- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Afiyet olsun ablacım çok geçmiş olsun , Allah orucunu da namazını da kabul eylesin :)Selam kızlar gelemedim bugün iftar için yemek hazırladım tuğçeyi hacamat için bi kliniğe götürdüm geldim salatamı yaptım ezan okundu iftarımı yaptım geçmiş yaptım namaz kılıp geliyorum
Devam etme o zaman abla. Ben de yarın kıymalı kabak ve patlıcanlı yemek yapmaya karar verdim, detoksa daha sonra bakarız son 1 2 kilo kalınca :)Offf ya bu detoks işleri ne kötü. Midem bulanarak yedim Allah affetsin. Bu arada yoğurt azizligini yaptı yine, karnım davul gibi oldu. Sanırım yarın devam etmeyeceğim.
Ayy canım sorma ben de bugün patlıcan musakka yaptım,nasıl da severim. Yarın yerim artık ondan da.Afiyet olsun ablacım çok geçmiş olsun , Allah orucunu da namazını da kabul eylesin :)
Devam etme o zaman abla. Ben de yarın kıymalı kabak ve patlıcanlı yemek yapmaya karar verdim, detoksa daha sonra bakarız son 1 2 kilo kalınca :)
Cuk diyen dilini yerim senin. Ya bugün gözüme eskisinden daha çok şirin gözüküyorsun öper de doymaz gene öperim ben seni.61 kilocukAramıza hoşgeldin canım. Kendisi 61 kilocuk, zayıf gelen olursa kıskanırım diye soruyor, ideal buldu kilonu takım için
Tüh yemekten önce okusaymişim bu mesajı ayıptır söylemesi bol brokolili bir salata yedim nefes alamıyorum şu an... öncesinde de detoks suyumu bitirdim( limon, elma, salatalık, maydanoz, tarçın, zencefil, tane karabiber, karanfil) söz bunları sindireyim hemen paylaşırım şöyle süslenir puslenir .. bayilirim zaten foto paylaşmaya tek iste yavrum benim.ben senden iki kilo fazlayım yahubu arada güncel bir boy fotosu paylaş da biz de görelim, hem önden hem yandan olsun. Siparişim ne zaman hazır olur
Tatlım 85 kilo canım.Esin kaç kilo? Mesela benim ki 57 deliriyorumBu arada reformer istiyordun dimi? Ben bugün kendi merkezime sordum fiyatları. Tek olursan 12 seans 1500, grup olursa 12 seans 600.
Tosbik naptın kız sen üç gündürKaptanım selamlarYa ben Pazar’dan beri menü paylaşmamışım, onları bugün yazsam oluyor mu yoksa sadece bugünü mü yazayım Zipzip-
Yavrum nankör bir mideleri var onların. Ne yeseler gidiyor birikmiyor yok gibilermiş gibi davran yoksa katil olursun.Yemek saatleri düzenlidir, asla atıştırmaz, belli saatten sonra ağzına lokma koymazbenim tam tersim yanı Eşimin normali 63 civari aslında ama benim ameliyatımla beraber 57 olmuş üzüntü koşturmaca. Şimdi de almıyor iste deliriyorum
Evet grupla çok fiyat farkı var gerçekten.
