anlattım ya boncuk oğluşun boncuk annesii :asigim:
iyiyim şükürler olsunn
bebelerin sınavına az kaldı onları avutuyorum adranelin tavan evdee kafamçokkarıştı
fırsat bulduğum dada burdayımm olumunekankayizsmile
Bu arada ufak bir ayrıntı, maltepede 4 ay önce bir tarot falı baktırmıştım, bakan kişi, son 1 yıldır çok sıkıntı çektiğimi ama baharla birlikte hayırlı bir dönemece gireceğimi hayatımın tamamen değişeceğini, ve baharda biriyle tanışıp onunla evleneceğimi temmuzda nişanlanacağımı söylemişti...Merti ailemi herşeyide bilmişti geleceğe dair... Evleneceğin insanın ismin de ''a'' ve ''s'' harfleri olacak demişti, dün aklıma geldi, şaşkınlıktan öylece kalakaldım bir an, herşey bu kadar üstüste tesadüf olabilirmi ya ?
Teşekkürleeeerrrrrrr :kedi: hepinizi pek çok çok çok hatta fazlaca seviyorummmm opuyorumnanaktan
tüm yazılanları tek tek okudumm
ne olur buaralar kusuruma bakmayın çok dağınığımm
oğlum tatilde kızlar gece 2 lere kadar son tekrarlarını yapıyorlar ne yemek satleri belli ne uyku düzenleriii
fırsat bulduğum an dalıyorum içinizeee :bbo:
öncelikle başarı dilekleriniz için sınavdaa toptan tüm takımıma teşekkür ediyorumm Şeniz
gelelim bu günki listemeee
sabah yarım dilim kızarmış ekmek çok az peynir zeytin sucuk bişeyler atıştırdım iştee
öğleden son a fırsat bulup anneme kaçtık oğlanlaa
midem bulandı çaydann yarım dilim ekmek peynir ve zeytin yedimm
akşam makarna çok değildi amaa :sinifsinif:
kızartma oda çok azdıı
ve ıspanak yemeğii kaşılladımm
inanın ne yediğimi unuttum ama karnım doymadan kalkıyorum öğünlerim denn
simoşumm allahın işi işte ne diyeyim gülümmm Şeniz:asigim:
lillyum ablacim iyi geceler nasilsin?
ben pek menü yazmiyorum :kedi: kizmayin lütfen.bu aralar yemek saatlerim cok degisti ve dogru düzgün bisey yemiyorum.mesela dün
kahvalti öglen 1 de bol yesillikli bir gözleme yedim
aksam 16 da bir tabak makarna yedim
bugün kahvalti ayniydi
aksam salata ve grilde tavuk yedim
biliyorum cok sagliksiz ama düzelecek söz.
Günaydın canımcımlarım, herşeyimi sizinle paylaştıkça büyüyorum ben, değerli fikirlerinize gerçekten çok ihtiyacım var , dün gece saat 4 e kadar falan telefonda konuştuk görüştükten sonra işte :asigim: bende içimdeki korkuları, hissettiklerimi, yaşamak istediklerimi, artık çocuk olmadığımızı, gel-geç ilişkilerle gün doldurmak istemediğimi, kilomun onu rahatsız edip etmeyeceğini, herşeyi sordum, sormalıydım çünkü bunları bilmeden bir ilişkiye başlayamazdım, dün gece dua etmiş hayırlı ise onu bana nasip et demiş, inanıyorum zamanla herşey çok daha güzel olacak dedi, kilonuda sağlığın için vermeni istiyorum ve biz bunu beraber başaracağız bu yıl kış gelmeden istediğin kiloya düşeceksin ben inanıyorum dedi...Çok değişik duygular içerisindeyim, rüyam , rüyadan sonra dedenin karşıma çıkması... Sonra yasin ile tanışmamız...Küçük bir ayrıntı gibi görünsede bazı küçük şeyler rahmeti ilahiye öyle bir dokunur ki bu küçük şeyin karşılığı bumuydu dedirtir ağlatır insanı...Az önce mesaj yazdım ne yapıyorsun günaydın diye ...
'' Güzel havanın tadını çıkaramıyor yasin çünkü yarımama çok mutlu çünkü ümidi geldi :) hoş geldi geç geldi ama iyiki hayırlı olarak geldi '' yazmış :asigim: Pöööööffff benim hemen vermem lazım yaaa 70 e bir düşsem öncelikle ne olur allahım yaaaa :çok üzgünüm:
Teşekkürleeeerrrrrrr :kedi: hepinizi pek çok çok çok hatta fazlaca seviyorummmm opuyorumnanaktan
vaşşşşş simoşuma bak beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee delikafadulden
yahu şu iki ay önce çektirdiklerinee onlar için
o günlerde yapmadığımm ahan da yaptım iştede yapıyom az kaldı yapcammm :mymeka:
muhaha muhahaaaa sengözlerimebaksanab
Günaydın canımcımlarım, herşeyimi sizinle paylaştıkça büyüyorum ben, değerli fikirlerinize gerçekten çok ihtiyacım var , dün gece saat 4 e kadar falan telefonda konuştuk görüştükten sonra işte :asigim: bende içimdeki korkuları, hissettiklerimi, yaşamak istediklerimi, artık çocuk olmadığımızı, gel-geç ilişkilerle gün doldurmak istemediğimi, kilomun onu rahatsız edip etmeyeceğini, herşeyi sordum, sormalıydım çünkü bunları bilmeden bir ilişkiye başlayamazdım, dün gece dua etmiş hayırlı ise onu bana nasip et demiş, inanıyorum zamanla herşey çok daha güzel olacak dedi, kilonuda sağlığın için vermeni istiyorum ve biz bunu beraber başaracağız bu yıl kış gelmeden istediğin kiloya düşeceksin ben inanıyorum dedi...Çok değişik duygular içerisindeyim, rüyam , rüyadan sonra dedenin karşıma çıkması... Sonra yasin ile tanışmamız...Küçük bir ayrıntı gibi görünsede bazı küçük şeyler rahmeti ilahiye öyle bir dokunur ki bu küçük şeyin karşılığı bumuydu dedirtir ağlatır insanı...Az önce mesaj yazdım ne yapıyorsun günaydın diye ...
'' Güzel havanın tadını çıkaramıyor yasin çünkü yarımama çok mutlu çünkü ümidi geldi :) hoş geldi geç geldi ama iyiki hayırlı olarak geldi '' yazmış :asigim: Pöööööffff benim hemen vermem lazım yaaa 70 e bir düşsem öncelikle ne olur allahım yaaaa :çok üzgünüm:
Günaydın kızlar...... Bugün saat 14.30da dersim veeee evdeyim..... çok mutluyum.....opuyorumnanaktan
Sultancığım bende seni, hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum, bakalım hayırlısı :asigim:
günaydınlar güzel takımımın güzel hatunları . keyifler nasıl bakem ..
gözdem ne yaptın kıs buluştun mu * dur geçmişe baken aklımdan kıçmadın he dün ....
aklım dan kıçmadınmı dünnn ahaaaa şakkıdı
kıçınlamı okudun kızı kızzz :jeyyar:naniknanik
:roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?