İsyeri çok yoğun mu çalışıyor canım.Cnm yanında sandwich vardı ama yemek için fırsatım olmadı
Cnm bu hafta oğlum annemde kalıyor, o nedenle sıkıntı olmadı. İşe başlamak çok değişik hissettirdi bana bu sefer, mutlu desem değilim ama mutsuzda değilim. Garibim bugün...Teşekkür ederim canim, bu arada yeni başlangıcın nasıldı, zorlandın mi, iyi gelmiştir ama dimi. Senin bebe zorluk çıkardı mi
Cnm sabah ilk önce insan kaynakları ile görüşmem vardı, sözleşme vs hallettik. Ordan kendi departmanıma geçince arada yemek yiyecek fırsatım olmadı.İsyeri çok yoğun mu çalışıyor canım.
Tabii cnm, şunun şurasında 2043 e ne kaldıGideceğim canım. H hasbeenandgone @Artemis- yavrularim kan değerleri normal çıktı bilginize
Kendimi yollara vurdum bunun yüzünden salar mıyım hiç.
Unutmak mümkün mü sopalim seni
Servissiz olan calisanlarimizdan hallicesin bitanem. Yarına daha düzgün olur inşallah. Hadi baslamayi gectin şurada emekliliğe ne kaldı
Cnm bu hafta oğlum annemde kalıyor, o nedenle sıkıntı olmadı. İşe başlamak çok değişik hissettirdi bana bu sefer, mutlu desem değilim ama mutsuzda değilim. Garibim bugün...
Burdayimmm resmi diyete başladım bugün tamamen sizinim şuan alın beni
Anladım canım, kısa zamnda düzene girer.Cnm sabah ilk önce insan kaynakları ile görüşmem vardı, sözleşme vs hallettik. Ordan kendi departmanıma geçince arada yemek yiyecek fırsatım olmadı.
Evet cnm sanırım evladımı kendi zevkim için bir köşeye atmış gibi hissediyorum bu aralarOğlunu bırakma duygusu mu var altta, anneler yaşıyor genelde onu çünkü. Ben inanıyorum senin icin çok güzel olacak
Ayy bu çok güzel
Burdayimmm resmi diyete başladım bugün tamamen sizinim şuan alın beninapicaktim ben şimdi nereyi imzaliyorum. Yarın ki listemi yazarak başlarım o diğer sayfaya
Kendi zevkin için değil onun geleceği için canım.Evet cnm sanırım evladımı kendi zevkim için bir köşeye atmış gibi hissediyorum bu aralar
O zaman ver elini diyetisyene.....Gideceğim canım. H hasbeenandgone @Artemis- yavrularim kan değerleri normal çıktı bilginize
Kendimi yollara vurdum bunun yüzünden salar mıyım hiç.
Unutmak mümkün mü sopalim seni
Servissiz olan calisanlarimizdan hallicesin bitanem. Yarına daha düzgün olur inşallah. Hadi baslamayi gectin şurada emekliliğe ne kaldı
Malzemelerimi aldım psikolojimi hazırladım tospikcigimmm şimdi gelip de yalanciktan liste mi yazsaydim hıKız bir geldin ceee yapıp gittin
Evet cnm sanırım evladımı kendi zevkim için bir köşeye atmış gibi hissediyorum bu aralar
8 buçukta yaptım :)))Aslında onun 1 yumurta oldugunu anlamıstım sonra saatlerine bakayım derken onu 1 gibi düşündüm 
Malzemelerimi aldım psikolojimi hazırladım tospikcigimmm şimdi gelip de yalanciktan liste mi yazsaydim hıama şuan hazirim
İlk sayfadaki formu doldurmusmuydun canımBurdayimmm resmi diyete başladım bugün tamamen sizinim şuan alın beninapicaktim ben şimdi nereyi imzaliyorum. Yarın ki listemi yazarak başlarım o diğer sayfaya
Cook güzeller
Evet cnm, Allah razı olsun annem çok güzel bakıyor ama ben özlüyorum çooookkkHerkes yasıyor bunu, geçecek canımKendi zevkin icin olur mu hiç hersey oğlun icin. Sen ne kadar mutlu olursan enerjinle o daha çok mutlu olur. Çok şanslı ki ananesinde şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?