Sen de elini çabuk tut işte Abbas yolcu var mı ötesiAyyyyy abla Allah korusun ağzından yel alsın daha görecek güzel günlerimiz var inş ne ölmesi
Yavruma bak hele oruç da tutup açarmis. Allah kabul etsin. Sen bu hafta böyle devam edersen ikiden fazla verirsin gibime geliyor. Tuğçe için bir şeylerin yapılması rahatlattı beni. Allah şifa versin canım.Selam kızlar gelemedim bugün iftar için yemek hazırladım tuğçeyi hacamat için bi kliniğe götürdüm geldim salatamı yaptım ezan okundu iftarımı yaptım geçmiş yaptım namaz kılıp geliyorum
Boyunda düzleşme bu yaşta olur muymuş ilk kez duydum. Kuzum boşuna ağlamıyor canı çok yanıyor demek ki...Tez zamanda iyileşir bize bol bol selfie çeker inşallah...Evet canım bi tanıdık yaptırmış migrenden kurtulmuş benimde son çare aklımda geldi bugün örüşmeye gittik bio enerjiyle muayene etti boyunda düzleşme var dedi ağrı boyundan başlıyor dedi başından hacamat olacak inş ondan sonrada bitane kür yapacak saraçoglunun kürüymüş birde omurga kemiğinde eğilme varmış onu düzeltecek bende migren için yaptıra bilirim canım
Ben şok ...sevmedin mi kabağı.Offf ya bu detoks işleri ne kötü. Midem bulanarak yedim Allah affetsin. Bu arada yoğurt azizligini yaptı yine, karnım davul gibi oldu. Sanırım yarın devam etmeyeceğim.
Kabağı normalde de pek sevmem ama mucverine bayılırım. Yoğurt şişkinlik yapıyor ben de o yüzden yarın yapmasam diye düşünüyorum, yoksa kabağa bı şekilde dayanırım bir gün daha.Ben şok ...sevmedin mi kabağı.Hosuna gitseydi çok eksi gelirdi tatlım ya...evde halen kabak varsa fırına at bir de. Halka halka üzerine fırçayla yağ sür. Ben limonlu veya yoğurtlu çok seviyorum. Bu haftayı kerevizle geçireceğim. Haftaya kabak yapacağım.
Okula giderken seksü giyinemem ki genç meslektaşlarım depresyona girer benim yüzümden.Kabağı normalde de pek sevmem ama mucverine bayılırım. Yoğurt şişkinlik yapıyor ben de o yüzden yarın yapmasam diye düşünüyorum, yoksa kabağa bı şekilde dayanırım bir gün daha.
Bu arada asıl şirin sensin ya da takimca şirinler köyüyüz biz. Fotoyu yarın sabah atarsın, nasılsa okula giderken giyinip süsleneceksin, iki kere iş olmasın, belki ben de atarım yarın
Bebem bi de pancarla yapılıyor bu salatamsi şey...kırmızı pancarı haşla rendele ya da robottan geçir .... sarımsaklı çok güzel oluyor. İçine bulduğun her şeyi atabilirsin...offf offf...aç da değilim amabugün bende ekmek yerine 3 ceviz yedim 8 buçukta kahvaltı ettim hala yemedim bişey sade kahvemi içtim bir saate de bitki çayımi içer yemek hazırlığına başlarım :) pazi çok severim ay bide böyle deneyeyim ekran görüntusu aldım tarifini ablamyoğurtla salatamsi bişey yapmak istiyorum ama ne yapsam acaba :)
Nasılsın canım molada mısınHu huu
İvittNasılsın canım molada mısın
Patlıcan ne kadar güzel bişey ya bencok severim, afiyet olsun şimdiden ablacım:)Ayy canım sorma ben de bugün patlıcan musakka yaptım,nasıl da severim. Yarın yerim artık ondan da.
Abla sende ne güzel tarifler var ben takildikcs sana sorarım :))))Bebem bi de pancarla yapılıyor bu salatamsi şey...kırmızı pancarı haşla rendele ya da robottan geçir .... sarımsaklı çok güzel oluyor. İçine bulduğun her şeyi atabilirsin...offf offf...aç da değilim ama
Afiyet olsun canımİvitt
yoğurtla hurmamı yidim şimdi khve içiyom zipzipim
She said that.... olmuş bu mesajAramıza hoşgeldin canım. Kendisi 61 kilocuk, zayıf gelen olursa kıskanırım diye soruyor, ideal buldu kilonu takım için
Tenk yuuAfiyet olsun canım
İyicesin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?