Burdan ayrıldıgında 61 kiloymussun yine iyi kilo vermişsin canım :))Canim 57 kg oldum hastanede yatis surecinde malum surekli pogaca tost yemekten
Abla burda ablamın arkadası ile tanıstım 43_44 kilo ve reformer pilatese gidiyorValla yeter artık iskelet oldun deyip duruyor arkadaşlar yeminle...Bu aletli kısa sürede süper incelme sağlıyormuş canım ama saati 200- 250 ydi burda geçen sene. Bu sene firlamiştir
Tamam canım gecmiş olsun dinlen yarın yazarsınZipzip- cım basım cok ağrıyor, menümü yarin yazayım olur mu? Sacmasapan beslendim ama yarın telafi ederim inşallah.
Doğru bitanem o kadar çok yaygınlaştı ki giden herkes de çok memnun...Burdan ayrıldıgında 61 kiloymussun yine iyi kilo vermişsin canım :))
Abla burda ablamın arkadası ile tanıstım 43_44 kilo ve reformer pilatese gidiyor
Sağol canımTamam canım gecmiş olsun dinlen yarın yazarsın
Benim olayımda suçlu bendimİki yıl önce eşim de bana doğum günümde almış...okula beni almaya geldi , baktım ön koltukta çiçekler. Çok mutlu oldum tabi sonra evin yolunu geçince anladım yemeğe gittigimizi yolda dayanamadım sordum ne kadara aldın bunları diye önce söylemedi ...sonra canını nasıl yakmişsa buna bir kilo kuzu pirzola yerdik demesin mi? Bütün romantizm yerle bir...dilini bir tut işte niye soruyorsunBenimkine göre de çiçeğe verilen para çöpe atmakla aynı değerde.
Gercekten cok güzel birsey eve gidince bende arastırmayı düşünüyorum ablaDoğru bitanem o kadar çok yaygınlaştı ki giden herkes de çok memnun...
Küçük şeylerle mutlu oluyoruz ne güzel bunu akıl edemiyorlar mi bilmem. Ama eşini takdir ettim çiçek aldığı yetmez gibi ta kalkıp bir de işyerine Gebze'ye geliyor.Benim olayımda suçlu bendimeşim bana sürpriz yapmak için gebzeye geldi, bende o dönem geçici olarak bir firmada çalışıyordum. Şirkete gelince laf olur falan diye kapıya gelen adamı döndürmüş gibi oldum. Sonra o çok kırıldı tabii... hala aklıma geldikçe eşekliğime üzülürüm...
Cnm erkekler kadınlar gibi düşünemiyor maalesefüzüldüm gerçekten...ama sonuç ne olursa olsun düşünmesi bile yeter bence ❤
Vayyy şirkete bak çok hoşuma gitti bu ince davranislari.Kız benim çiçeğimi şirket almışkocamdan değil yani
Hoşgeldin canım nasılsın, kızın nasıl oldu.Hayirli aksamlar kizlar nasilsiniz
1 kilo olsaydı hedefGelsin hedefler
Amaç ne, kilo vermek. Neden burdayız, daha sağlıklı fit olmak için. Ufak tefek kaçamaklar ile bu iş olmaz.
Kaçamak hakkı sadece cuma günleri kaptamızın izniyle olabilir, onun harici ucundan tadına baktım falan yook
Tabi o kaçamağı haketmek lazım, eksi gelmeyen, sabit gelen, ucundan azcık kilo verenler kaçamak düşünmesin bile
Bu iş lay lay lom ile olmuyor, hepimiz biliyoruz, sıkı disiplin şart.
Biri kaçamak yapınca olsun canım demek yok, ceza keselim ki bir daha yapamasın
Yazdıklarımdan rahatsız olan varsa söylesin, ben yine de yazıcam ha ha ha
@Gulumse25 : 88 / Hedef = 86.5
@Ytmz : 63.6 / Hedef = 62.5
sonngulen : 63 / Hedef = 62
Canfeb : 67.7/ Hedef = 66.5
@merryangel : 71.3 / Hedef = 70
@malipina: 98.6/ Hedef = 97
@Bonus : 109.5/ Hedef = 108
Elhan : 61.1 / Hedef = 60
@hasbeenandgone : 58.9/Hedef = Koruma
@Negohatun : 71 / Hedef = 69.5
@caglaa00 : 66.9 / Hedef = 66
@mavitosbik07 : 61.9 / Hedef = 61
@pastel34 :62.8 / Hedef = 62
birmuhendisanne : 56.3 / Hedef = 55.5
@Elalis : 79.9 / Hedef / = 78.9
@_happy_mom_ : 61.7/ Hedef = 61
Hatırlatma yapayım
Benim de iyice çoğaldı canım ya. Çene bölgemde sert büyük ve ağrılı oluyor. Böyle dışa değil de içe doğru büyüyor. Neden böyle oluyor acaba bize?Birkaç aydır regl öncesi böyle oluyor cnm, nedeni ni hiç anlamıyorum. Ergenlikte bile doğru dürüst sivilcem olmamıştı benim.
