin hediyesisin sen bana diye :kedi:
Bilemiyorum , konuşamıyorum bile tutuğum çok, tıkandım kaldım bu akşam :kedi:
Ben geldim :kedi: tutuğum, tuhafım, değişik mistik bir havası var, inanılmaz inançlı, birikimli, kültürlü ve allah kahretsinki çok yakışıklı :kedi: ama ben çok şişmanım nasıl beğendiki beni bu halimle beğendimi bilmiyorum mafoldumben az önce geldim eve, bıraktı eve kadar, şimdide mesajı geldi, rabbimin hediyesisin sen bana diye :kedi:
sagol canim insallah yükselirim tabi hep beraber.derya_lim sende 38.mişsin tebrik ederimolumunekankayizsmile
Rabbim razı olsun ece, canımsın, tuhaf duygular içerisindeyim, dün gece o dedeciğimin verdiği kitabı yastığıma koyup uyudum rabbim kabul etsin sürekli beyazlar yeşiller gördüm, ve bu olay farklı bir duruma vesile oldu, ben bu rüyamı bir kız arkadaşıma anlatmıştım, o da dediki kuzenime bir danışayım o allahım kabul ederse çok inançlıdır, ona danışalım dedi, onunla konuşmuş, çocukta ben bu durumu yaşayan insanla tanışmak istiyorum demiş, messenger adresimi istedi benden, neyse konuştuk, allahım olamaz böyle nurlu güzel bir insan, aynı yaştaymışız :asigim: istanbulda üstteğmen, ve inanırmısınız evi de üsküdarda ...ohaoldumsmile rabbim belkide bu tanışma için vesile kıldı rüyamı, çünkü yardım ettiğim dedeciğim çok dua etti, içinin güzelliği dışına yansımış yavrum, hiç üzüntü keder elem görmeyeceksin bu dünyada, çok hayırlı biri çıkacak karşına dedi...ertesi gün yani dün, ömrümde karşılaşabileceğim en nurlu, inançlı, üstelik ailesi aileme uygun, yakışıklı, tahsilli birini karşıma çıkardı...Bu akşam üsküdarda buluşacağız...Mertten sonra ilk kez 4 aydır hiçbirşey hissedemiyordum kimseye, ama ben bu çocuktan çok etkilendim :asigim: ne olur dua edin canlarım hayırlıysa hakkımda hemen olsun, hayırsızsa allahım içime soğukluk versin, ellerim falan titriyor çok heyecanlıyım bilmiyorumkismile
caniiiiiiiiiiim kalbin cok temizmis öncedende yazmistim zaten ama daha cok inaniyorum temiz olduguna simdi.hayirlisi canim cok sevindim senin adina güzelim.Yahuuuu allahım içimi ısındırıyor ya, sürekli düşünmeye başladım çocuğu, sabahtan beride 7 tane falan mesaj attı bana eyvahedigeldismile Aşığııııııım :asigim:
önemli degil ablacim.olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5
ÖZÜR DERYAM GÖZÜMDEN KAÇMIŞ ..:1hug:
Bilmiyorum işte kafam çok karışık eyvahedigeldismile
lillyum ablacim iyi geceler nasilsin?
ben pek menü yazmiyorum :kedi: kizmayin lütfen.bu aralar yemek saatlerim cok degisti ve dogru düzgün bisey yemiyorum.mesela dün
kahvalti öglen 1 de bol yesillikli bir gözleme yedim
aksam 16 da bir tabak makarna yedim
bugün kahvalti ayniydi
aksam salata ve grilde tavuk yedim
biliyorum cok sagliksiz ama düzelecek söz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?