Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Teşekkür ederim canim, bu arada yeni başlangıcın nasıldı, zorlandın mi, iyi gelmiştir ama dimi. Senin bebe zorluk çıkardı mi
Cnm bu hafta oğlum annemde kalıyor, o nedenle sıkıntı olmadı. İşe başlamak çok değişik hissettirdi bana bu sefer, mutlu desem değilim ama mutsuzda değilim. Garibim bugün...

Tabii cnm, şunun şurasında 2043 e ne kaldı

Cnm bu hafta oğlum annemde kalıyor, o nedenle sıkıntı olmadı. İşe başlamak çok değişik hissettirdi bana bu sefer, mutlu desem değilim ama mutsuzda değilim. Garibim bugün...

Oğlunu bırakma duygusu mu var altta, anneler yaşıyor genelde onu çünkü. Ben inanıyorum senin icin çok güzel olacak

O zaman ver elini diyetisyene..... Gulumse24 inkininki gibi olsun tercihen. Bence sonuçları özele göster devlet daha ne zayıflayacaksın der. Hoş bence de öyle ama.....

Evet cnm sanırım evladımı kendi zevkim için bir köşeye atmış gibi hissediyorum bu aralar

Herkes yasıyor bunu, geçecek canım Kendi zevkin icin olur mu hiç hersey oğlun icin. Sen ne kadar mutlu olursan enerjinle o daha çok mutlu olur. Çok şanslı ki ananesinde şimdi

Malzemelerimi aldım psikolojimi hazırladım tospikcigimmm şimdi gelip de yalanciktan liste mi yazsaydim hı ama şuan hazirim

Ay çikolatalı vardı hani nicki neydi diye kızlara sordum, etiket de yapamadım bakıyorum profil mesajları da yok, kaçtığını düşündüm artık

Burdayimmm resmi diyete başladım bugün tamamen sizinim şuan alın beni napicaktim ben şimdi nereyi imzaliyorum. Yarın ki listemi yazarak başlarım o diğer sayfaya
İlk sayfadaki formu doldurmusmuydun canım
Menünü gün sonunda yada sabah yazarsın canım belki yediklerinde içtiklerinde değişiklikler olabilir
Kızlar şuraya ilk gün çiçeğimi bırakıp birşeyler atıştırayım ☺

Eki Görüntüle 2561142
Cook güzeller

Herkes yasıyor bunu, geçecek canım Kendi zevkin icin olur mu hiç hersey oğlun icin. Sen ne kadar mutlu olursan enerjinle o daha çok mutlu olur. Çok şanslı ki ananesinde şimdi
Evet cnm, Allah razı olsun annem çok güzel bakıyor ama ben özlüyorum çooookkk haftaya gelicekler anneannesiyle birlikte inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…