Düşündüm de en son bana gelen çiçek ameliyat olduğumda oğlumun okulundan gelmiştiHiç heveslenme o çiçekler ne senin nede benim
Gider gider yeterki iste canım ben geçen yıl 100.1 le başladım 75 le mezun oldum 6 ayda sanırım verdim 1.5 yılda 25 kilo geri aldım şimdi 99.8 le başladım 3 ayda 88 kiloya geldim ben yaptıysam sende yaparsınZirve he kadınlıkta ve kiloda zirvede kendimden başka tanımam
Hoşgeldin canımkatılım formu:
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) chocolita
YAŞINIZ: 25
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 78
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: İç sıkıntısı
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ
Taş gibi olmak istiyorum!
1 ay sonra günüm var kendime telefon alıcam paramla Allahtan onu evlilik yıl dönümü hediyesi say demiyorİyi demişsin canım, istemeden yapmıyorlar
ben bi diyete başlayana kadar yazmiyim bence çoksa kalpten gidebilirsiniz
Hadi bakalım sende benim gibi meyillisin kaçamak yapmaya yarın ola hayrolaYarın eşimin annanesine gidiyoruz akşama kadar ordayız diyeti bozmamal için ekmeğimi form çubuklarımı aldım yanjma
İsveç pardon ölüm diyetinden sonra içinden canavarmı çıktı kızzben bi diyete başlayana kadar yazmiyim bence çoksa kalpten gidebilirsiniz
Yok anaam ne kaçamağıHadi bakalım sende benim gibi meyillisin kaçamak yapmaya yarın ola hayrola
Yav he heYok anaam ne kaçamağı
aynen karnımı doyurdum ama gözümü doyuramadımİsveç pardon ölüm diyetinden sonra içinden canavarmı çıktı kızz
Kayınvaliden nasıl oldu canım varmı gelişme hayırlı geceler hoş geldinİyi geceler kızlar
Olcagı buydu gidenler misli misli geri gelecek desene aç kaldıgında yanına kar kaldıaynen karnımı doyurdum ama gözümü doyuramadım
şu an kaç kiloyum bilmiyorum yarın aç karına söylerim bakalım son günden bugüne ne değişmiş veya isveçden bir gün önceye göre ne değişmişOlcagı buydu gidenler misli misli geri gelecek desene aç kaldıgında yanına kar kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?