Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:sagol ablacim iltifatin icin utandirdin beni:kedi:
anladim ablacim insallah iyi gecer sinavlari.iyi geceler.ben cikim artik.esimin arkadasi vardi anahtarini kaybetmis arabasinin onu aradik bulamadik.onlar arabaya gittiler oraya bakicaklar bende ortaligi toplayim.

Günaydın canımcımlarım, herşeyimi sizinle paylaştıkça büyüyorum ben, değerli fikirlerinize gerçekten çok ihtiyacım var , dün gece saat 4 e kadar falan telefonda konuştuk görüştükten sonra işte :asigim: bende içimdeki korkuları, hissettiklerimi, yaşamak istediklerimi, artık çocuk olmadığımızı, gel-geç ilişkilerle gün doldurmak istemediğimi, kilomun onu rahatsız edip etmeyeceğini, herşeyi sordum, sormalıydım çünkü bunları bilmeden bir ilişkiye başlayamazdım, dün gece dua etmiş hayırlı ise onu bana nasip et demiş, inanıyorum zamanla herşey çok daha güzel olacak dedi, kilonuda sağlığın için vermeni istiyorum ve biz bunu beraber başaracağız bu yıl kış gelmeden istediğin kiloya düşeceksin ben inanıyorum dedi...Çok değişik duygular içerisindeyim, rüyam , rüyadan sonra dedenin karşıma çıkması... Sonra yasin ile tanışmamız...Küçük bir ayrıntı gibi görünsede bazı küçük şeyler rahmeti ilahiye öyle bir dokunur ki bu küçük şeyin karşılığı bumuydu dedirtir ağlatır insanı...Az önce mesaj yazdım ne yapıyorsun günaydın diye ...
'' Güzel havanın tadını çıkaramıyor yasin çünkü yarım ama çok mutlu çünkü ümidi geldi :) hoş geldi geç geldi ama iyiki hayırlı olarak geldi '' yazmış :asigim: Pöööööffff benim hemen vermem lazım yaaa 70 e bir düşsem öncelikle ne olur allahım yaaaa :çok üzgünüm:

Bu arada ufak bir ayrıntı, maltepede 4 ay önce bir tarot falı baktırmıştım, bakan kişi, son 1 yıldır çok sıkıntı çektiğimi ama baharla birlikte hayırlı bir dönemece gireceğimi hayatımın tamamen değişeceğini, ve baharda biriyle tanışıp onunla evleneceğimi temmuzda nişanlanacağımı söylemişti...Merti ailemi herşeyide bilmişti geleceğe dair... Evleneceğin insanın ismin de ''a'' ve ''s'' harfleri olacak demişti, dün aklıma geldi, şaşkınlıktan öylece kalakaldım bir an, herşey bu kadar üstüste tesadüf olabilirmi ya ?

simoşum canım benim niye kendini üzüyosun öyle sen hem kendi hem yüreği çok güzel bir insansın

anlattığın kadarıyla yasin de çok iyi bir insan

rabbim hayırlısını yazsın hakkınızda inşallah

güzel yüzün hep gülsün fıstığım

oooo havada ask kokusu var hayırlı olsun sımoşşş

Teşekkürleeeerrrrrrr :kedi: hepinizi pek çok çok çok hatta fazlaca seviyorummmm opuyorumnanaktan

Teşekkürleeeerrrrrrr :kedi: hepinizi pek çok çok çok hatta fazlaca seviyorummmm opuyorumnanaktan

vaşşşşş simoşuma bak beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee delikafadulden

yahu şu iki ay önce çektirdiklerinee onlar için
o günlerde yapmadığımm ahan da yaptım iştede yapıyom az kaldı yapcammm :mymeka:

muhaha muhahaaaa sengözlerimebaksanab

liliş ablam oglun gelmiş hosgelmiş gözün aydınkaydirigubbakcemile2 kızınında sınavı varmıs bau hafta Allh yardcımcıları olsun bnm kardesimde girecek ama bzim 2. senemiz oldgundan daha rahtız gecen sene okul dersane ck yoruluyodu bide ilk sınava girmenin heyecanı bu sene cok daha iyi hazırlandı rabbim emeklerinin karsılıgnı verir insl:Saruboceq: sen sakın strese girme yada oan yansıtma cnkü böel konularda ailenin yaklasımı cok önemliolumunekankayizsmile

