Fasulye belki dokunmuştur canım ya da bulgur rahatsız etmiştir. Umarım sabaha biseyin kalmaz.Kısır fasulye kavurması patates salatası yedim hangisi yaptı bilmiyorum yada üşüttüm bilmiyorum belkide uzun zaman sonra bu kadar yedim ondan oldu
Kepek ekmeği alma çavdar tambugday ve tahıllı ekmek al daha doyurucu ve sağlıklı kepek kansızlık yapıyorValla ben kepek ekmeği kalmadığı için aldım canım, şimdi programa baktım kalorisi nerdeyse aynı.
Marketlere gidersem tahillidan alıyorum canım. Bizim evin yakınında bakkal tarzı bı market var. Geçen gün akşam ordan aldım, kepek var alabileceğim sadece. O kalmamış, sarı buğdayı da ilk kez duyup mecburiyetten almıştım ama tadını sevdim.Kepek ekmeği alma çavdar tambugday ve tahıllı ekmek al daha doyurucu ve sağlıklı kepek kansızlık yapıyor
Cnm işle ev arası 20 km falan, servisle ne kadar sürer bilmiyorum ama araba ile 35-40 dk gibi hesapladık. İstanbul Halkalıda yaşıyorum ben, annem gebzedeİşin evine yakın mı, ben bı de şeyi karistirdim. Sen istanbuldasin ama annen değil galiba. Ya da sen kayinvalideye de anne dediğin için ben karıştırıyorum, çünkü Gebze var işin içindebenim kafa çorba resmen
Allah rahatlık versin cnmKızlar ben yatıyorum iyi geceler
süper menü canımsabah:
kahve ve kızarmış ekmek 08:30 gibi
öğlen:
haşlanmış yumurta havuç ve peynir
akşam:
4-5 tavuk parçası
100 gram diyet yoğurt
1 bardak portakal suyu
muz
spor yapamadım ama 1500 adım attım
afiyet olsun ablacmDünkü menüm
Sabah 11.00 İki yumurta kayısı kivami haş. Peynir, dereotu, üç dört zeytin, iki ceviz, yarım tb ekmeği, çay
12.00 Sade Türk kahvesi
15.00 Yarım avuç yer fıstığı, kuru üzüm
17.30 Ciğer , sebze söğüş, ayran
Bitki çayı , 6000 küsur adım
@Negohatun , @Zipzip-
çok güzel menü cankm bnde şu müsliden alamadım gttiKızlar günaydın ❤ 29 ekim menüsü;
11:00 kahvaltı 1 şekersiz çay, 2 tost dilim tb ekmek, 1 kk peynir, 1 tost dilim kaşar, 1 haşlanmış yumurta, salatalık, 1 tk bal
15:15 2 avuç müsli+süt
17:00 1 fincan şekersiz nescafe
18:30 150 gr kadar karışık ızgara, salata, ayran, çok az pide
20:30 1 americano kahve (şekersiz)
01:45 1/2 den biraz fazla armut, 1 mandalina (tv izlerken acıktım)
1.5 lt kadar su
5340 adım atıldı.
harika menü canım30 Kasim
Saat:07.30 1haslanmis yumurta, 3zeytin, 2ceviz, 4ceri domates, 1yesil biber, beyaz peynir, 1dilim çavdar ekmeği, yeşil cay
Saat:13.30 4kasik ıspanak yemeği, yogurt, yarim dilim çavdar ekmegi
Saat:15.30 1hurma
Saat:19.30 tavuk sis, salata
Spor: 1 saat reformer pilates, 5230 adim
Su: 3litre
Not: Aralarda sade filtre kahve ve yeşil cay
sende benim gbi tost yemişsin ama ekmeğin çok olmuş cankm yoksa menün çok güzel29 kasım menüsü
Sabah kahvaltım saat 9.30
2 tam buğday ekmek arası kaşarlı sucuklu tost
Ara ögün saat 14.00
1 tane mandalina
Akşam yemeği saat 17.30
1 kase ayran çorbası
1 kepçe sulu köfte
1 kase karışık salata
Ara ögün saat 21.00
3 tane hurma
1.5 litre su
1.5 saat yürüyüş AVM de
çok güzel menü ablacmCumartesi menüm
Sabah 8.00 Bir yumurta, peynir, dere otu, zeytin, domates, salatalık, çay
14.00 Yulaflı, kuruyemisli bar
16.00 Bir ayva
18.00 İki yumurta omlet, üç kaşık et kavurma, üç kaşık yoğurt
20.00 Bir tutam yer fıstığı az kuru üzümlü karışık
İki buçuk litre su
9564 adım
@Zipzip- @Negohatun
bnde makarna yedim canım seninkide kepekli makarnadır inşCumartesi menü
Kahvaltı öncesi saat 9:00 - limonlu su
Kahvaltı saat 10:00. -2 yumurtadan omlet, 1 dlm çvd ekmeği , 1 adet salatalık , yarım demet maydanoz
Ara saat 13:00 limonlu yeşil çay , 3 adet hurma ,
Akşam saat 17:00 - 4 çatal makarna , 3 y/k yoğurt , birazda salata
Su 2.5 litre
Spor yok
kek olmasa iyiymiş canım balık hastasıyım sanada afiyet olshn10:00 kahvaltı
havuç
ara öğün: muzlu süt( ev yapımı)
13:30 öğle yemeği
haşlanmış balık
21:00 akşam yemeği
kızarmış tavuk
yoğurt
1 adet çikolata ve jelli kek. bugün berbattı
spor olarakta komple ev tamizliği
Agiyet olsun canım menün güzel30 Kasım cumartesi menüsü
11.00 kahvaltı
4 kaşık Mantarlı yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 2 dilim sarı buğday ekmeği.
