Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Vücudunu sikilastirmissin iste ne güzel, kıyafetlerin de farketmiştir senin. Bundan sonrasında o kaslar yağ yakar artık
Sorma canım yaa önceden belime ve göbeğime tam oturan kıyafetler o kadar bol geliyor ki. Üst bölgeden çok iyi gitmiş aşağıda da bu kadar olmasa da farkediyor.

Gelsin hedefler

Amaç ne, kilo vermek. Neden burdayız, daha sağlıklı fit olmak için. Ufak tefek kaçamaklar ile bu iş olmaz.
Kaçamak hakkı sadece cuma günleri kaptamızın izniyle olabilir, onun harici ucundan tadına baktım falan yook

Tabi o kaçamağı haketmek lazım, eksi gelmeyen, sabit gelen, ucundan azcık kilo verenler kaçamak düşünmesin bile

Bu iş lay lay lom ile olmuyor, hepimiz biliyoruz, sıkı disiplin şart.
Biri kaçamak yapınca olsun canım demek yok, ceza keselim ki bir daha yapamasın

Yazdıklarımdan rahatsız olan varsa söylesin, ben yine de yazıcam ha ha ha

Gulumse24 : 88 / Hedef = 86.5
@Ytmz : 63.6 / Hedef = 62.5
sonngulen : 63 / Hedef = 62
Canfeb : 67.7/ Hedef = 66.5
merryangel : 71.3 / Hedef = 70
malipina : 98.6/ Hedef = 97
Bonus : 109.5/ Hedef = 108
Elhan : 61.1 / Hedef = 60
H hasbeenandgone : 58.9/Hedef = Koruma
Nego : 71 / Hedef = 69.5
caglaa00 : 66.9 / Hedef = 66
mavitosbik07 : 61.9 / Hedef = 61
@pastel34 :62.8 / Hedef = 62
birmuhendisanne : 56.3 / Hedef = 55.5
Elalis : 79.9 / Hedef / = 78.9

@_happy_mom_ : 61.7/ Hedef = 61

Hatırlatma yapayım

Eline sağlık canım

Geçmiş olsun ne kötü olmuşsun öyle negoda hasta.
Dudağımda yaralar uçuklar çıktı inş bende hastalanmam
Amin canım, vitamin desteği falan aldın mı.
Saolun kızlar.. yoruldum galiba.. ist gittim geldim zaten hastaydım tam biraz iyi oldum kv nin ayağı kırılınca 1 haftadır orda kaldım.. dinlenemedim tabi.. geldim yine hasta oldum.. iki gündür güya dinleniyorum ama çocuklarla ne kdr olursa.. bişi yiyemiyorum boğazımdan dolayı.. şimdi kalktım tavuk suyuna çorba yaptım.. onu da saolsun annem tembihledi illa çorba iç diye.. öle işte..

Listeninde çete başı benim niyeyse

Allahım şifa versin tez vakitte canım yemezsen dahada güçsüz düşersin Allah korusun iyileşemezsin çocuklarda var her iş sana düşüyor kıyamam

Beni de ekler misin hedef listesine
63.2 bugün
Cumaya 61.9

Gelsin hedefler

Amaç ne, kilo vermek. Neden burdayız, daha sağlıklı fit olmak için. Ufak tefek kaçamaklar ile bu iş olmaz.
Kaçamak hakkı sadece cuma günleri kaptamızın izniyle olabilir, onun harici ucundan tadına baktım falan yook

Tabi o kaçamağı haketmek lazım, eksi gelmeyen, sabit gelen, ucundan azcık kilo verenler kaçamak düşünmesin bile

Bu iş lay lay lom ile olmuyor, hepimiz biliyoruz, sıkı disiplin şart.
Biri kaçamak yapınca olsun canım demek yok, ceza keselim ki bir daha yapamasın

Yazdıklarımdan rahatsız olan varsa söylesin, ben yine de yazıcam ha ha ha

Gulumse24 : 88 / Hedef = 86.5
@Ytmz : 63.6 / Hedef = 62.5
sonngulen : 63 / Hedef = 62
Canfeb : 67.7/ Hedef = 66.5
merryangel : 71.3 / Hedef = 70
malipina : 98.6/ Hedef = 97
Bonus : 109.5/ Hedef = 108
Elhan : 61.1 / Hedef = 60
H hasbeenandgone : 58.9/Hedef = Koruma
Nego : 71 / Hedef = 69.5
caglaa00 : 66.9 / Hedef = 66
mavitosbik07 : 61.9 / Hedef = 61
@pastel34 :62.8 / Hedef = 62
birmuhendisanne : 56.3 / Hedef = 55.5
Elalis : 79.9 / Hedef / = 78.9

@_happy_mom_ : 61.7/ Hedef = 61
cgdmk : 63. 2 / 61.9

Hatırlatma yapayım

Canım ya çok iyi anlıyorum seni aynı durumdayım. Çocuk olunca çok zor annelere hastalık

Canım ya çok iyi anlıyorum seni aynı durumdayım. Çocuk olunca çok zor annelere hastalık

Allah size kolaylık versin, ben tek olmama rağmen zorlanıyorum. Burnum tıkalı, kulaklarım uğulduyor, gözlerim akıyor, kendime hayrım yok resmen. Annelik ne kutsal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…