Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zayıfların yanında şişman sayilirim ama tatlım...utandirma beni sensin zayıf

Esin kaç kilo? Mesela benim ki 57 deliriyorum Bu arada reformer istiyordun dimi? Ben bugün kendi merkezime sordum fiyatları. Tek olursan 12 seans 1500, grup olursa 12 seans 600.

Esin kaç kilo? Mesela benim ki 57 deliriyorum Bu arada reformer istiyordun dimi? Ben bugün kendi merkezime sordum fiyatları. Tek olursan 12 seans 1500, grup olursa 12 seans 600.
Bir erkek nasıl 57 kilo olabilir ya ben de deliriyorum şu an. Biz niye olamıyoruz ki. Grup ve tek fiyati ne kadar farkediyor.

Bir erkek nasıl 57 kilo olabilir ya ben de deliriyorum şu an. Biz niye olamıyoruz ki. Grup ve tek fiyati ne kadar farkediyor.

Yemek saatleri düzenlidir, asla atıştırmaz, belli saatten sonra ağzına lokma koymaz benim tam tersim yanı Eşimin normali 63 civari aslında ama benim ameliyatımla beraber 57 olmuş üzüntü koşturmaca. Şimdi de almıyor iste deliriyorum

Evet grupla çok fiyat farkı var gerçekten.

Ayyyyy abla Allah korusun ağzından yel alsın daha görecek güzel günlerimiz var inş ne ölmesi

Allah kabul etsin canim, kızına da şifa olsun. Daha bizde okunmadı ezan

Ahhh keşke bizde de o irade olsa da kilo almasak.

Afiyet olsun canım, Allah orucunu da namazını da kabul etsin inşallah. Baş ağrısı için mi götürdün.

Afiyet olsun canım, Allah orucunu da namazını da kabul etsin inşallah. Baş ağrısı için mi götürdün.
Evet canım bi tanıdık yaptırmış migrenden kurtulmuş benimde son çare aklımda geldi bugün örüşmeye gittik bio enerjiyle muayene etti boyunda düzleşme var dedi ağrı boyundan başlıyor dedi başından hacamat olacak inş ondan sonrada bitane kür yapacak saraçoglunun kürüymüş birde omurga kemiğinde eğilme varmış onu düzeltecek bende migren için yaptıra bilirim canım

Cook gecmis olsun canım cözüm olur insallah agrıları gecer

niye canım yav kilolumu geldim zayıfmı size göre
Tatlım 60' larda olsaydın sanırım gücümün yetecegi kiloda olurdun kaldirabilirdim belki ama 88 için bir şey diyemeyeceğim. 100' e göre çok kilolu değilsin elbet ama 88 de zayıf sayilmaz. Hallederiz merak etme sen latife ediyorum bakma sen. Verirsin burada dikkat eder yorumları göz ardı etmezsen. Bir de bizim kutsal merdanemiz var sihirli bir gücü var görmen yeterli. Formu doldurdun mu? Birazcık seni tanirdik.

Hiç anlamam bu işlerden, inşallah şifa bulursunuz canım bir an önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…