18.15 akşam
Toplam 150 Gr civarı haşlanmış tavuk (büyük kısmı göğüs), 3 parça mercimek köftesi.
19.00 çay ve avuç içinden daha az çerez (fındık, ceviz, badem)
Su 3 lt
Spor
10bin adım
37 sn plank
60 sn wall sit
20 köprü hareketi
3*20 mekik
500 zıpzıp
Zipzip- Nego aypare ackerman
Yediklerimi ve sporumu programa kaydediyorum, kalori hesabı yapmaya başladım. 820 kalori açığı oluşturmuş görünüyorum.
İnan içebilfiğim suyu da senin ikazınla içiyorum desem...çalışma saatleri uzun işyerinde sık sık tuvalet hoş olmuyor. E sonrası 2 saat yol çıkarken de içmiyorum yol uzun diye... Evegelişim oluyor 20.30 yemek çocuklarla sohbet derken gece kıymetli uykum bölünmesin diye yine fazla içememiş oluyorum ben de napıcam bilmiyorumAfiyet olsun canım, meyve suları pek iyi değil diye biliyorum diyet için. Çok fazla şeker almış oluyorsun, menü saatlerini de ekler misin canım bundan sonrakilere.
Afiyet olsun canım, çok güzel menü. Adımlar da iyi.
Afiyet olsun canım güzel menü. Ben emin değilim ama gece yenen meyve yağa dönüşür diye bişey biliyorum sanki. Adımların da güzel.
Afiyet olsun canım menün de sporun da güzel, sadece akşam yemeğini daha erken yesen daha mı iyi olur acaba.
Afiyet olsun canım güzel menü, yürüyüş de iyi, suyu artirmalisin.
Menü de spor da güzel olmuş.
Afiyet olsun canım, güzel menü. Akşamı erken kapatman iyi olmuş.
Afiyet olsun canım menü iyi ama akşam geç olmuş, sanırım ancak bu saatte yiyebiliyorsun. Su yine az
Millet nerdesiniz yahuNego birmuhendisanne sonngulen Bonus @malipina @Ytmz @Alvillaa mavitosbik07 @_happy_mom_ @retro_hippo @ozenti
Tosbim önceden mi hazirliyorsun menünü. Öğleden sonra paylaşmişsin. Her şey çok güzel. Afiyet olsun. Bu şekilde cumaya kadar gidebilirsen güzel sonuç alacaksın.
Afiyet olsun canım, meyve suları pek iyi değil diye biliyorum diyet için. Çok fazla şeker almış oluyorsun, menü saatlerini de ekler misin canım bundan sonrakilere.
Afiyet olsun canım, çok güzel menü. Adımlar da iyi.
Afiyet olsun canım güzel menü. Ben emin değilim ama gece yenen meyve yağa dönüşür diye bişey biliyorum sanki. Adımların da güzel.
Afiyet olsun canım menün de sporun da güzel, sadece akşam yemeğini daha erken yesen daha mı iyi olur acaba.
Afiyet olsun canım güzel menü, yürüyüş de iyi, suyu artirmalisin.
Menü de spor da güzel olmuş.
Afiyet olsun canım, güzel menü. Akşamı erken kapatman iyi olmuş.
Afiyet olsun canım menü iyi ama akşam geç olmuş, sanırım ancak bu saatte yiyebiliyorsun. Su yine az
Sabah yazdım okumadın mıMillet nerdesiniz yahuNego birmuhendisanne sonngulen Bonus @malipina @Ytmz @Alvillaa mavitosbik07 @_happy_mom_ @retro_hippo @ozenti
Dün eve gittim az dinlendim sonra hastaneye geldim kardesimde burdaydı bakamadım bir sıkıntı yok yani canım tesekkur ederimZipzip- iyi misiniz canım, kaç saattir yoksun. Umarım sadece dinleniyorsundur.
Cnm 29 kasım eşimin doğum günüydü,o akşam sinemaya gittik aslında ama istediğimiz film burda vizyona girmemişti. The Irishman filmini merak ediyoruz. İlk fırsatta gideceğiz inşallah.Canım şu tatil gününü insan para sayarak mi degerlendirir?Çocuk annede Bas başa bir sinemaya gidin, Kızkulesine çıkın niye carpe diem yapmıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?