Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Iyiyiz canım cook Tesekkur ederim sen nasılsın ❤

Günaydın canım ❤
İyiyim cnm çok şükür. Dün gece seni göremeyince merak ettik. Yorgunsundur diye düşündüm ama insan ister istemez olumsuz şeylerde düşünüyor.

Birazdan Gebzeye geçeceğiz, oğluma kavuşacağım için çoooook mutluyum bu sabah

Canım menü spor çok iyi ama gece meyve asla olmamalı, direk yapa dönüşür. Gece acıkınca yoğurt, süt, kefir tercih edebilirsin
Menü, spor, su harika
Menü spor güzel, suyu az içiyorsun kilo oranına göre en az 2.5 litre olmalı, su ne kadar çok o kadar vücuttan yağ atımı demek
Menü, su, spor çok iyi
Su güzel, spor yapman daha güzel sonuç verir. Makarna kepekli mi?
Menü güzel canım, su miktarı az olmuş
Kendine çok acil diyet listesi bulman lazım canım, sağlıklı ve dengeli değil bu menü
Menü, su spor çok iyi beğendim canım
Karbonhidrat çukuruna düşmeye mi niyet ettin canım? Patates salatası yiyorsun üstüne ekmek çiğ köfte, sence bu diyete uygun mu?
Ertesi gün birde makarna yiyorsun.
Burçak bisküvi ne zamandan beri diyet de var?
Bu hafta bol spor bekliyorum senden, asla ufacık kaçamak dahi görmek istemiyorum

Son düzenleme:
Kahvaltı dolu dolu olmuş, menün genel olarak iyi canım. Su az

Tesekkur ederim canım kardesim bu aksam dönecek o yüzden cok bakmayım dedim yoksa genelde sitede oluyorum
2-3 gündür yok sanırım özlemiştir senide benim yerimede öp oğluşunu ❤

sabah:
kahve ve kızarmış ekmek 08:30 gibi

öğlen:
haşlanmış yumurta havuç ve peynir

akşam:
4-5 tavuk parçası
100 gram diyet yoğurt
1 bardak portakal suyu
muz

spor yapamadım ama 1500 adım attım
Menünü beğendim suyunu da yaz canım
Afiyet olsun harika menü yine..... sen benim etiketlere dönmüyorsun bu ara çok yoğun olduğundan beni boşladın herhalde
Gece meyve de olsa yeme canım çok acıkırsan yoğurt ye diyorlar meyvedeki şeker bi şeyler yapıyor diyorlar bizim Hasan önal karatayınkine benzer diyet yaptırıyor faydasını da gördük ya herkesin işine karışıyorum kusura bakmayın
Çok beğendim devam tosbiğim....
Offff ayran çorbası kaşarlı tost en bi sevdiklerim... yürüyüş de yapılmış afiyet olsun
Yulaflı kuruyemişli bar beni fena acıktırıyor
Canım Akşam karbonhidrat bi de azıcık acıktırır bence akşama sebze, baklagiller ya da ızgara et -balık daha uygun
Aslında aburcubur dışında iyiymiş ev temizliğinde annene yardım ediyorsan bir anne olarak teşekkür ederim
Harikasın......

Tesekkur ederim canım kardesim bu aksam dönecek o yüzden cok bakmayım dedim yoksa genelde sitede oluyorum
2-3 gündür yok sanırım özlemiştir senide benim yerimede öp oğluşunu ❤
Öperim tabi ki sürekli görüntülü arıyorum cnm ve her defasında ben yokmuşum gibi davranıyor. Yeğenimle birlikte çete olmuşlar

Cnm aşk olsun ne kusuru amacımız zaten fikir alışverişinde bulunmak, yanlış yaptığımız konuları öğrenip tekrarlamamak. Dikkat ederim artık, meyve zararsız hissine kapılıyor insan ama oda belli saatten sonra demek ki onunda negatif etkileri varmış. Teşekkür ederim cnm ❤

Tb unlu ya burçak ara öğün için almıştım notmalde diyette yemem aslında bana artısı olurmu negocum ekmeksiz yiyemedim yiyememde salatayı yedim ama akşam hep sporumu yaptım negom

Tb unlu ya burçak ara öğün için almıştım notmalde diyette yemem aslında bana artısı olurmu negocum ekmeksiz yiyemedim yiyememde salatayı yedim ama akşam hep sporumu yaptım negom
Eti formun ürünlerinden al bari canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…