Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tavuk suyuna çorba yaptım cnm..
Afiyet olsun ıhlamur kış çayı falan yap iç limonlu grip öksürük varsa göğsüne vikis sür yada bir bardağa varsa nane yagı yoksa 1çay kagışı ucuyla vikis koy üzerine kaynar su koy kafana bi battaniye kapat nefes al ver çok rahatlatıyor canım

Afiyet olsun canım yemek saatlerinin arası cook kısa olmus sanki 1-3-5 de yemissin birde kahvaltı cok gec daha erken kahvaltı yapmalısın
Onun dısında menün, sporun güzel canım

Nasıl gecti ilk günün canım
Servis işide yarına çözülür de simdi gitmen uzun mu sürecek canım
Cnm sabahları 30-40 dk arasında değişecek. Akşamları tam emin değilim ama 1 saati geçmez. Yarın dediğin gibi çözülür inşallah bu servisten inince 5dk yürüyeceğim.

İlk gün biraz sohbet biraz muhabbet ile geçti sayılır. Sadece sabah kahvaltı edemedim ve 13:30 dan sonra yemek yiyince baya kötü oldum.

Elalis çok kaçırma sakın, pazartesiden itibaren menü bekliyorum
Kuzum haftasonunu unut bugün de dengesiz oldu ama en azından arınma oldu.sabah çorba içtim ekmeksiz.akşama kadar hastaneydik eşimin bel ağrısı için.akşam da salata peynir didikledim.şimdi yorgunluk çayı demledim sonra finish
Yarın bomba gibi geliyorum

Mesafe yakınmıs neyseki canım
Kahvaltı yapabileceğin bir yer yoksa ya evde ye canım yada kendine sandevic hazırlayıp işte yersin

İyi ki kan vermissin ablacım sonuclarının temiz cıkmasına sevindim diğerleri içinde doktora gidersin

Aksam menünü merakla bekliyorum eksi gördüm diye sımarmak yok listedesin yaza kadar hedefine ulasacagız
Gideceğim canım. H hasbeenandgone nickisonrasoylesem yavrularim kan değerleri normal çıktı bilginize
Nasılsınız, sopam yok diye salmak yok değil mi
Eki Görüntüle 2561007
Kendimi yollara vurdum bunun yüzünden salar mıyım hiç.
Unutmak mümkün mü sopalim seni
Kızlar işten çıktım ama servis kurbanı oldum. Yanlış servise vermişler beni bakalım eve ulaşacağım inşallah
Servissiz olan calisanlarimizdan hallicesin bitanem. Yarına daha düzgün olur inşallah. Hadi baslamayi gectin şurada emekliliğe ne kaldı

Afiyet olsun canım yemek saatlerinin arası cook kısa olmus sanki 1-3-5 de yemissin birde kahvaltı cok gec daha erken kahvaltı yapmalısın
Onun dısında menün, sporun güzel canım
Yok kaptanım kahvaltiyi 8 buçukta yaptım o dediğim 1 yumurtadan omlet ama saatini yazmayı ben unutmuşum :)
İyi o zaman abla sevindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…