Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

O zaman ver elini diyetisyene..... @Gulumse25 inkininki gibi olsun tercihen. Bence sonuçları özele göster devlet daha ne zayıflayacaksın der. Hoş bence de öyle ama.....
Bebeğim özele gideceğim de diyetisyen bulmak için değil. En kötü ihtimal istediğim kiloya gelemezsem takımdan ayrılırım sırf zarar vermeyeyim diye. 36- 38 beden kıyafetlere rahat giriyorum şu an. Sadece arka taraf ve basen biraz daha incelsin istiyorum. Paraya kıyıp aletli pilatese gitsem çok çabuk sonuç alırım da...bu yaştan sonra bu hırs herkese garip geliyor biraz da utanıyorum açıkçası...Bu hafta bir kilo verebilirsem kendime güvenim artacak dur bakalım nolcek

Yaaa olur mu ne alakası var. Sağlık için zayıflıyoruz öncelikle Bende aletli pilatese gitmek istiyorum ama önce iş düzeni vs otursun sonrasında bakacağım.

Yaaa olur mu ne alakası var. Sağlık için zayıflıyoruz öncelikle ❤ Bende aletli pilatese gitmek istiyorum ama önce iş düzeni vs otursun sonrasında bakacağım.
Valla yeter artık iskelet oldun deyip duruyor arkadaşlar yeminle...Bu aletli kısa sürede süper incelme sağlıyormuş canım ama saati 200- 250 ydi burda geçen sene. Bu sene firlamiştir

Valla yeter artık iskelet oldun deyip duruyor arkadaşlar yeminle...Bu aletli kısa sürede süper incelme sağlıyormuş canım ama saati 200- 250 ydi burda geçen sene. Bu sene firlamiştir
Cnm kuzenin birkaç ay önce aylık 8 ders için 500 tl ödüyorum demişti. Belki daha uygununu sende bulursun. Zaten 2-3 ay yetiyorda artıyormuş diyetle birlikte düzenli yapıldığında.

Eşim bana en son bekarken sevgililer gününde çiçek almıştı, saçma sapan bir nedenden birbirimize girmiştik o gün bu gündür çiçek almıyor ☺
İki yıl önce eşim de bana doğum günümde almış...okula beni almaya geldi , baktım ön koltukta çiçekler. Çok mutlu oldum tabi sonra evin yolunu geçince anladım yemeğe gittigimizi yolda dayanamadım sordum ne kadara aldın bunları diye önce söylemedi ...sonra canını nasıl yakmişsa buna bir kilo kuzu pirzola yerdik demesin mi? Bütün romantizm yerle bir...dilini bir tut işte niye soruyorsun Benimkine göre de çiçeğe verilen para çöpe atmakla aynı değerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…