Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canim 57 kg oldum hastanede yatis surecinde malum surekli pogaca tost yemekten
Burdan ayrıldıgında 61 kiloymussun yine iyi kilo vermişsin canım :))
Valla yeter artık iskelet oldun deyip duruyor arkadaşlar yeminle...Bu aletli kısa sürede süper incelme sağlıyormuş canım ama saati 200- 250 ydi burda geçen sene. Bu sene firlamiştir
Abla burda ablamın arkadası ile tanıstım 43_44 kilo ve reformer pilatese gidiyor

Benim olayımda suçlu bendim eşim bana sürpriz yapmak için gebzeye geldi, bende o dönem geçici olarak bir firmada çalışıyordum. Şirkete gelince laf olur falan diye kapıya gelen adamı döndürmüş gibi oldum. Sonra o çok kırıldı tabii... hala aklıma geldikçe eşekliğime üzülürüm...

Cnm erkekler kadınlar gibi düşünemiyor maalesef üzüldüm gerçekten...ama sonuç ne olursa olsun düşünmesi bile yeter bence

Küçük şeylerle mutlu oluyoruz ne güzel bunu akıl edemiyorlar mi bilmem. Ama eşini takdir ettim çiçek aldığı yetmez gibi ta kalkıp bir de işyerine Gebze'ye geliyor.

Bari
1 kilo olsaydı hedef

Birkaç aydır regl öncesi böyle oluyor cnm, nedeni ni hiç anlamıyorum. Ergenlikte bile doğru dürüst sivilcem olmamıştı benim.
Benim de iyice çoğaldı canım ya. Çene bölgemde sert büyük ve ağrılı oluyor. Böyle dışa değil de içe doğru büyüyor. Neden böyle oluyor acaba bize?

Hamdolsun bende iyim canim kuzumda cok iyi sukur atlattik sikintili donemleri tedaviye devam

Canim 57 kg oldum hastanede yatis surecinde malum surekli pogaca tost yemekten
Poyraz' in ve Nisa' nın annesi hoş geldin sefalar getirdin Kaptanim seni tanıyor anladığım kadarıyla. Geçmiş olsun . 57 olmak için uğraşıyorum şu günlerde sen bunu dert ediyorsun ne güzel inşallah ben de bir gün 57' yi dert edinirim.

Evet ablacım tanıyorum yaz döneminde takımda bizimle cook güzel kilolar verdi kızı hastalandı aramızdan ayrılmıstı

Canım sabah ve akşamın pek iyi olmamış, suyu da çok az içmişsin.
Menü
Kahvaltı 11.00
4 kaşık menemen
2 dilim ekmek
Ara
Mandalina
Yarım kepçe mercimek çorbası
Aksam 19.00
Cinekop 4 tane salata
Ara
1 Susamlı cubuk çay
Su 2 lt
Spor yok
Afiyet olsun canım tek susamlı çubukla kalarak iyi yapmışsın.
Afiyet olsun canım menü güzel.
Afiyet olsun canım menü güzel suyu ne kadar içtin bilmiyorum ama az diyorsan arttır mutlaka.
Dünkü menü

1 Aralık

Kahvaltı 11:30

2-3 yumurta patatesli
Beyaz peynir, ceviz
Domates, salatalık
1 tane küçük portakal
Elim kadar pestil

Akşam 19:30
Kereviz salatası
6-7 tane kanat

Su baya az
Spor yok
Su ve spor eklemelisin canım, menü iyi görünüyor.
Afiyet olsun canım güzel menü.
Akşam azıcık geç olmuş gibi, kola olmasa güzel diyecektim su ve spor güzel.
Menü de spor da çok güzel canım afiyet olsun.
Afiyet olsun canım, makarna fazla olsa da hem geç saatte yemedigim için, hem akşamı hurmayla gecirdigin ve güzel adım attığın için erimistir diye düşünüyorum. Suyun da çok güzel.
Afiyet olsun canım, ilk iş gününde dengeler biraz şaşmış normal olarak.

Canim öğlen akşam pek olmamış gibi ama öğlen de sadece Makarna yemişsin bir de yürümüşsun baya erişmiştir sanirim:) akşam meyve yenilmesi önerilmiyor pek aklında bulunsun gerçi belki biliyorsundur :) su ve spor şahane
Menülerin hep böyle mi bilmiyorum belki yogunsundur ama birazcık dengesiz olmuş gibi geldi bana :)
Menü süper su güzel spor harika :))

katılım formu:
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) chocolita
YAŞINIZ: 25
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 78
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli

MESLEGINIZ: Ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 1

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: İç sıkıntısı
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ
Taş gibi olmak istiyorum!

2. Günümüz de kazasız belasız bitti galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…