Kedidir kedi...yalnız kızların dediği gibi turşu tehlikeli ödemi caylarla atmaya bak cumaya kadar.Günaydın dün 63.2 sabah 64.1 1 günde diyete uyarak 2 kilo almış olabilir miyim
Helal kız doğru söze ne denir ben de alintiladim özellikle.Uyduğunu kim söyleri menün dengeli ve saglıklı değildi doyurucu degil atıştırmalık gibi olmuştu cola nr turşu ne biliyosun kaç kere şahit oldun turşu yiyenlerin ertesi günü nasıl artı gelenleri ona rağmen yersen işte tartı seni böyle gömer
Bu yaptığın müthiş yağ yakıyor tatlım. Yoğurt ve kabak ikilisi bir de bol pul biber harika. Bugün pazardan kabak alacağım ben de. Bol dereotu da koyarım. Bu cuma o şeytanın bacağını kıracağız inşallah. Kereviz de aynı etkiyi gösteriyor bilgin olsun çiğ tendeleyerek yogurtluyoruz varsa haşlanmış tavuk da ekliyoruz. Bol taze soğan misss.Valla sabah suyla kavurup yanıma aldım, ceviz ve yoğurt da getirdim, okulda yiyecem bakalım. İnşallah işe yarar. Sen daha yeni başladın hemen detoks yapma bence. Ben aylardır ilk kez yapıyorum, 3 haftadır kilo veremiyorum diye. Zor zamanlarda kullanırsın yani.
Yukarıda yazdım Songül e...Bir detoks yapmak istiyorum ama acaba ne yapsam kararsizim:)
Hızırsu bozuk tartilarin düşmanı5 litrelik su koyup tart canım, emin ol.
Ben ölmeden göreceğine eminim.Dün halıda tartıldım 65 kilo çıktım tam çıldırmalıkdaha öncede tartılmıştım 75 çıkmıştım ayyy o günü görürmüyüm acaba
Oylamaya gelirim mutluluğum benim. Yoksa temizlikte iddiam yok ...Kizlar yarismamiza katilmak iste misinizAnket - Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠
Noldu kız hamile mi var 😀 🤭🤫 @Blue_Perii istiyormuşwww.kadinlarkulubu.com oylama bu gece
Tamam canım, iyisin dimi.Ablam yanımda cok yazamıyorum canım
İlk kez yapıyorum ben, çok umutluyum, inşallah işe yarayacak. Pul biber almamışım yanıma ama akşam evde acılı halde yerim, çok severim.Bu yaptığın müthiş yağ yakıyor tatlım. Yoğurt ve kabak ikilisi bir de bol pul biber harika. Bugün pazardan kabak alacağım ben de. Bol dereotu da koyarım. Bu cuma o şeytanın bacağını kıracağız inşallah. Kereviz de aynı etkiyi gösteriyor bilgin olsun çiğ tendeleyerek yogurtluyoruz varsa haşlanmış tavuk da ekliyoruz. Bol taze soğan misss.nickisonrasoylesem tatlım sen de yap bunu kuzum.İyi sonuç alırsın garanti bak.
İyiyim canım simdi eve gidiyorum kedilere bakacagım, sen nasılsın canımTamam canım, iyisin dimi.
Teşekkür ederim abla, evet saatine dikkat ediyorum.Nego bebeğim çok geçmiş olsun. Antibiyotik saatlerine dikkat edin eşinle aynı saatte alın. Çok şükür doktora görünmüşsün ablamı kaybettigimden beri korkuyorum. Allah korusun üşütmek ciddi mesele.
Kedidir kedi...yalnız kızların dediği gibi turşu tehlikeli ödemi caylarla atmaya bak cumaya kadar.
Helal kız doğru söze ne denir ben de alintiladim özellikle.