Poyraz' in ve Nisa' nın annesi hoş geldin sefalar getirdinHamdolsun bende iyim canim kuzumda cok iyi sukur atlattik sikintili donemleri tedaviye devam
Canim 57 kg oldum hastanede yatis surecinde malum surekli pogaca tost yemekten
Cnm bende bilmiyorum kiBenim de iyice çoğaldı canım ya. Çene bölgemde sert büyük ve ağrılı oluyor. Böyle dışa değil de içe doğru büyüyor. Neden böyle oluyor acaba bize?
Evet ablacım tanıyorum yaz döneminde takımda bizimle cook güzel kilolar verdi kızı hastalandı aramızdan ayrılmıstıPoyraz' in ve Nisa' nın annesi hoş geldin sefalar getirdinKaptanim seni tanıyor anladığım kadarıyla. Geçmiş olsun . 57 olmak için uğraşıyorum şu günlerde sen bunu dert ediyorsun ne güzel inşallah ben de bir gün 57' yi dert edinirim.
Aslında izne ayrılmıştı dimiEvet ablacım tanıyorum yaz döneminde takımda bizimle cook güzel kilolar verdi kızı hastalandı aramızdan ayrılmıstı
Canım sabah ve akşamın pek iyi olmamış, suyu da çok az içmişsin.sabah: 10:30
diyet salam
sarelle
çay
yumurta
öğlen: 14:20
kuru fasulye
bulgur pilavı
yoğurt
( çalıştığım için oradaki menüyü yemek zorunda kaldım)
akşam: 23:00
kore noodle'ı
(işten geç gelmek zorunda kaldım)
spor yapmama gerek kalmadı bütün gün ayaktaydım
su :1 litre
Afiyet olsun canım tek susamlı çubukla kalarak iyi yapmışsın.Menü
Kahvaltı 11.00
4 kaşık menemen
2 dilim ekmek
Ara
Mandalina
Yarım kepçe mercimek çorbası
Aksam 19.00
Cinekop 4 tane salata
Ara
1 Susamlı cubuk çay
Su 2 lt
Spor yok
Afiyet olsun canım menü güzel.Pazar menüm
Sabah 7.30 Ballı sirkeli su
11.30 İki yumurta omlet, peynir, zeytin, salatalık, domates, dereotu, ceviz, minik bir krep ( nasıl yapabilmişim diye tadına baktım)
17.00 Üç çiğköfte bol marullu- limonlu, çoban salata
20.00 Bir ayva
İki litre su
Spor yok
@Negohatun
Afiyet olsun canım menü güzel suyu ne kadar içtin bilmiyorum ama az diyorsan arttır mutlaka.Dünkü menüm
Kahvaltı 11.30
Tereyağında 1 yumurta
10 zeytin
Zeytin salatası
2 dilim tb ekmek
Öğlen 15.00
Bi kepçe kuru fasulye
Bi dilim tb ekmek
Ayran
Akşam 18.300
Mantar sote
Sebzeli yoğurt
1 dilim ekmek
Su az oldu
30 dk yürüyüş
Su ve spor eklemelisin canım, menü iyi görünüyor.Dünkü menü
1 Aralık
Kahvaltı 11:30
2-3 yumurta patatesli
Beyaz peynir, ceviz
Domates, salatalık
1 tane küçük portakal
Elim kadar pestil
Akşam 19:30
Kereviz salatası
6-7 tane kanat
Su baya az
Spor yok
Afiyet olsun canım güzel menü.1 aralık pazar menüsü
Sabah saat 8.00
2 tane hurma
Sabah kahvaltım saat 11.30
5 tane zeytin
1 tane domates
1 dilim kaşar
1 kaşık tulum peyniri
2 dilim ekmek
Ara ögün saat 15.00
2 tane hurma
Akşam yemeği saat 18.00
1 tabak fırında hamsi
Karışık salata
1 dilim ekmek
Ara ögün saat 20.00
2 tane hurma
1 litre dukun birası akşamı hastanede geçirdim su içemedim
Akşam azıcık geç olmuş gibi, kola olmasa güzel diyecektimPazar menüm12.00
1.5 tb ekmek
3 dilim köy peyniri yeşillik az pekmez bir sahanda yumurta
Ara15.00 eti form Çubuk 2 tane 1 avuç fıstık
Akşam 20 00
2 tane mangalda balık 3 Yudum kola bol salata az lahana turşusu iki lokma Pide
Su 2.5 lt
Spor 2570 adım
15 dk cardio
Zipzip-
Menü de spor da çok güzel canım afiyet olsun.Sabah:1 mantarlı omlet(içine 2 silme kaşık yulaf kepeği)1 küçük kase lor ,1 avuç çiğ fındık 1 armut(wc için)
Ara: yeşilçay 1 fincan + 2 ceviz
Saat 3te= 1 kase susuz kurufasulye 1 kase yoğurt
Aksam saat 17 00: 1 kase tarhana ,3 köfte
18de bitki çayı karışık
19da sade kahve
Su:2 lt
Spor:1 saat yürüyüş
Zipzip-
sonngulen
Afiyet olsun canım, makarna fazla olsa da hem geç saatte yemedigim için, hem akşamı hurmayla gecirdigin ve güzel adım attığın için erimistir diye düşünüyorum. Suyun da çok güzel.Kahvaltı öncesi saat 9:30 - limonlu su
Kahvaltı saat 10:00- 2 haşlanmış yumurta , 1 dlm çvd ekmeği , 2 çatal peynir , 4 dlm salatalık , 1 dlm domates
Ara saat 12:00 - yeşil çay
Öğle saat 14:00 - makarna ( biraz fazla yedim) 1 tabak kadar.
