Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kısır fasulye kavurması patates salatası yedim hangisi yaptı bilmiyorum yada üşüttüm bilmiyorum belkide uzun zaman sonra bu kadar yedim ondan oldu
Fasulye belki dokunmuştur canım ya da bulgur rahatsız etmiştir. Umarım sabaha biseyin kalmaz.

Kepek ekmeği alma çavdar tambugday ve tahıllı ekmek al daha doyurucu ve sağlıklı kepek kansızlık yapıyor
Marketlere gidersem tahillidan alıyorum canım. Bizim evin yakınında bakkal tarzı bı market var. Geçen gün akşam ordan aldım, kepek var alabileceğim sadece. O kalmamış, sarı buğdayı da ilk kez duyup mecburiyetten almıştım ama tadını sevdim.

Cnm işle ev arası 20 km falan, servisle ne kadar sürer bilmiyorum ama araba ile 35-40 dk gibi hesapladık. İstanbul Halkalıda yaşıyorum ben, annem gebzede

sabah:
kahve ve kızarmış ekmek 08:30 gibi

öğlen:
haşlanmış yumurta havuç ve peynir

akşam:
4-5 tavuk parçası
100 gram diyet yoğurt
1 bardak portakal suyu
muz

spor yapamadım ama 1500 adım attım
süper menü canım
afiyet olsun ablacm
çok güzel menü cankm bnde şu müsliden alamadım gtti
harika menü canım
sende benim gbi tost yemişsin ama ekmeğin çok olmuş cankm yoksa menün çok güzel
çok güzel menü ablacm
bnde makarna yedim canım seninkide kepekli makarnadır inş
kek olmasa iyiymiş canım balık hastasıyım sanada afiyet olshn
Agiyet olsun canım menün güzel

İnan içebilfiğim suyu da senin ikazınla içiyorum desem...çalışma saatleri uzun işyerinde sık sık tuvalet hoş olmuyor. E sonrası 2 saat yol çıkarken de içmiyorum yol uzun diye... Evegelişim oluyor 20.30 yemek çocuklarla sohbet derken gece kıymetli uykum bölünmesin diye yine fazla içememiş oluyorum ben de napıcam bilmiyorum

Tosbim önceden mi hazirliyorsun menünü. Öğleden sonra paylaşmişsin. Her şey çok güzel. Afiyet olsun. Bu şekilde cumaya kadar gidebilirsen güzel sonuç alacaksın.

Gün içinde aksamı ayarlıyorum kafamda, mesela bu akşam dışarda yedik tavuk sis belirledim. Onceden yazınca dışına çıkmıyorum

Bugün anneme geldik mecburen bu saat oldu

Canım şu tatil gününü insan para sayarak mi degerlendirir? Çocuk annede Bas başa bir sinemaya gidin, Kızkulesine çıkın niye carpe diem yapmıyorsunuz
Cnm 29 kasım eşimin doğum günüydü,o akşam sinemaya gittik aslında ama istediğimiz film burda vizyona girmemişti. The Irishman filmini merak ediyoruz. İlk fırsatta gideceğiz inşallah.

Para sayma işini mecburen yaptık cnm, 2 kavanoz bozuk gereksiz yer kaplıyordu mutfak dolabında. üstüne sürekli ekleniyordu bozuklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…