Ay inşallah canımÖdemdir o sıkma canını kuzum. Cuma günü ikimiz de bir kilo eksi göreceğiz bak sen.
Sorma canım yaa önceden belime ve göbeğime tam oturan kıyafetler o kadar bol geliyor ki. Üst bölgeden çok iyi gitmiş aşağıda da bu kadar olmasa da farkediyor.Vücudunu sikilastirmissin iste ne güzel, kıyafetlerin de farketmiştir senin. Bundan sonrasında o kaslar yağ yakar artık
Iyiyiz canım sen nasılsın iyilesebildin mi biraz
Sopalar işe yaramış demek kiIyiyiz canım sen nasılsın iyilesebildin mi biraz
Bugün güzel eksiler gördük cumaya dahada iyi olacagız
Aynen sopaların etkili oldu canımSopalar işe yaramış demek ki
Sabaha göre çok iyiyim, genel halime göre hala kötü
İnşaallah canım, bir şey yapmadan yatmak bünyeme çok tersAynen sopaların etkili oldu canım
Insallah bir önce toparlarsın canım
Eline sağlık canımGelsin hedefler
Amaç ne, kilo vermek. Neden burdayız, daha sağlıklı fit olmak için. Ufak tefek kaçamaklar ile bu iş olmaz.
Kaçamak hakkı sadece cuma günleri kaptamızın izniyle olabilir, onun harici ucundan tadına baktım falan yook
Tabi o kaçamağı haketmek lazım, eksi gelmeyen, sabit gelen, ucundan azcık kilo verenler kaçamak düşünmesin bile
Bu iş lay lay lom ile olmuyor, hepimiz biliyoruz, sıkı disiplin şart.
Biri kaçamak yapınca olsun canım demek yok, ceza keselim ki bir daha yapamasın
Yazdıklarımdan rahatsız olan varsa söylesin, ben yine de yazıcam ha ha ha
Gulumse24 : 88 / Hedef = 86.5
@Ytmz : 63.6 / Hedef = 62.5
sonngulen : 63 / Hedef = 62
Canfeb : 67.7/ Hedef = 66.5
merryangel : 71.3 / Hedef = 70
malipina : 98.6/ Hedef = 97
Bonus : 109.5/ Hedef = 108
Elhan : 61.1 / Hedef = 60
H hasbeenandgone : 58.9/Hedef = Koruma
Nego : 71 / Hedef = 69.5
caglaa00 : 66.9 / Hedef = 66
mavitosbik07 : 61.9 / Hedef = 61
@pastel34 :62.8 / Hedef = 62
birmuhendisanne : 56.3 / Hedef = 55.5
Elalis : 79.9 / Hedef / = 78.9
@_happy_mom_ : 61.7/ Hedef = 61
Hatırlatma yapayım
Süpersin abla :)Süper canım, ben de bayağı adım attım.
Geçmiş olsun ne kötü olmuşsun öyle negoda hasta.
Dudağımda yaralar uçuklar çıktı inş bende hastalanmam
Ablasının guzusu duana binlerce amin tatlım.En son kan değerlerine ne zaman baktirdin bebem? Bağışıklık çökmüş gibi. Dudak yaraları vitaminsizlikten de olabilir tabi ateşten de. Tekrar gitsen doktora nasıl tedavi oluyorsun şu an bilmiyorum da. Geçmiş olsun canım.
Saolun kızlar.. yoruldum galiba.. ist gittim geldim zaten hastaydım tam biraz iyi oldum kv nin ayağı kırılınca 1 haftadır orda kaldım.. dinlenemedim tabi.. geldim yine hasta oldum.. iki gündür güya dinleniyorum ama çocuklarla ne kdr olursa.. bişi yiyemiyorum boğazımdan dolayı.. şimdi kalktım tavuk suyuna çorba yaptım.. onu da saolsun annem tembihledi illa çorba iç diye.. öle işte..Amin canım, vitamin desteği falan aldın mı.
Listeninde çete başı benim niyeyseGelsin hedefler
Amaç ne, kilo vermek. Neden burdayız, daha sağlıklı fit olmak için. Ufak tefek kaçamaklar ile bu iş olmaz.
Kaçamak hakkı sadece cuma günleri kaptamızın izniyle olabilir, onun harici ucundan tadına baktım falan yook
Tabi o kaçamağı haketmek lazım, eksi gelmeyen, sabit gelen, ucundan azcık kilo verenler kaçamak düşünmesin bile
Hatırlatma yapayım
Allahım şifa versin tez vakitte canım yemezsen dahada güçsüz düşersin Allah korusun iyileşemezsin çocuklarda var her iş sana düşüyor kıyamamSaolun kızlar.. yoruldum galiba.. ist gittim geldim zaten hastaydım tam biraz iyi oldum kv nin ayağı kırılınca 1 haftadır orda kaldım.. dinlenemedim tabi.. geldim yine hasta oldum.. iki gündür güya dinleniyorum ama çocuklarla ne kdr olursa.. bişi yiyemiyorum boğazımdan dolayı.. şimdi kalktım tavuk suyuna çorba yaptım.. onu da saolsun annem tembihledi illa çorba iç diye.. öle işte..
Beni de ekler misin hedef listesineGelsin hedefler
Hatırlatma yapayım
Eklerim tabiBeni de ekler misin hedef listesine
63.2 bugün
Cumaya 61.9
Canım ya çok iyi anlıyorum seni aynı durumdayım. Çocuk olunca çok zor annelere hastalıkSaolun kızlar.. yoruldum galiba.. ist gittim geldim zaten hastaydım tam biraz iyi oldum kv nin ayağı kırılınca 1 haftadır orda kaldım.. dinlenemedim tabi.. geldim yine hasta oldum.. iki gündür güya dinleniyorum ama çocuklarla ne kdr olursa.. bişi yiyemiyorum boğazımdan dolayı.. şimdi kalktım tavuk suyuna çorba yaptım.. onu da saolsun annem tembihledi illa çorba iç diye.. öle işte..
Canım ya çok iyi anlıyorum seni aynı durumdayım. Çocuk olunca çok zor annelere hastalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?