Ilac kullandığından beri iyi canım bakalım ilaçları bırakınca eskisi gibi olurmuKayınvaliden nasıl oldu canım varmı gelişme hayırlı geceler hoş geldin
Evet canım izne ayrıldıAslında izne ayrılmıştı dimi
Günaydın canımGünaydınnnn
Yakında sen de olursun canım inanıyorum.Olmak istediğim yerdesin şuan
Maşallah canım harikasın.Arkadaşlar günaydın, sabah sporu için kalktım. Haydi bakalım uyanın artık.
Sağol canım iyiyim sen nasılsın. Hangisi delirtti sabah sabah seni de çikolatayla başladın güneMaşallah canım harikasın.
Ben de çikolatayla açtım günü
Nasılsın görüşmeyeli
Kızım sağolsun gece uyutmadı doğru düzgün sabah sabah da banyoya girmiş buz gibi suyun altındaSağol canım iyiyim sen nasılsın. Hangisi delirtti sabah sabah seni de çikolatayla başladın güne
Yavrum Allah razı olsun. O kadar tatlısın ki sözcüklerinden yenilmiyor yemiyek zaten de.Ya nr varmış senin yaşında kurban olduğum valla sen takımdaki herkese taş çıkartırsın senin yaşına gelsek diyetin d si geçmez aklımızdan ablacım sendeki bu azme hayranım valla
Ankacim hoş geldin kuzum. Allah kolaylık versin tatlişin yaptığına bak hele üşütmez inşallah.Kızım sağolsun gece uyutmadı doğru düzgün sabah sabah da banyoya girmiş buz gibi suyun altında6:30 gibi kaldırdı
Ayy canım benim ya hasta olmaz inşallah.Kızım sağolsun gece uyutmadı doğru düzgün sabah sabah da banyoya girmiş buz gibi suyun altında6:30 gibi kaldırdı
Arkadaşlar günaydın, sabah sporu için kalktım. Haydi bakalım uyanın artık.
şu an yollara düşmüssündür muhtemelen, kolay gelsin canım.Günaydın canim, sabah sporuUyandım kahvaltimi yaptım, 1 saate pilates icin düşerim yollara
Amin canım çok sağolAllah size kolaylık versin, ben tek olmama rağmen zorlanıyorum. Burnum tıkalı, kulaklarım uğulduyor, gözlerim akıyor, kendime hayrım yok resmen. Annelik ne kutsal
Dün küçük oğlum eşime diyor ki baba annem çok hasta hep yatıyor ne zaman iyileşecek, eşim de diyor oğlum annen güçlüdür çabuk iyileşirToparlarsin sen, güçlü kadınsın.
Yaa süpersin, Elalis geri döndüKuzum haftasonunu unutbugün de dengesiz oldu ama en azından arınma oldu.sabah çorba içtim ekmeksiz.akşama kadar hastaneydik eşimin bel ağrısı için.akşam da salata peynir didikledim.şimdi yorgunluk çayı demledim sonra finish
Yarın bomba gibi geliyorum
Yaa çok güzel canım, eşin mi gönderdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?