Bu yaptığın müthiş yağ yakıyor tatlım. Yoğurt ve kabak ikilisi bir de bol pul biber harika. Bugün pazardan kabak alacağım ben de. Bol dereotu da koyarım. Bu cuma o şeytanın bacağını kıracağız inşallah. Kereviz de aynı etkiyi gösteriyor bilgin olsun çiğ tendeleyerek yogurtluyoruz varsa haşlanmış tavuk da ekliyoruz. Bol taze soğan misss.nickisonrasoylesem tatlım sen de yap bunu kuzum.İyi sonuç alırsın garanti bak.
Yukarıda yazdım Songül e...
Hızırsu bozuk tartilarin düşmanı
Ben ölmeden göreceğine eminim.
Oylamaya gelirim mutluluğum benim. Yoksa temizlikte iddiam yok ...
Kerevizi sevmem demek az kalır nefret ederdim songulum. Bu şekilde nefis oluyor. Kerevizi limonlu suyun içine rendeleİlk kez yapıyorum ben, çok umutluyum, inşallah işe yarayacak. Pul biber almamışım yanıma ama akşam evde acılı halde yerim, çok severim.
Kerevizi hiç sevmem sıcak yemeklerde ama bu yoğurtlu salatasını uzun zamandır merak ediyorum. Hatta dün pazardan kereviz alacaktım ama nasıl bir şey olduğunu hatırlayamadımo yüzden de almadım. Ama tavuklu harika olur bence. en kısa zamanda deneyeceğim.
tamam ablacim o zaman bende başlayayım :)Nego bebeğim çok geçmiş olsun. Antibiyotik saatlerine dikkat edin eşinle aynı saatte alın. Çok şükür doktora görünmüşsün ablamı kaybettigimden beri korkuyorum. Allah korusun üşütmek ciddi mesele.
Kedidir kedi...yalnız kızların dediği gibi turşu tehlikeli ödemi caylarla atmaya bak cumaya kadar.
Helal kız doğru söze ne denir ben de alintiladim özellikle.
Bu yaptığın müthiş yağ yakıyor tatlım. Yoğurt ve kabak ikilisi bir de bol pul biber harika. Bugün pazardan kabak alacağım ben de. Bol dereotu da koyarım. Bu cuma o şeytanın bacağını kıracağız inşallah. Kereviz de aynı etkiyi gösteriyor bilgin olsun çiğ tendeleyerek yogurtluyoruz varsa haşlanmış tavuk da ekliyoruz. Bol taze soğan misss.nickisonrasoylesem tatlım sen de yap bunu kuzum.İyi sonuç alırsın garanti bak.
Yukarıda yazdım Songül e...
Hızırsu bozuk tartilarin düşmanı
Ben ölmeden göreceğine eminim.
Oylamaya gelirim mutluluğum benim. Yoksa temizlikte iddiam yok ...
Başla bitanemm bana bir aydınlanma geldi negomun merdanesinden sonra bu hafta rast gele beslenmeyi bıraktım.tamam ablacim o zaman bende başlayayım :)
bugün bende ekmek yerine 3 ceviz yedim 8 buçukta kahvaltı ettim hala yemedim bişey sade kahvemi içtim bir saate de bitki çayımi içer yemek hazırlığına başlarım :) pazi çok severim ay bide böyle deneyeyim ekran görüntusu aldım tarifini ablamBaşla bitanemm bana bir aydınlanma geldi negomun merdanesinden sonra bu hafta rast gele beslenmeyi bıraktım.
Sana bir de pazı önereceğim.
İnce kıy bir demet pazıyi
Bir yemek kaşığı zeytinyaği ile öldür
Üzerine bir yemek kaşığı yulaf ezmesi ve yeterince yoğurt ekle, ceviz seviyorsan onu da koy pul biberle kaşıkla. Ceviz ekmek iştahını kesiyor ve tokluk süresini artırıyor o yüzden her sebze yoğurt ikilisine ilave ediyorum.
