Oluyo oluyo ben de içiyomGel beraber olsun,
Olma mıPatlıcan ne kadar güzel bişey ya bencok severim, afiyet olsun şimdiden ablacım:)
Abla sende ne güzel tarifler var ben takildikcs sana sorarım :))))
Sağolasın ablam doyurmasa da tutuyo işteİyicesin inşallah.Kahve ve hurma ne güzel gitmiştir şimdi. Afiyet olsun kuzu
Canım bir tutam leblebi de ekle o karışıma ...tutuculugu artar .Sağolasın ablam doyurmasa da tutuyo işte
Oh afiyet olaOluyo oluyo ben de içiyom
Ver ablam ver artık ekran görüntüsü de almıyorum not defteri cikardimOlma mıBir diyet kurabiyem var....offf çay saatlerinde vazgeçilmezin olacak damak tadına uyarsa ama....
Eşinin boyu kaç bilmiyorum ama 63 kilo bile az geldi bana. Cnm babam biz çocukken 63 kilo falandı, şimdi 80 küsür oldu. Eski hali çok zayıftı. Gerçi önemli olan sağlık. ❤Yemek saatleri düzenlidir, asla atıştırmaz, belli saatten sonra ağzına lokma koymazbenim tam tersim yanı Eşimin normali 63 civari aslında ama benim ameliyatımla beraber 57 olmuş üzüntü koşturmaca. Şimdi de almıyor iste deliriyorum
Evet grupla çok fiyat farkı var gerçekten.
Afiyet bal şeker olsun cnmİvitt
yoğurtla hurmamı yidim şimdi khve içiyom zipzipim
Ablacım zamane çocukları sanki hastalıklı doguyor bende anlamıyorum çanta taşımak bile etki ede biliyormuş valla nr dese kabulüm artık ne deseler o tarafa yönelicem hemdr hacamat yaptırmak sünnet 6 ayda bir yapılması öneriliyormuş hiç olmazsa ömrü hayatında bit kez yapılması gerekirmiş şifa olur inşCuk diyen dilini yerim senin. Ya bugün gözüme eskisinden daha çok şirin gözüküyorsun öper de doymaz gene öperim ben seni.61 kilocuk
Tüh yemekten önce okusaymişim bu mesajı ayıptır söylemesi bol brokolili bir salata yedim nefes alamıyorum şu an... öncesinde de detoks suyumu bitirdim( limon, elma, salatalık, maydanoz, tarçın, zencefil, tane karabiber, karanfil) söz bunları sindireyim hemen paylaşırım şöyle süslenir puslenir .. bayilirim zaten foto paylaşmaya tek iste yavrum benim.
Tatlım 85 kilo canım.Biz baskül ailesi. Evlendigimde 76 kiloydu besledim anca buraya kadar geldi. Reformer sorduydum evet...yavrum eşim o paraya gezmeye gidelim boş ver der...Zaten dur artık diyor. Spor salonuna eğlenmeye gönderir de pilatese izin alamam. Israr etsem sen bilirsin der ama ısrar edesim gelmiyor. Siz gidin ama desteklerim sizi. Varsın cıvık olsun vücudum napim eskiden bu da yoktu.
Tosbik naptın kız sen üç gündür
Yavrum nankör bir mideleri var onların. Ne yeseler gidiyor birikmiyor yok gibilermiş gibi davran yoksa katil olursun.
Sen de elini çabuk tut işte Abbas yolcu var mı ötesi
Yavruma bak hele oruç da tutup açarmis. Allah kabul etsin. Sen bu hafta böyle devam edersen ikiden fazla verirsin gibime geliyor. Tuğçe için bir şeylerin yapılması rahatlattı beni. Allah şifa versin canım.
Boyunda düzleşme bu yaşta olur muymuş ilk kez duydum. Kuzum boşuna ağlamıyor canı çok yanıyor demek ki...Tez zamanda iyileşir bize bol bol selfie çeker inşallah...
Yerim ben seni o tatlı dillerini yaaaaa takımın gülüShe said that.... olmuş bu mesajCanim sıkıldı mesajları tekrar okudum. Songüül bayağı komikim bugün ha...fark ettin mi giz kendi mesajlarini okuyup gülen bir narsistim. bunu hak ettim ama. Bana bir şeyler oliyi ...susamiyorum.
İlk günler zor gelir ama alısırsın canım ❤Kızlar bugün gündüz gelemedim.ayy çalışma düzenine alışması ne zormuş...sanki 9 sene çalışan ben değilmişim gibi yorgunum
Hayırlı aksamlar canım ❤Hayirli aksamlar kizlar
Kaptanim ben hedef olan 50 ye ulasana kadar geri donebilirmiyim gruba bir sikinti olur mu
Tamam canim tesekur ederim sen liste uygun oldugunda alirsin beniİlk günler zor gelir ama alısırsın canım ❤
Hayırlı aksamlar canım ❤
Dönebilirsin tabiki canım liste uygun oldugu zamanda listeye alabiliriz istediğin zaman
Eşinin boyu kaç bilmiyorum ama 63 kilo bile az geldi bana. Cnm babam biz çocukken 63 kilo falandı, şimdi 80 küsür oldu. Eski hali çok zayıftı. Gerçi önemli olan sağlık. ❤
Tatlım onu sonra vereyim ifrazat geçirmeOh afiyet ola
Ver ablam ver artık ekran görüntüsü de almıyorum not defteri cikardim
Ekmek parası kolay mi şekerim. İlk maaşının hayalini yaşa keyfini sür tatlım çalışmanın.Kızlar bugün gündüz gelemedim.ayy çalışma düzenine alışması ne zormuş...sanki 9 sene çalışan ben değilmişim gibi yorgunum
Ohhh be ayan beyan bir hayranım çıktı yaYerim ben seni o tatlı dillerini yaaaaa takımın gülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?