- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Bana göre yeni ama sen bilirsin tabi canım.Ben takıma yeni başladım yoksa 71lerden geliyorum :)
Bu hafta 62lere geçersem yapmam da kalırsam yaparımBana göre yeni ama sen bilirsin tabi canım.
kızım tartıyı bozmuşYa tartıda sorun var ya da ödem yaptı yediğin bir şey.
hayır dünki menümdenn bahsediyorum canım tartı bozulmuş eşimde 2 kg fazla çıktıUyduğunu kim söyleri menün dengeli ve saglıklı değildi doyurucu degil atıştırmalık gibi olmuştu cola nr turşu ne biliyosun kaç kere şahit oldun turşu yiyenlerin ertesi günü nasıl artı gelenleri ona rağmen yersen işte tartı seni böyle gömer
5 litrelik su koyup tart canım, emin ol.kızım tartıyı bozmuş
hayır dünki menümdenn bahsediyorum canım tartı bozulmuş eşimde 2 kg fazla çıktı
Eve gidince denerim canım bugün misafirlikteyiz5 litrelik su koyup tart canım, emin ol.
Dün halıda tartıldım 65 kilo çıktım tam çıldırmalık5 litrelik su koyup tart canım, emin ol.
Çok sağol canım, hala çok kötü ağrıyor dayanamıyorum artıkÇok ama çok geçmiş olsun canım, gerçekten kötü ilerlemiş demek ki. Doktorun söylediklerine dikkat et daha da ilerlemesin. İnşallah hemen iyileşirsin canım.
Sus kız laf yetiştirmeHastamısın diycem evet hastasın kızzz acımızdan ölekmi ne diyosunsahur iftar menüsü ne varmışki 1 su bardak yeşil mercimege 1 çay bardağı erişte attım hepsi benim tabagıma gelmediya
Süpersin canım, bu hafta kıracaksın zinciriSagol canım, çok şükür bu hafta çok güzel gidiyor. Şekersiz 21 güne başlamak bana daha da iyi geliyor. Bugün ve yarın da kabak detoksunu yapıyorum inşallah. Perşembe stajda olacağım için 2 gün yapıp bırakacağım, Perşembe de hafif beslenmeye calışacagım, senin koyduğun hedefe kitlendim
Günaydın canomGünaydın
çok geçmiş olsun nego ablacım Allah en kısa zamanda şifa versinÇok sağol canım, hala çok kötü ağrıyor dayanamıyorum artık
Sus kız laf yetiştirme
Süpersin canım, bu hafta kıracaksın zinciri
Günaydın canom
Amin canım sağolçok geçmiş olsun nego ablacım Allah en kısa zamanda şifa versin
Ne güzel bir görüntü o, ben de deneyecektim unuttum, en kısa zamanda bakayım kaç kilo görcemDün halıda tartıldım 65 kilo çıktım tam çıldırmalıkdaha öncede tartılmıştım 75 çıkmıştım ayyy o günü görürmüyüm acaba
Tünaydın diyim ben artıkGünaydın
Bu kadar ağrı çekmene çok üzüldüm canım, yumuşatacak bir şeyler iç en azından.Çok sağol canım, hala çok kötü ağrıyor dayanamıyorum artık
Sus kız laf yetiştirme
Süpersin canım, bu hafta kıracaksın zinciri
Günaydın canom
Bende inanıyorum canım geleceksinBu kadar ağrı çekmene çok üzüldüm canım, yumuşatacak bir şeyler iç en azından.
Bu sabah tartıldım, 63.2 çıktım ama cumaya kesin eksi geleceğime inanıyorum canım.
Ablam yanımda cok yazamıyorum canımYine kimseler yok mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?