Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Abla oruç yalnış anlaşılmasın ben geçen ramazan ayından 3 gün başından 6 gün sondan regl olduğum için borçlarımı tutucam Zayıflamak için degil yani kimse diyet orucu falan diye düşünmesin

Perşembe günü cuma kuranımız vardı eski apartmandan komşum davet etti 40 yılın başı bugün biraz fazla kaçamak yapım dedim komşular ne güzel zayıflamışsın dediler komşumun biride benim gazıma geldi aynı diyetisyene başladı kuranda da beraberdik dediki Gülseren ne yerse bende ondan yiycem içimden dedim zavallı ben bugünde rahat yokmuş milletin gözü üstümde yine kaçamak yapamadım yani

Ben doğru anlamışım, tekrar Allah kabul etsin eltim.

Aramıza ajanlar olabilir hesabı olmuş bu iyi olmuş ama bu sayede az yemişsin.

Allah kabul etsin canım oruclarini. İnşallah güzel sonuçlarla gelirsin haftaya. İltifat duymak insanı çok mutlu ve motive ediyor.
Şuam migdem zehir gibi afedersin acı su geliyor oruca niyetlenmedim sabah da böyle devam ederse migdeyi boşaltmak zorunda kalır orucum bozulur diye tutmıycam canım pazartesi inş

Şuam migdem zehir gibi afedersin acı su geliyor oruca niyetlenmedim sabah da böyle devam ederse migdeyi boşaltmak zorunda kalır orucum bozulur diye tutmıycam canım pazartesi inş
Neden böyle oldun ki. Ağır biseyler mi yedin bugün. Niyetlenmemekle iyi etmişsin canım, vücuduna eziyet olurdu bozulmasa bile.

Menü sayfamız var orda yazıyoruz. İlk sayfada link var
Tamam bende artık oraya atarım
Çok beğendim. Sarı buğday ekmeği bende görüyorum çok , diyet açısından uygun mu

Neden böyle oldun ki. Ağır biseyler mi yedin bugün. Niyetlenmemekle iyi etmişsin canım, vücuduna eziyet olurdu bozulmasa bile.
Kısır fasulye kavurması patates salatası yedim hangisi yaptı bilmiyorum yada üşüttüm bilmiyorum belkide uzun zaman sonra bu kadar yedim ondan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…