Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ya nr varmış senin yaşında kurban olduğum valla sen takımdaki herkese taş çıkartırsın senin yaşına gelsek diyetin d si geçmez aklımızdan ablacım sendeki bu azme hayranım valla
Yavrum Allah razı olsun. O kadar tatlısın ki sözcüklerinden yenilmiyor yemiyek zaten de. Ben de sizlere hayranım akli başında gencecik hatunlarsiniz bu gönül bağıyla yağ mi dayanır bize. Ümit verdin bana çok teşekkür ederim.

Allah size kolaylık versin, ben tek olmama rağmen zorlanıyorum. Burnum tıkalı, kulaklarım uğulduyor, gözlerim akıyor, kendime hayrım yok resmen. Annelik ne kutsal
Amin canım çok sağol
Toparlarsin sen, güçlü kadınsın.
Dün küçük oğlum eşime diyor ki baba annem çok hasta hep yatıyor ne zaman iyileşecek, eşim de diyor oğlum annen güçlüdür çabuk iyileşir
Bu sefer çok sarstı ama, nadir hasta olurum olunca da böyle yataklık olurum
Yaa süpersin, Elalis geri döndü

Selam kızlar, sabah eşimle gittim aile hekimine, boğazımı görünce ooo çok fena olmuş dedi. Evde ki antibiyotik bademcik iltihabına etkili olmazmış, ondan hiç geçmemiş ağrım.
Penisilin yazdı binlik, bol istirahat et, c vitamini tüket dedi. Yataktan çıkma dedi.
Eşimin boğazı da ağrıyordu hafif ona seninki biraz kızarmış, aynı ilacı sende kullan ilerlemesin dedi.
Sabaha kadar ağrıdan perişan oldum, sürekli terimi değiştirdik, eşim üstümü örttü kat kat
Gece üç ağrı kesici içtim bana mısın demedi.
İnşaallah bu ilaçlar şifa olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…