Akşam saat 17:00 - 3 hurma 1 fincan yeşilçay
Su 3 litre
Spor 10.000 adım
Afiyet olsun canım, ilk iş gününde dengeler biraz şaşmış normal olarak.Kızlar 2 aralık menüsü:
10:00 1 şekersiz çay
13:00 1 şekersiz türk kahvesi
13:40 1/2 kase brokoli çorbası, 1 ızgara tavuk pirzola, salata, 1 kase kadar yoğurt
17:30 1 minik çikolata
20:15 1 kase arpa şehriye çorbası, 1 kase yoğurt
1.5 lt su ama içmeye devam edeceğim.
2 km yürüyüş.
Canim öğlen akşam pek olmamış gibi ama öğlen de sadece Makarna yemişsin bir de yürümüşsun baya erişmiştir sanirim:) akşam meyve yenilmesi önerilmiyor pek aklında bulunsun gerçi belki biliyorsundur :) su ve spor şahaneKahvaltı öncesi saat 9:30 - limonlu su
Kahvaltı saat 10:00- 2 haşlanmış yumurta , 1 dlm çvd ekmeği , 2 çatal peynir , 4 dlm salatalık , 1 dlm domates
Ara saat 12:00 - yeşil çay
Öğle saat 14:00 - makarna ( biraz fazla yedim) 1 tabak kadar.
Akşam saat 17:00 - 3 hurma 1 fincan yeşilçay
Su 3 litre
Spor 10.000 adım
Menülerin hep böyle mi bilmiyorum belki yogunsundur ama birazcık dengesiz olmuş gibi geldi bana :)Kızlar 2 aralık menüsü:
10:00 1 şekersiz çay
13:00 1 şekersiz türk kahvesi
13:40 1/2 kase brokoli çorbası, 1 ızgara tavuk pirzola, salata, 1 kase kadar yoğurt
17:30 1 minik çikolata
20:15 1 kase arpa şehriye çorbası, 1 kase yoğurt
1.5 lt su ama içmeye devam edeceğim.
2 km yürüyüş.
Menü süper su güzel spor harika :))2 Aralık pazartesi menüsü
12.15 kahvaltı
3 kaşık biberli domates kavurması, 1,5 sahanda yumurta (içinde birkaç parça sucuk vardı), 1 küçük dilim tulum peyniri, 2 dilim sarı buğday ekmeği, şekersiz çay, 5 siyah zeytin.
18.00 akşam
1 kaşık domatesli kıyma üzerine 1 yumurta, 1 dilim ekmek, 2 biber turşusu. (Oğluma yaptığım yoğurtlu makarnanın kıymalı sosundan kalanı değerlendirdim, yemek yapasım gelmedi)
18.30 1 orta boy kırmızı greyfurt.
Su 2 lt
Spor 11.500 adım (gün içinde yürüdüm, akşam spor yapmadım)
Günlük almam gereken 1212 kaloriden 808 kalori açığı oluşturdum.
Zipzip- @Negohatun aypare ackerman
2. Günümüz de kazasız belasız bitti galibaCanim öğlen akşam pek olmamış gibi ama öğlen de sadece Makarna yemişsin bir de yürümüşsun baya erişmiştir sanirim:) akşam meyve yenilmesi önerilmiyor pek aklında bulunsun gerçi belki biliyorsundur :) su ve spor şahane
Menülerin hep böyle mi bilmiyorum belki yogunsundur ama birazcık dengesiz olmuş gibi geldi bana :)
Menü süper su güzel spor harika :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?