İyiyim canım, okuldayım. Sınav kağıtlarını okuyorum.İyiyim canım simdi eve gidiyorum kedilere bakacagım, sen nasılsın canım
Koşup kereviz bulasım geldi, nasıl güzel anlattın öyle. sarımsak da girer mi içine.Kerevizi sevmem demek az kalır nefret ederdim songulum. Bu şekilde nefis oluyor. Kerevizi limonlu suyun içine rendele
Sonra sık iyice
Üzerine süzme veya normal yoğurt ekle
Taze soğan, dereotu çok yakışıyor onları da ekle
Tavukları didikle( göğüs veya diğerleri fark etmez)
Biraz da ceviz koydun mu aman Allahım göm gitsin. Miktar önemli değil istediğin kadar ye....Hiç kilo yapmıyor doyurucu, besleyici veeeee yağ yakıcı
Kız girer girmez olur mu? Çalışıyorsun diye yazmadımKoşup kereviz bulasım geldi, nasıl güzel anlattın öyle. sarımsak da girer mi içine.
Pazıyı çok severim ben de, dediğin gibi soğan ve salçayla az yağda kavuruyorum. Üzerine sarımsaklı yoğurt mis gibi oluyor. Oğlum da bayılır, çok şükür sebze sever bir çocuk.Başla bitanemm bana bir aydınlanma geldi negomun merdanesinden sonra bu hafta rast gele beslenmeyi bıraktım.
Sana bir de pazı önereceğim.
İnce kıy bir demet pazıyi
Bir yemek kaşığı zeytinyaği ile öldür
Üzerine bir yemek kaşığı yulaf ezmesi ve yeterince yoğurt ekle, ceviz seviyorsan onu da koy pul biberle kaşıkla. Ceviz ekmek iştahını kesiyor ve tokluk süresini artırıyor o yüzden her sebze yoğurt ikilisine ilave ediyorum.
Akşam yapıp yerim canım ya da haftasonuna denk getiririm. Okuldayken olmaz.Kız girer girmez olur mu? Çalışıyorsun diye yazmadım
Kolay gelsin canımİyiyim canım, okuldayım. Sınav kağıtlarını okuyorum.
Yogurda dikkat et yinede canım siskinlik yapmasın ama daha salı günündeyiz sıkıntı olmaz gibiKoşup kereviz bulasım geldi, nasıl güzel anlattın öyle. sarımsak da girer mi içine.
Öğlede yediğim yapmadı canım, süzme yoğurt yedim. Akşam sarımsaklı deneyeceğim belki de sorun sarımsaktadır. Gerçi çok miktar peynir yiyince de oluyor, bugünkü yoğurt iki kaşıktı, belki miktar az olursa sorun olmaz. Ama en kötü perşembe günü yapmayacağım zaten.Kolay gelsin canım
Yogurda dikkat et yinede canım siskinlik yapmasın ama daha salı günündeyiz sıkıntı olmaz gibi
Miktarı da etkiliyor olabilir canım aksam denersin bakalımÖğlede yediğim yapmadı canım, süzme yoğurt yedim. Akşam sarımsaklı deneyeceğim belki de sorun sarımsaktadır. Gerçi çok miktar peynir yiyince de oluyor, bugünkü yoğurt iki kaşıktı, belki miktar az olursa sorun olmaz. Ama en kötü perşembe günü yapmayacağım zaten.
Çok çok geçmiş olsun canımSelam kızlar, sabah eşimle gittim aile hekimine, boğazımı görünce ooo çok fena olmuş dedi. Evde ki antibiyotik bademcik iltihabına etkili olmazmış, ondan hiç geçmemiş ağrım.
Penisilin yazdı binlik, bol istirahat et, c vitamini tüket dedi. Yataktan çıkma dedi.
Eşimin boğazı da ağrıyordu hafif ona seninki biraz kızarmış, aynı ilacı sende kullan ilerlemesin dedi.
Sabaha kadar ağrıdan perişan oldum, sürekli terimi değiştirdik, eşim üstümü örttü kat kat
Gece üç ağrı kesici içtim bana mısın demedi.
İnşaallah bu ilaçlar şifa olur.
Nasılsın canım ne zaman dönüyorsun aramızaÇok çok geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?