deryacım sen yinede biran önce dikkt et kendin için olmasada oglusun için saglıklı beslenmelisin o kuzucuk sana muhtac daha sen direncten düsmeyesin sakınyerimsenibenŞeniz

melegim bu güzel karikatürleri nerden buluyosun ya vala yüzümde bi tebessüm beliriveriyo her defasındaolumunekankayizsmile

cnm maasallh cidden herseyi konusmusun en güzelide bu olmus anlattgın kadryla cok inaçlı bir cocuk Allhını bilen ondan korkan insandan zarar vermez rabbim kimseyi sastmasın yolundan ayırmasın insl:Saruboceq: bnce sen yasininde destegyle yaza fit olacaksın eyyy AŞK sen nerlere kadirsinn:sm_cool: ama önce sen kendin için iste fıstgım biz hep burdayız 6. takım olarak destek vermeye devam edicez gerci sen en öenmli destegi bulmusun amalülülülülülü

bide acele karar verme su akar yolunu bulur ama bunun için bol bol dua etmek lazım dua insanın kaderini bile degiştirebieln en büyük etkendir ve dua ederken ısrarcı olmalıyız vazgecmeden bıkmadan usanmadan:Saruboceq::lepi:

cnm simosum bizde seni cok seviyoruz birmizin sevinci hepimizin sevinvi oluveriyo ve inan sen böel cocuklar gibi şen olunca enerjin taaa ısprtaya kadr geliyordelikafadulden

Günaydın kızlar...... Bugün saat 14.30da dersim veeee evdeyim..... çok mutluyum.....opuyorumnanaktan

Ahahaha yap ablacığım yap haktır bana vallahi eyvahedigeldismile:icecream:

Sultancığım bende seni, hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum, bakalım hayırlısı :asigim:

Canım benim kilo olayı hallolur..... Sen azimli insansın ama bu güzel duyguların arasına niye sokuyosun yine kiloyu.... Bırak bu güzel duygularının tadını çıkar.... opuyorumnanaktan Allahım inşallah bu mutluluğunu daim eder....

bizlerde seni çok ama çok seviyoruz fıstığım benim......opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar...... Bugün saat 14.30da dersim veeee evdeyim..... çok mutluyum.....opuyorumnanaktan

günaydın tatlım hadi yine iyisin ohh bugün evde keyif yaptın dimiisırnaşık şey

Sultancığım bende seni, hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum, bakalım hayırlısı :asigim:

aminn cnm benm rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin ama bu heyecan öle güzel bir duygu ki ayy bahar geldi bnde asık olmak istiyorum:asigim::jeyyar:

nerdesin yakısklı adyım cık artık karsıma yada dur az daha bekle ben biraz daha kilo verim öle cıklülülülülülülülülülülülü

günaydınlar güzel takımımın güzel hatunları . keyifler nasıl bakem ..
gözdem ne yaptın kıs buluştun mu * dur geçmişe baken aklımdan kıçmadın he dün ....

günaydınlar güzel takımımın güzel hatunları . keyifler nasıl bakem ..
gözdem ne yaptın kıs buluştun mu * dur geçmişe baken aklımdan kıçmadın he dün ....

aklım dan kıçmadınmı dünnn ahaaaa şakkıdı
kıçınlamı okudun kızı kızzz :jeyyar:naniknanik

sultannn teşekkürler tatlımmm dileklerin içinnn
allah kardeşininde yolunuu açık etsinnn olumunekankayizsmile

sevgili 6 takımın sosyetik ve zayıflayın ca kendini bişey sanann hatunlarııı
ben kaçıyomm annemde güzel bir bahar günü güzel bir havadaa güzel bir bahçede toplanecezz şakkıdı
aebenin kıç mevzusunuu
gözdoşumun daa kıç olayına vereceği engin ve derinden cevabı akşama okuyecemmm şakkıdı

hepinizi seviyorumm ulennn ayrıntıların kadınıyımm hafiftende çatlak variii delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…