Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Nego bebeğim çok geçmiş olsun. Antibiyotik saatlerine dikkat edin eşinle aynı saatte alın. Çok şükür doktora görünmüşsün ablamı kaybettigimden beri korkuyorum. Allah korusun üşütmek ciddi mesele.
Günaydın dün 63.2 sabah 64.1 1 günde diyete uyarak 2 kilo almış olabilir miyim
Kedidir kedi...yalnız kızların dediği gibi turşu tehlikeli ödemi caylarla atmaya bak cumaya kadar.
Helal kız doğru söze ne denir ben de alintiladim özellikle.
Bu yaptığın müthiş yağ yakıyor tatlım. Yoğurt ve kabak ikilisi bir de bol pul biber harika. Bugün pazardan kabak alacağım ben de. Bol dereotu da koyarım. Bu cuma o şeytanın bacağını kıracağız inşallah. Kereviz de aynı etkiyi gösteriyor bilgin olsun çiğ tendeleyerek yogurtluyoruz varsa haşlanmış tavuk da ekliyoruz. Bol taze soğan misss. nickisonrasoylesem tatlım sen de yap bunu kuzum.İyi sonuç alırsın garanti bak.
Bir detoks yapmak istiyorum ama acaba ne yapsam kararsizim:)
Yukarıda yazdım Songül e...
5 litrelik su koyup tart canım, emin ol.
Hızırsu bozuk tartilarin düşmanı
Dün halıda tartıldım 65 kilo çıktım tam çıldırmalık daha öncede tartılmıştım 75 çıkmıştım ayyy o günü görürmüyüm acaba
Ben ölmeden göreceğine eminim.
Oylamaya gelirim mutluluğum benim. Yoksa temizlikte iddiam yok ...

İlk kez yapıyorum ben, çok umutluyum, inşallah işe yarayacak. Pul biber almamışım yanıma ama akşam evde acılı halde yerim, çok severim.

Kerevizi hiç sevmem sıcak yemeklerde ama bu yoğurtlu salatasını uzun zamandır merak ediyorum. Hatta dün pazardan kereviz alacaktım ama nasıl bir şey olduğunu hatırlayamadım o yüzden de almadım. Ama tavuklu harika olur bence. en kısa zamanda deneyeceğim.

Teşekkür ederim abla, evet saatine dikkat ediyorum.

Kerevizi sevmem demek az kalır nefret ederdim songulum. Bu şekilde nefis oluyor. Kerevizi limonlu suyun içine rendele
Sonra sık iyice
Üzerine süzme veya normal yoğurt ekle
Taze soğan, dereotu çok yakışıyor onları da ekle
Tavukları didikle( göğüs veya diğerleri fark etmez)
Biraz da ceviz koydun mu aman Allahım göm gitsin. Miktar önemli değil istediğin kadar ye....Hiç kilo yapmıyor doyurucu, besleyici veeeee yağ yakıcı

tamam ablacim o zaman bende başlayayım :)

tamam ablacim o zaman bende başlayayım :)
Başla bitanemm bana bir aydınlanma geldi negomun merdanesinden sonra bu hafta rast gele beslenmeyi bıraktım.
Sana bir de pazı önereceğim.
İnce kıy bir demet pazıyi
Bir yemek kaşığı zeytinyaği ile öldür
Üzerine bir yemek kaşığı yulaf ezmesi ve yeterince yoğurt ekle, ceviz seviyorsan onu da koy pul biberle kaşıkla. Ceviz ekmek iştahını kesiyor ve tokluk süresini artırıyor o yüzden her sebze yoğurt ikilisine ilave ediyorum.

bugün bende ekmek yerine 3 ceviz yedim 8 buçukta kahvaltı ettim hala yemedim bişey sade kahvemi içtim bir saate de bitki çayımi içer yemek hazırlığına başlarım :) pazi çok severim ay bide böyle deneyeyim ekran görüntusu aldım tarifini ablam yoğurtla salatamsi bişey yapmak istiyorum ama ne yapsam acaba :)

Koşup kereviz bulasım geldi, nasıl güzel anlattın öyle. sarımsak da girer mi içine.

Pazıyı çok severim ben de, dediğin gibi soğan ve salçayla az yağda kavuruyorum. Üzerine sarımsaklı yoğurt mis gibi oluyor. Oğlum da bayılır, çok şükür sebze sever bir çocuk.

Nego canım müsaitsen bir şey soracaktım, sen bu detoks işlerinden anlıyorsun. Kabak detoksu yapıyorum ya ben, kabakları mutlaka rendeleyin yazıyordu ben halka halka pişiriyorum sorun olur mu (Diyetisyenin sayfasında kesim biçimi bile etkiyi değiştirebilir falan yazıyordu mantıklı gelmedi) çünkü bulamaç gibi olmasını istemiyorum. Bir de akşam yaptığıma sarımsak koymayı düşünüyorum, sıkıntı yaratmaz dimi.

Kolay gelsin canım

Yogurda dikkat et yinede canım siskinlik yapmasın ama daha salı günündeyiz sıkıntı olmaz gibi
Öğlede yediğim yapmadı canım, süzme yoğurt yedim. Akşam sarımsaklı deneyeceğim belki de sorun sarımsaktadır. Gerçi çok miktar peynir yiyince de oluyor, bugünkü yoğurt iki kaşıktı, belki miktar az olursa sorun olmaz. Ama en kötü perşembe günü yapmayacağım zaten.

Miktarı da etkiliyor olabilir canım aksam denersin bakalım

Çok çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…