Kilo verme nedenine bayıldımkatılım formu:
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) chocolita
YAŞINIZ: 25
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 78
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: İç sıkıntısı
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ
Taş gibi olmak istiyorum!
katılım formu:
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) chocolita
YAŞINIZ: 25
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 78
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: İç sıkıntısı
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ
Taş gibi olmak istiyorum!
Yaa şimdi kaç kilosunKilo verme nedenine bayıldımboyumuz aynı, ben de 78 kiloyla başlamıştım, ahh o eski gunlerr
Hadi yaOğlum 25 yaşında olmak nedir ya 9 yaş var aramızda
Hadi yademek şuan kadınlığın zirvesindesin vuhuuu
Kaç kilosun Allah aşkınaZirve he kadınlıkta ve kiloda zirvede kendimden başka tanımam
Çokum çoko 107 küsürdüm bu sabah yazarken bi boğuldumKaç kilosun Allah aşkına
Yok yarın bekleme bi kaçgün sonraya dedi yani yeşil ışık yandı buda bişeySimdiden kutlu olsun canım daha dur yarın alır canım acele etme :)))
El ele verip vericez o zaman çiçeğim napicaz..Çokum çoko 107 küsürdüm bu sabah yazarken bi boğuldum
Ya nr varmış senin yaşında kurban olduğum valla sen takımdaki herkese taş çıkartırsın senin yaşına gelsek diyetin d si geçmez aklımızdan ablacım sendeki bu azme hayranım vallaBebeğim özele gideceğim de diyetisyen bulmak için değil. En kötü ihtimal istediğim kiloya gelemezsem takımdan ayrılırım sırf zarar vermeyeyim diye. 36- 38 beden kıyafetlere rahat giriyorum şu an. Sadece arka taraf ve basen biraz daha incelsin istiyorum. Paraya kıyıp aletli pilatese gitsem çok çabuk sonuç alırım da...bu yaştan sonra bu hırs herkese garip geliyor biraz da utanıyorum açıkçası...Bu hafta bir kilo verebilirsem kendime güvenim artacak dur bakalım nolcek
Sonuçta çiçek gelmiş kimden nerden olduğu önemli değil kı bak tanımadıgın insanlar bile insanı mutlu ediyor öyle bir jesti bizim numune kocalardan beklemek saçmalık olur zatınKız benim çiçeğimi şirket almışkocamdan değil yani
El ele verip vericez o zaman çiçeğim napicaz..
Sivilcelere sarımsak sür biraz bekle canım kurutuyormuş benimde bu ay 2 tane çıktı hiç olmazdıKızlar suratım sivilce sivilce oldu birkaç gündür. Sanırım ergenlikteki gibi regl öncesi sivilcelenme yaşıyorum
Al işte Sonrada eşim bana niye çiçek almıyor diye sızlanırızEşim bana en son bekarken sevgililer gününde çiçek almıştı, saçma sapan bir nedenden birbirimize girmiştiko gün bu gündür çiçek almıyor ☺
80 dim iki kilo vermişim hiç farkında olmadan. İlk etapta bir 5 kilo versek inanicaz biliyor musun. Oluyor dicez ve birakmicaz oradanO yüzden çağırdım ya seni ❤ hiç yüksek kiloda oldun mu bilmiyorum insanın inancı çok zorlanıyo
Yok yok biz kadınların dırdırı bitmezİki yıl önce eşim de bana doğum günümde almış...okula beni almaya geldi , baktım ön koltukta çiçekler. Çok mutlu oldum tabi sonra evin yolunu geçince anladım yemeğe gittigimizi yolda dayanamadım sordum ne kadara aldın bunları diye önce söylemedi ...sonra canını nasıl yakmişsa buna bir kilo kuzu pirzola yerdik demesin mi? Bütün romantizm yerle bir...dilini bir tut işte niye soruyorsunBenimkine göre de çiçeğe verilen para çöpe atmakla aynı değerde.
Benim olayımda suçlu bendimeşim bana sürpriz yapmak için gebzeye geldi, bende o dönem geçici olarak bir firmada çalışıyordum. Şirkete gelince laf olur falan diye kapıya gelen adamı döndürmüş gibi oldum. Sonra o çok kırıldı tabii... hala aklıma geldikçe eşekliğime üzülürüm...
Cnm erkekler kadınlar gibi düşünemiyor maalesefüzüldüm gerçekten...ama sonuç ne olursa olsun düşünmesi bile yeter bence ❤
Hiç heveslenme o çiçekler ne senin nede benimVayyy şirkete bak çok hoşuma gitti bu ince davranislari.
63Yaa şimdi kaç kilosun
İyi demişsin canım, istemeden yapmıyorlarYok yarın bekleme bi kaçgün sonraya dedi yani yeşil ışık yandı buda bişeypatatesin parasıyla hep bilezik aldık yatırım amaçlı ev için diyoki yaz boyu sana bilezik aldım dedim o ortak hesap onları saymıyorum kendime özel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?