Toparlarsin sen, güçlü kadınsın.Sopalar işe yaramış demek ki
Sabaha göre çok iyiyim, genel halime göre hala kötü
Tavuk suyuna çorba yaptım cnm..Allahım şifa versin tez vakitte canım yemezsen dahada güçsüz düşersin Allah korusun iyileşemezsin çocuklarda var her iş sana düşüyor kıyamam
Afiyet olsun ıhlamur kış çayı falan yap iç limonlu grip öksürük varsa göğsüne vikis sür yada bir bardağa varsa nane yagı yoksa 1çay kagışı ucuyla vikis koy üzerine kaynar su koy kafana bi battaniye kapat nefes al ver çok rahatlatıyor canımTavuk suyuna çorba yaptım cnm..
Kizlarrr! Nicki çikolatalı bir üye vardı, nerelerde o ya, ben hatırlayamadım tam nickini
Kizlarrr! Nicki çikolatalı bir üye vardı, nerelerde o ya, ben hatırlayamadım tam nickini
Nasıl gecti ilk günün canımKızlar işten çıktım ama servis kurbanı oldum. Yanlış servise vermişler benibakalım eve ulaşacağım inşallah
Afiyet olsun canım yemek saatlerinin arası cook kısa olmus sanki 1-3-5 de yemissin birde kahvaltı cok gec daha erken kahvaltı yapmalısınSabah:1 mantarlı omlet(içine 2 silme kaşık yulaf kepeği)1 küçük kase lor ,1 avuç çiğ fındık 1 armut(wc için)
Ara: yeşilçay 1 fincan + 2 ceviz
Saat 3te= 1 kase susuz kurufasulye 1 kase yoğurt
Aksam saat 17 00: 1 kase tarhana ,3 köfte
18de bitki çayı karışık
19da sade kahve
Su:2 lt
Spor:1 saat yürüyüş
Zipzip-
sonngulen
Cnm sabahları 30-40 dk arasında değişecek. Akşamları tam emin değilim ama 1 saati geçmez. Yarın dediğin gibi çözülür inşallahNasıl gecti ilk günün canım
Servis işide yarına çözülür de simdi gitmen uzun mu sürecek canım
İlk günün nazar boncuğu olsun canım. Nasıl geçti bugün.Kızlar işten çıktım ama servis kurbanı oldum. Yanlış servise vermişler benibakalım eve ulaşacağım inşallah
Kuzum haftasonunu unut
Mesafe yakınmıs neyseki canımCnm sabahları 30-40 dk arasında değişecek. Akşamları tam emin değilim ama 1 saati geçmez. Yarın dediğin gibi çözülür inşallahbu servisten inince 5dk yürüyeceğim.
İlk gün biraz sohbet biraz muhabbet ile geçti sayılır. Sadece sabah kahvaltı edemedim ve 13:30 dan sonra yemek yiyince baya kötü oldum.
Cnm yanında sandwich vardı ama yemek için fırsatım olmadıMesafe yakınmıs neyseki canım
Kahvaltı yapabileceğin bir yer yoksa ya evde ye canım yada kendine sandevic hazırlayıp işte yersin
Anladım canımCnm yanında sandwich vardı ama yemek için fırsatım olmadı
Gideceğim canım. H hasbeenandgoneİyi ki kan vermissin ablacım sonuclarının temiz cıkmasına sevindim diğerleri içinde doktora gidersin
Aksam menünü merakla bekliyorum eksi gördüm diye sımarmak yok listedesin yaza kadar hedefine ulasacagız
Kendimi yollara vurdum bunun yüzünden salar mıyım hiç.
Unutmak mümkün mü sopalim seniGelsin hedefler
Amaç ne, kilo vermek. Neden burdayız, daha sağlıklı fit olmak için. Ufak tefek kaçamaklar ile bu iş olmaz.
Kaçamak hakkı sadece cuma günleri kaptamızın izniyle olabilir, onun harici ucundan tadına baktım falan yook
Tabi o kaçamağı haketmek lazım, eksi gelmeyen, sabit gelen, ucundan azcık kilo verenler kaçamak düşünmesin bile
Bu iş lay lay lom ile olmuyor, hepimiz biliyoruz, sıkı disiplin şart.
Biri kaçamak yapınca olsun canım demek yok, ceza keselim ki bir daha yapamasın
Yazdıklarımdan rahatsız olan varsa söylesin, ben yine de yazıcam ha ha ha
Gulumse24 : 88 / Hedef = 86.5
@Ytmz : 63.6 / Hedef = 62.5
sonngulen : 63 / Hedef = 62
@Canfeb: 67.7/ Hedef = 66.5
@merryangel : 71.3 / Hedef = 70
@malipina: 98.6/ Hedef = 97
@Bonus : 109.5/ Hedef = 108
Elhan : 61.1 / Hedef = 60
H hasbeenandgone : 58.9/Hedef = Koruma
@Negohatun : 71 / Hedef = 69.5
@caglaa00 : 66.9 / Hedef = 66
mavitosbik07 : 61.9 / Hedef = 61
@pastel34 :62.8 / Hedef = 62
birmuhendisanne : 56.3 / Hedef = 55.5
Elalis : 79.9 / Hedef / = 78.9
@_happy_mom_ : 61.7/ Hedef = 61
@cgdmk : 63. 2 / 61.9
Hatırlatma yapayım
Servissiz olan calisanlarimizdan hallicesin bitanem. Yarına daha düzgün olur inşallah. Hadi baslamayi gectin şurada emekliliğe ne kaldıKızlar işten çıktım ama servis kurbanı oldum. Yanlış servise vermişler benibakalım eve ulaşacağım inşallah
Chocolita ama iki üç gündür göremedim
Yok kaptanım kahvaltiyi 8 buçukta yaptım o dediğim 1 yumurtadan omlet ama saatini yazmayı ben unutmuşum :)Afiyet olsun canım yemek saatlerinin arası cook kısa olmus sanki 1-3-5 de yemissin birde kahvaltı cok gec daha erken kahvaltı yapmalısın
Onun dısında menün, sporun güzel canım
İyi o zaman abla sevindim :)Gideceğim canım. H hasbeenandgonenickisonrasoylesem yavrularim kan değerleri normal çıktı bilginize
Kendimi yollara vurdum bunun yüzünden salar mıyım hiç.
Unutmak mümkün mü sopalim seni
Servissiz olan calisanlarimizdan hallicesin bitanem. Yarına daha düzgün olur inşallah. Hadi baslamayi gectin şurada emekliliğe ne kaldı
Aslında onun 1 yumurta oldugunu anlamıstım sonra saatlerine bakayım derken onu 1 gibi düşündüm Yok kaptanım kahvaltiyi 8 buçukta yaptım o dediğim 1 yumurtadan omlet ama saatini yazmayı ben unutmuşum :)
Cnm güzeldi ilk gün. Pek bişey yapmadık zatenİlk günün nazar boncuğu olsun canım. Nasıl geçti bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?