Tatlım araya giriyorum kusura bakma.Nego canım müsaitsen bir şey soracaktım, sen bu detoks işlerinden anlıyorsun. Kabak detoksu yapıyorum ya ben, kabakları mutlaka rendeleyin yazıyordu ben halka halka pişiriyorum sorun olur mu (Diyetisyenin sayfasında kesim biçimi bile etkiyi değiştirebilir falan yazıyordu mantıklı gelmedi) çünkü bulamaç gibi olmasını istemiyorum. Bir de akşam yaptığıma sarımsak koymayı düşünüyorum, sıkıntı yaratmaz dimi.
Hoş geldin ne iyi ettin de geldin şişmanlara her zaman yerimiz vartakımınızda yer varmı acaba katılmak istiyorumda
takım dolu değil yani yer var oylemi sevindim.Hoş geldin ne iytakım dolu değil i ettin de geldin şişmanlara her zaman yerimiz var
Zayifsan düşünürüz ama... kıskanırım çünküm.Kaptanimiz geldiğinde nasıl bir yol izleyeceğini anlatır. Şimdi onun işine karışmayım.
Olmazsa da oldururuz bebeğim...sen gel yeter ki... Başımızın üstünde yerin var diyeceğim de kaç kilosun acaba ona göre söyleyeceğim.takım dolu değil yani yer var oylemi sevindim.
Hosgeldinnnn canım ilk sayfada bulunan kuralları okuyup formu doldurabilir misintakım dolu değil yani yer var oylemi sevindim.
Bu arada diyet takimlarinin en tatlısını en şeker üyeleri olan 6. takımı sectigin için şanslısın kuzum.takım dolu değil yani yer var oylemi sevindim.
Ne dimek. Evde tek ben vardım.Kaptanim gelene kadar misafirimizi yani yatılı gelse de buyur ederim ben...
Yok canım şeklinin önemi ama sarımsak şişkinlik yapabilir ona dikkat et.Nego canım müsaitsen bir şey soracaktım, sen bu detoks işlerinden anlıyorsun. Kabak detoksu yapıyorum ya ben, kabakları mutlaka rendeleyin yazıyordu ben halka halka pişiriyorum sorun olur mu (Diyetisyenin sayfasında kesim biçimi bile etkiyi değiştirebilir falan yazıyordu mantıklı gelmedi) çünkü bulamaç gibi olmasını istemiyorum. Bir de akşam yaptığıma sarımsak koymayı düşünüyorum, sıkıntı yaratmaz dimi.
Çok sağol canımÇok çok geçmiş olsun canım
Hoş geldin aramızatakımınızda yer varmı acaba katılmak istiyorumda
88Olmazsa da oldururuz bebeğim...sen gel yeter ki... Başımızın üstünde yerin var diyeceğim de kaç kilosun acaba ona göre söyleyeceğim.
tşk canımÇok sağol canım
Hoş geldin aramıza
Canım sen kanapeye geç otur şimdilik
Eşim günlerdir coookk hasta zaten, yanına yaklasmiyoruz çocuklaTatlım araya giriyorum kusura bakma.Çok pişirip vitamini ölmesin. Dogramanin nasıl bir etkisi olurmuş ben de anlamadım. Bunca yıllık şiskoydum o kadar tükettim bir zararını görmedim. Pisirmeyle alakası var onun. Çiğ tüketmek daha faydalı ona eminim. Sarimsaga gelince akşam evdekiler düşünecek etkisini doğum kontrol için birebir ama...
Duyan da seni çok kilolu zannederHoş geldin ne iyi ettin de geldin şişmanlara her zaman yerimiz var
Zayifsan düşünürüz ama... kıskanırım çünküm.Kaptanimiz geldiğinde nasıl bir yol izleyeceğini anlatır. Şimdi onun işine karışmayım.
Sıkıntı yok o zaman.Eşim günlerdir coookk hasta zaten, yanına yaklasmiyoruz çocukla
niye canım yav kilolumu geldim zayıfmı size göreCanım sen kanapeye geç otur şimdilik
Öyleyse sarımsak koymadan yerim yine, bol baharat atarım.Yok canım şeklinin önemi ama sarımsak şişkinlik yapabilir ona dikkat et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?