Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun ablacım çok geçmiş olsun , Allah orucunu da namazını da kabul eylesin :)
Offf ya bu detoks işleri ne kötü. Midem bulanarak yedim Allah affetsin. Bu arada yoğurt azizligini yaptı yine, karnım davul gibi oldu. Sanırım yarın devam etmeyeceğim.
Devam etme o zaman abla. Ben de yarın kıymalı kabak ve patlıcanlı yemek yapmaya karar verdim, detoksa daha sonra bakarız son 1 2 kilo kalınca :)

Ayy canım sorma ben de bugün patlıcan musakka yaptım,nasıl da severim. Yarın yerim artık ondan da.

Aramıza hoşgeldin canım. Kendisi 61 kilocuk, zayıf gelen olursa kıskanırım diye soruyor, ideal buldu kilonu takım için
Cuk diyen dilini yerim senin. Ya bugün gözüme eskisinden daha çok şirin gözüküyorsun öper de doymaz gene öperim ben seni.61 kilocuk
ben senden iki kilo fazlayım yahu bu arada güncel bir boy fotosu paylaş da biz de görelim, hem önden hem yandan olsun. Siparişim ne zaman hazır olur
Tüh yemekten önce okusaymişim bu mesajı ayıptır söylemesi bol brokolili bir salata yedim nefes alamıyorum şu an... öncesinde de detoks suyumu bitirdim( limon, elma, salatalık, maydanoz, tarçın, zencefil, tane karabiber, karanfil) söz bunları sindireyim hemen paylaşırım şöyle süslenir puslenir .. bayilirim zaten foto paylaşmaya tek iste yavrum benim.
Esin kaç kilo? Mesela benim ki 57 deliriyorum Bu arada reformer istiyordun dimi? Ben bugün kendi merkezime sordum fiyatları. Tek olursan 12 seans 1500, grup olursa 12 seans 600.
Tatlım 85 kilo canım. Biz baskül ailesi. Evlendigimde 76 kiloydu besledim anca buraya kadar geldi. Reformer sorduydum evet...yavrum eşim o paraya gezmeye gidelim boş ver der...Zaten dur artık diyor. Spor salonuna eğlenmeye gönderir de pilatese izin alamam. Israr etsem sen bilirsin der ama ısrar edesim gelmiyor. Siz gidin ama desteklerim sizi. Varsın cıvık olsun vücudum napim eskiden bu da yoktu.
Kaptanım selamlar Ya ben Pazar’dan beri menü paylaşmamışım, onları bugün yazsam oluyor mu yoksa sadece bugünü mü yazayım Zipzip-
Tosbik naptın kız sen üç gündür
Yavrum nankör bir mideleri var onların. Ne yeseler gidiyor birikmiyor yok gibilermiş gibi davran yoksa katil olursun.
Ayyyyy abla Allah korusun ağzından yel alsın daha görecek güzel günlerimiz var inş ne ölmesi
Sen de elini çabuk tut işte Abbas yolcu var mı ötesi
Yavruma bak hele oruç da tutup açarmis. Allah kabul etsin. Sen bu hafta böyle devam edersen ikiden fazla verirsin gibime geliyor. Tuğçe için bir şeylerin yapılması rahatlattı beni. Allah şifa versin canım.
Boyunda düzleşme bu yaşta olur muymuş ilk kez duydum. Kuzum boşuna ağlamıyor canı çok yanıyor demek ki...Tez zamanda iyileşir bize bol bol selfie çeker inşallah...

Offf ya bu detoks işleri ne kötü. Midem bulanarak yedim Allah affetsin. Bu arada yoğurt azizligini yaptı yine, karnım davul gibi oldu. Sanırım yarın devam etmeyeceğim.
Ben şok ...sevmedin mi kabağı. Hosuna gitseydi çok eksi gelirdi tatlım ya...evde halen kabak varsa fırına at bir de. Halka halka üzerine fırçayla yağ sür. Ben limonlu veya yoğurtlu çok seviyorum. Bu haftayı kerevizle geçireceğim. Haftaya kabak yapacağım.

Kabağı normalde de pek sevmem ama mucverine bayılırım. Yoğurt şişkinlik yapıyor ben de o yüzden yarın yapmasam diye düşünüyorum, yoksa kabağa bı şekilde dayanırım bir gün daha.

Bu arada asıl şirin sensin ya da takimca şirinler köyüyüz biz. Fotoyu yarın sabah atarsın, nasılsa okula giderken giyinip süsleneceksin, iki kere iş olmasın, belki ben de atarım yarın

Okula giderken seksü giyinemem ki genç meslektaşlarım depresyona girer benim yüzümden. İki saate gider bu şiş göbek. Belki dedin ya bir heyecan bastı beni. İnşallah göreceğiz seni

Bebem bi de pancarla yapılıyor bu salatamsi şey...kırmızı pancarı haşla rendele ya da robottan geçir .... sarımsaklı çok güzel oluyor. İçine bulduğun her şeyi atabilirsin...offf offf...aç da değilim ama

Ayy canım sorma ben de bugün patlıcan musakka yaptım,nasıl da severim. Yarın yerim artık ondan da.
Patlıcan ne kadar güzel bişey ya bencok severim, afiyet olsun şimdiden ablacım:)
Abla sende ne güzel tarifler var ben takildikcs sana sorarım :))))

Aramıza hoşgeldin canım. Kendisi 61 kilocuk, zayıf gelen olursa kıskanırım diye soruyor, ideal buldu kilonu takım için
She said that.... olmuş bu mesaj Canim sıkıldı mesajları tekrar okudum.Songüül bayağı komikim bugün ha...fark ettin mi giz kendi mesajlarini okuyup gülen bir narsistim.bunu hak ettim ama. Bana bir şeyler oliyi ...susamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…