Amin canım, vitamin desteği falan aldın mı.İyi günler arkadaşlar.. hastalık bir türlü beni bırakmadı.. dün ateşim 38i geçti.. dudağımda yara çıktı.. parmak uçlarıma kdr ağrıyo
Allahım sen en kısa zmnda sağlığıma kavuşup düzenli spor yapmamı nasip et..
Canım benim çok teşekkür ederim. Hepimize saglik olsun amin.Olsun ablacım verirsin sağlık olsun da
Bu arada kan sonucların cıktı mı doktora gitmiştin sanki
Dikkat edip önlemini mutlaka al canım. Bu aralar herkes hasta.Geçmiş olsun ne kötü olmuşsun öyle negoda hasta.
Dudağımda yaralar uçuklar çıktı inş bende hastalanmam
Ödemdir o sıkma canını kuzum. Cuma günü ikimiz de bir kilo eksi göreceğiz bak sen.Merhaba arkadaşlar ben de ilk bildirimimi yapayim, cuma burada değildim ama kaydediyorum, 62.7 imiş, bugün 63.2 geldim, dün 63.0 idi. Neden artı geliyorum bilmiyorum, bugünün izahı su olabilir, diyetisyene başladığımdan beri ekmek değişimi olarak ilk defa çiğ köfte yedim tahmini 1 yemek kaşığı kadar, sanırım şişkinlik yaptı. Cumaya inşallah normale iner. Cok güzel eksiler var, tebrikler, bu eksilerin yanında benim cumaya listeye girmem imkânsız
Hasta olan arkadaşlara da çok geçmiş olsun.
İyi öyleyse canım, sadece çok uzun aç kalacaksın, seni biraz zorlayacak ama idare edersin canım 1 hafta.Ara ögün yok zati canım dün akşam balık yediğim için agzımın tadı gitsin diye 2 tane hurma yedim bugün oda yok saat 16.57 de iftar oluyor saat 11 gibide sahur yaparım yatmadan 1 saat önce
Teşekkür ederim canım. Hedefim 55, daha da altına düşerim belki diye düşünüyorum ama 55e gelince gayet güzel görüneceğine inanmaya başladım.Yok ben İsveç yapmıyorum Karatay usulü bisey :)
Çok iyiymiş olculerin
Gün içinde yediklerimizi bir şekilde telafi edebiliriz canım, en önemlisi akşam, onu hafif geçirdin mi sabahki fazlalıkları akşama kadar eritmiş olursun.Sabah eksi görmeme rağmen bugün öğünlerimi bozdumve şu an iyi hissetmiyorum.
Akşam tertemiz yemem lazım
Allah sabrını veriyor canım ne susadım ne acıktım 1 saat 10 dk kaldı iftaraİyi öyleyse canım, sadece çok uzun aç kalacaksın, seni biraz zorlayacak ama idare edersin canım 1 hafta.
Ögünlerde kaçamak varsa akşama yeme benceSabah eksi görmeme rağmen bugün öğünlerimi bozdumve şu an iyi hissetmiyorum.
Benimde hedef 55 ölçülerde yakın sana uyayim beraber ilerleyelim valla :))Teşekkür ederim canım. Hedefim 55, daha da altına düşerim belki diye düşünüyorum ama 55e gelince gayet güzel görüneceğine inanmaya başladım.
Aa kilolarimiz da aynıymış:)))))) valla kilo aynı hedef aynı ölçüler aynı :) berbaer gidelim bu yolda :)Teşekkür ederim canım. Hedefim 55, daha da altına düşerim belki diye düşünüyorum ama 55e gelince gayet güzel görüneceğine inanmaya başladım.
Hakkaten çok az kaldı canım. Allah kabul etsin.Allah sabrını veriyor canım ne susadım ne acıktım 1 saat 10 dk kaldı iftara
Benimde hedef 55 ölçülerde yakın sana uyayim beraber ilerleyelim valla :))
Olur canım gidelim, spora ne zaman başlayacaksın.Aa kilolarimiz da aynıymış:)))))) valla kilo aynı hedef aynı ölçüler aynı :) berbaer gidelim bu yolda :)
Amin canım eltim tşk ederimHakkaten çok az kaldı canım. Allah kabul etsin.
1 saaten fazla yürüdüm bugün :) bide baya merdiven çıktım:)Olur canım gidelim, spora ne zaman başlayacaksın.
Atılmıyoryani kolay atılmıyor.
İyi ki kan vermissin ablacım sonuclarının temiz cıkmasına sevindim diğerleri içinde doktora gidersinCanım benim çok teşekkür ederim. Hepimize saglik olsun amin.
Öğleden sonra aldım sonucu. Yürüyüş için sahile indim sonuç yanımda hemen paylaşıyorum. Özetle bir sıkıntı görülmedi. Kolesterol orandan biraz yüksek çıktı. Doktor bu genetik dedi. Benim huysuzlugumdan kaynaklı kilo verememe . Yoksa taş gibiyim.Bı de bilinmeyen bir alerjim varmış onun için özel polikliniğe yönlendirdi devlet hastanelerinde teşhis zor dedi. Menopoza da tam girmemişim ama adet yok...onun için de jinekoloji görünüyor ufukta...Durum böyle bitanem.
Aksam menünü merakla bekliyorum eksi gördüm diye sımarmak yok listedesin yaza kadar hedefine ulasacagızSabah eksi görmeme rağmen bugün öğünlerimi bozdumve şu an iyi hissetmiyorum.
Senin bildirimini görüp ben de aynı şeyi yazdım canım, ikimiz de aynı hissediyoruz.
Süper canım, ben de bayağı adım attım.1 saaten fazla yürüdüm bugün :) bide baya merdiven çıktım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?