Abla oruç yalnış anlaşılmasın ben geçen ramazan ayından 3 gün başından 6 gün sondan regl olduğum için borçlarımı tutucam Zayıflamak için degil yani kimse diyet orucu falan diye düşünmesinİltifatlari sonuna kadar hak ediyorsun ama tuzağa dusme tatlım Allah ne verdiyse götürme öyle...doğru şeyleri yersen sorun olmaz tabi. Bir yumurta yerine iki ye.Bol yeşillik bol peynir tercih et. Yazsaydın ne yediğine bakardık belki güzel şeyler yemişsindir. Oruç imdadına yetişecek bu haftanın bireyseldeki birinci benim arkadaşım. Oruç tutuyor o da uzun zamandır. Bir haftada üç kilo vermiş belki daha fazlaydı emin değilim. Sen başla ben de düşünüyorum oruç...gelirim arkandan. Yoksa beşleri zor göreceğim.
Sarmayı babam gelse vermem kimseyeEğer kısır ,mercimek köftesi tarzı şeyler varsa yerim ama pasta olacakmış onu veririm,sarma olacakmış onu veririm
Ben de senin gibiyim şimdi onları eritmek için uğraşıyorum. Bu arada bugünkü menume de etiketledim seni.Üst taraf öyle ama alt ajsjjsjyanlada doğru basen var bende bide üst bacak kalın ve selülitlerim de var :/
Aynen
Perşembe günü cuma kuranımız vardı eski apartmandan komşum davet etti 40 yılın başı bugün biraz fazla kaçamak yapım dedim komşular ne güzel zayıflamışsın dediler komşumun biride benim gazıma geldi aynı diyetisyene başladı kuranda da beraberdik dediki Gülseren ne yerse bende ondan yiycem içimden dedim zavallı ben bugünde rahat yokmuş milletin gözü üstümde yine kaçamak yapamadım yaniHadi gazan mübarek olsun.. bak aklıma bi anım geldi.. şimdi ben diyeti bırakıp korumaya geçtiğim zaman.. bizim bi akraba var inst yüz binden fazla takipçisi var.. yemek sayfası.. neyse işte ona gidicez perşembe günü..ben pazartesiden başladım aç kalmayaneyse gittim akrabalar diyo bu ne hal nasıl zayıfladın fln.. sofraya oturduk dediler bakalım hippo ne yiyosa ondan yiyelim dedim sakın.. ben bugün yemek için 3 gündür açım kahvaltı bile yapmadım lütfen lokmamı saymayın bugün iyi yicemda
Ben doğru anlamışım, tekrar Allah kabul etsin eltim.Abla oruç yalnış anlaşılmasın ben geçen ramazan ayından 3 gün başından 6 gün sondan regl olduğum için borçlarımı tutucam Zayıflamak için degil yani kimse diyet orucu falan diye düşünmesin
Offf ben de çok severim canım yaa. Herkes farklı yapıyor gerçi ama olsun her hali güzel.Sarmayı babam gelse vermem kimseye
Aramıza ajanlar olabilir hesabı olmuş buPerşembe günü cuma kuranımız vardı eski apartmandan komşum davet etti 40 yılın başı bugün biraz fazla kaçamak yapım dedim komşular ne güzel zayıflamışsın dediler komşumun biride benim gazıma geldi aynı diyetisyene başladı kuranda da beraberdik dediki Gülseren ne yerse bende ondan yiycem içimden dedim zavallı ben bugünde rahat yokmuş milletin gözü üstümde yine kaçamak yapamadım yani
Şuam migdem zehir gibi afedersin acı su geliyor oruca niyetlenmedim sabah da böyle devam ederse migdeyi boşaltmak zorunda kalır orucum bozulur diye tutmıycam canım pazartesi inşAllah kabul etsin canım oruclarini. İnşallah güzel sonuçlarla gelirsin haftaya. İltifat duymak insanı çok mutlu ve motive ediyor.
Aa görmedim bakayimBen de senin gibiyim şimdi onları eritmek için uğraşıyorum. Bu arada bugünkü menume de etiketledim seni.
Neden böyle oldun ki. Ağır biseyler mi yedin bugün. Niyetlenmemekle iyi etmişsin canım, vücuduna eziyet olurdu bozulmasa bile.Şuam migdem zehir gibi afedersin acı su geliyor oruca niyetlenmedim sabah da böyle devam ederse migdeyi boşaltmak zorunda kalır orucum bozulur diye tutmıycam canım pazartesi inş
Menü sayfamız var orda yazıyoruz. İlk sayfada link varAa görmedim bakayim
Çıktı alıp dolaba yapistirasim geldi. Bı tane böyle güzel kız, bı de doktor nowzoradan lazım
Tamam bende artık oraya atarımMenü sayfamız var orda yazıyoruz. İlk sayfada link var
Çok beğendim. Sarı buğday ekmeği bende görüyorum çok , diyet açısından uygun mu30 Kasım cumartesi menüsü
11.00 kahvaltı
4 kaşık Mantarlı yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 2 dilim sarı buğday ekmeği.
18.15 akşam
Toplam 150 Gr civarı haşlanmış tavuk (büyük kısmı göğüs), 3 parça mercimek köftesi.
19.00 çay ve avuç içinden daha az çerez (fındık, ceviz, badem)
Su 3 lt
Spor
10bin adım
37 sn plank
60 sn wall sit
20 köprü hareketi
3*20 mekik
500 zıpzıp
Zipzip- @Negohatun aypare ackerman
Yediklerimi ve sporumu programa kaydediyorum, kalori hesabı yapmaya başladım. 820 kalori açığı oluşturmuş görünüyorum.
Süper üçlü olurlar canım. Bişey yemek mümkün olmaz artıksesli güldüm muhteşem fikir valla bide bu ikon dolabı açarken
Amin canım Allah razı olsun 3 aylar başlamadan bitireyim inşBen doğru anlamışım, tekrar Allah kabul etsin eltim.
Valla ben kepek ekmeği kalmadığı için aldım canım, şimdi programa baktım kalorisi nerdeyse aynı.Tamam bende artık oraya atarım
Çok beğendim. Sarı buğday ekmeği bende görüyorum çok , diyet açısından uygun mu
Kısır fasulye kavurması patates salatası yedim hangisi yaptı bilmiyorum yada üşüttüm bilmiyorum belkide uzun zaman sonra bu kadar yedim ondan olduNeden böyle oldun ki. Ağır biseyler mi yedin bugün. Niyetlenmemekle iyi etmişsin canım, vücuduna eziyet olurdu bozulmasa bile.
Hadi inşallah canımAmin canım Allah razı olsun 3 aylar başlamadan bitireyim inş
Tamam o zamanValla ben kepek ekmeği kalmadığı için aldım canım, şimdi programa baktım kalorisi nerdeyse aynı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?