Aramıza hoşgeldin canım. Kendisi 61 kilocuk, zayıf gelen olursa kıskanırım diye soruyor, ideal buldu kilonu takım içinniye canım yav kilolumu geldim zayıfmı size göre
Zayıfların yanında şişman sayilirim ama tatlım...utandirma beni sensin zayıfDuyan da seni çok kilolu zanneder
ben senden iki kilo fazlayım yahuZayıfların yanında şişman sayilirim ama tatlım...utandirma beni sensin zayıf
Zayıfların yanında şişman sayilirim ama tatlım...utandirma beni sensin zayıf
Bir erkek nasıl 57 kilo olabilir ya ben de deliriyorum şu an. Biz niye olamıyoruz ki. Grup ve tek fiyati ne kadar farkediyor.Esin kaç kilo? Mesela benim ki 57 deliriyorumBu arada reformer istiyordun dimi? Ben bugün kendi merkezime sordum fiyatları. Tek olursan 12 seans 1500, grup olursa 12 seans 600.
Bir erkek nasıl 57 kilo olabilir ya ben de deliriyorum şu an. Biz niye olamıyoruz ki. Grup ve tek fiyati ne kadar farkediyor.
Zor olmazsa diger günleride yazabilirsinKaptanım selamlarYa ben Pazar’dan beri menü paylaşmamışım, onları bugün yazsam oluyor mu yoksa sadece bugünü mü yazayım Zipzip-
Ayyyyy abla Allah korusun ağzından yel alsın daha görecek güzel günlerimiz var inş ne ölmesi@Negohatun bebeğim çok geçmiş olsun. Antibiyotik saatlerine dikkat edin eşinle aynı saatte alın. Çok şükür doktora görünmüşsün ablamı kaybettigimden beri korkuyorum. Allah korusun üşütmek ciddi mesele.
Kedidir kedi...yalnız kızların dediği gibi turşu tehlikeli ödemi caylarla atmaya bak cumaya kadar.
Helal kız doğru söze ne denir ben de alintiladim özellikle.
Bu yaptığın müthiş yağ yakıyor tatlım. Yoğurt ve kabak ikilisi bir de bol pul biber harika. Bugün pazardan kabak alacağım ben de. Bol dereotu da koyarım. Bu cuma o şeytanın bacağını kıracağız inşallah. Kereviz de aynı etkiyi gösteriyor bilgin olsun çiğ tendeleyerek yogurtluyoruz varsa haşlanmış tavuk da ekliyoruz. Bol taze soğan misss. @Artemis- tatlım sen de yap bunu kuzum.İyi sonuç alırsın garanti bak.
Yukarıda yazdım Songül e...
Hızırsu bozuk tartilarin düşmanı
Ben ölmeden göreceğine eminim.
Oylamaya gelirim mutluluğum benim. Yoksa temizlikte iddiam yok ...
Selam kızlar gelemedim bugün iftar için yemek hazırladım tuğçeyi hacamat için bi kliniğe götürdüm geldim salatamı yaptım ezan okundu iftarımı yaptım geçmiş yaptım namaz kılıp geliyorum
Ahhh keşke bizde de o irade olsa da kilo almasak.Yemek saatleri düzenlidir, asla atıştırmaz, belli saatten sonra ağzına lokma koymazbenim tam tersim yanı Eşimin normali 63 civari aslında ama benim ameliyatımla beraber 57 olmuş üzüntü koşturmaca. Şimdi de almıyor iste deliriyorum
Evet grupla çok fiyat farkı var gerçekten.
Afiyet olsun canım, Allah orucunu da namazını da kabul etsin inşallah. Baş ağrısı için mi götürdün.Selam kızlar gelemedim bugün iftar için yemek hazırladım tuğçeyi hacamat için bi kliniğe götürdüm geldim salatamı yaptım ezan okundu iftarımı yaptım geçmiş yaptım namaz kılıp geliyorum
Sagol balımAllah kabul etsin canim, kızına da şifa olsun. Daha bizde okunmadı ezan
Evet canım bi tanıdık yaptırmış migrenden kurtulmuş benimde son çare aklımda geldi bugün örüşmeye gittik bio enerjiyle muayene etti boyunda düzleşme var dedi ağrı boyundan başlıyor dedi başından hacamat olacak inş ondan sonrada bitane kür yapacak saraçoglunun kürüymüş birde omurga kemiğinde eğilme varmış onu düzeltecek bende migren için yaptıra bilirim canımAfiyet olsun canım, Allah orucunu da namazını da kabul etsin inşallah. Baş ağrısı için mi götürdün.
Cook gecmis olsun canım cözüm olur insallah agrıları gecerEvet canım bi tanıdık yaptırmış migrenden kurtulmuş benimde son çare aklımda geldi bugün örüşmeye gittik bio enerjiyle muayene etti boyunda düzleşme var dedi ağrı boyundan başlıyor dedi başından hacamat olacak inş ondan sonrada bitane kür yapacak saraçoglunun kürüymüş birde omurga kemiğinde eğilme varmış onu düzeltecek bende migren için yaptıra bilirim canım
Tatlım 60' larda olsaydın sanırım gücümün yetecegi kiloda olurdun kaldirabilirdim belki ama 88 için bir şey diyemeyeceğim. 100' e göre çok kilolu değilsin elbet ama 88 de zayıf sayilmaz.niye canım yav kilolumu geldim zayıfmı size göre
Hiç anlamam bu işlerden, inşallah şifa bulursunuz canım bir an önce.Evet canım bi tanıdık yaptırmış migrenden kurtulmuş benimde son çare aklımda geldi bugün örüşmeye gittik bio enerjiyle muayene etti boyunda düzleşme var dedi ağrı boyundan başlıyor dedi başından hacamat olacak inş ondan sonrada bitane kür yapacak saraçoglunun kürüymüş birde omurga kemiğinde eğilme varmış onu düzeltecek bende migren için yaptıra bilirim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?