Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eşinin boyu kaç bilmiyorum ama 63 kilo bile az geldi bana. Cnm babam biz çocukken 63 kilo falandı, şimdi 80 küsür oldu. Eski hali çok zayıftı. Gerçi önemli olan sağlık. ❤

Ablacım zamane çocukları sanki hastalıklı doguyor bende anlamıyorum çanta taşımak bile etki ede biliyormuş valla nr dese kabulüm artık ne deseler o tarafa yönelicem hemdr hacamat yaptırmak sünnet 6 ayda bir yapılması öneriliyormuş hiç olmazsa ömrü hayatında bit kez yapılması gerekirmiş şifa olur inş

Yerim ben seni o tatlı dillerini yaaaaa takımın gülü

Kızlar bugün gündüz gelemedim. ayy çalışma düzenine alışması ne zormuş...sanki 9 sene çalışan ben değilmişim gibi yorgunum
İlk günler zor gelir ama alısırsın canım ❤
Hayirli aksamlar kizlar
Kaptanim ben hedef olan 50 ye ulasana kadar geri donebilirmiyim gruba bir sikinti olur mu
Hayırlı aksamlar canım ❤
Dönebilirsin tabiki canım liste uygun oldugu zamanda listeye alabiliriz istediğin zaman

Kızlar geçen gün mandalina reçeli yaptım şimdide ayva reçeli yapıyorum yemedigim şeyleri niye yapıyorsam sanırım gözümü doyuruyorum eşim diyo canın ne istiyo getirim dedim eve abur cubur tatlı getirmede benim canım bişey istemiyo sen diyettesin bizide diyete sokmaya çalışıyon galiba eskiden hamur işi tatlı yapardın şimdi o da yok dedim yediklerine say yesen ne olur hala 68 kilosun

Eşinin boyu kaç bilmiyorum ama 63 kilo bile az geldi bana. Cnm babam biz çocukken 63 kilo falandı, şimdi 80 küsür oldu. Eski hali çok zayıftı. Gerçi önemli olan sağlık. ❤

Sağlığında problem yok canim şükür, evin çürüğü benim

Yerim ben seni o tatlı dillerini yaaaaa takımın gülü
Ohhh be ayan beyan bir hayranım çıktı ya
Ben de seni yerim tatlım ya... Kızının hastalığı bu kadar artmadan çok neşeliydin. Çok gülerdim mesajlarına. İnşallah o günlerine çabucak dönersin bitanem. Ayrıca güzel sözler için çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…