Elifim sanki keyifsiz gibisinİyi geceler kızlar az kitap okuyacam sonra uyurum öpüyorum hepinizi
Ablacım keyifsiz değilim de yorgunum, hastanedeyim, evde kalsak dinlenirimm de 2 gün daha burdayızElifim sanki keyifsiz gibisin
Dayan bebeğim. Çok üzüldüm şimdi. Yasadiklarin zor gerçekten. Hasta için de bakan için de. Peki dinlen sen bitanem...Ablacım keyifsiz değilim de yorgunum, hastanedeyim, evde kalsak dinlenirimm de 2 gün daha burdayız
Evimi özledim :))
Üzülme ablacım iyiyim cok sükür sağlık olsun diğerleri cok sorun değilDayan bebeğim. Çok üzüldüm şimdi. Yasadiklarin zor gerçekten. Hasta için de bakan için de. Peki dinlen sen bitanem...
100 gr leblebi 5 lira ablaCanım bir tutam leblebi de ekle o karışıma ...tutuculugu artar .
Yavrum Dubai mi Kıbrıs mi orası emin misin nerde yaşadığına.100 gr leblebi 5 lira abla
Vayyy hem foto hem de seksi olanındanOkula giderken seksü giyinemem ki genç meslektaşlarım depresyona girer benim yüzümden.İki saate gider bu şiş göbek. Belki dedin ya bir heyecan bastı beni. İnşallah göreceğiz seni
Oooo sende ne çok tarif varmış böyle. Ara ara sorarım ben sana. Bu arada 24 Aralık için menüler alayım senden müsait olduğunda.Bebem bi de pancarla yapılıyor bu salatamsi şey...kırmızı pancarı haşla rendele ya da robottan geçir .... sarımsaklı çok güzel oluyor. İçine bulduğun her şeyi atabilirsin...offf offf...aç da değilim ama
Çok şükür bugün keyfin yerinde ve Songül buna çok sevindiShe said that.... olmuş bu mesajCanim sıkıldı mesajları tekrar okudum. Songüül bayağı komikim bugün ha...fark ettin mi giz kendi mesajlarini okuyup gülen bir narsistim. bunu hak ettim ama. Bana bir şeyler oliyi ...susamiyorum.
Canım nasılsın, bugün nasıl geçti bakalım. Her gün sorarım ben artık biktirana kadarEşinin boyu kaç bilmiyorum ama 63 kilo bile az geldi bana. Cnm babam biz çocukken 63 kilo falandı, şimdi 80 küsür oldu. Eski hali çok zayıftı. Gerçi önemli olan sağlık. ❤
Ayyy çok sevindim dönmek istemene canım. Zaten güzel kilo vermişsin burda ddegilken.Hayirli aksamlar kizlar
Kaptanim ben hedef olan 50 ye ulasana kadar geri donebilirmiyim gruba bir sikinti olur mu
Tartıyı ilk günler etkiliyor canım ama sonrasında yine gerçek kilonu görürsün sıkma canını. Bı de işe yeni başladın ister istemez düzenin de biraz değişecek, şimdilik kafana kiloyu takma bence. Bu halini korumam bile yeter, Elhan gibi sen de olman gereken kilolar civarindasin bence.sonngulen cnm yüzümdeki sivilceler düşündüğüm gibi regl kaynaklıymış. Akşam gelir gibi oldu, şimdi yok yine. Sanırım yarın falan tamamen başlar. Haliyle tartıya yansıdı. 57.5 kg dım sabah
Ben de bir süredir birçok şeyi yapmaz oldum, neyseki isyan eden yok şimdilik. Bazen oğlum diyor anne ben de mi diyetteyim diyeKızlar geçen gün mandalina reçeli yaptım şimdide ayva reçeli yapıyorum yemedigim şeyleri niye yapıyorsam sanırım gözümü doyuruyorumeşim diyo canın ne istiyo getirim dedim eve abur cubur tatlı getirmede benim canım bişey istemiyo sen diyettesin bizide diyete sokmaya çalışıyon galiba eskiden hamur işi tatlı yapardın şimdi o da yok dedim yediklerine say yesen ne olur hala 68 kilosun
Az kaldı canım biraz daha sabır.Ablacım keyifsiz değilim de yorgunum, hastanedeyim, evde kalsak dinlenirimm de 2 gün daha burdayız
Evimi özledim :))
Evinden uzak yaşamaya alışınca da o eve dönmek zor geliyor canım, öğrenciliği başka şehirde yaşasaydın ailenin evine sigamazdin.Üzülme ablacım iyiyim cok sükür sağlık olsun diğerleri cok sorun değil
Ablamlada konustuk bugün ilk defa evimden bu kadar uzaklastım sanırım 9 günü gecti
Daha önce staj yaptıgımda uzak kalmıstım oda 4 gündü oda yine ankaradaydım :)
Saol canim benim valla kosturmaca stresten aslinda dikkatte edemedim ama yorgunluk uykusuzluk verdirdi demekkiAyyy çok sevindim dönmek istemene canım. Zaten güzel kilo vermişsin burda ddegilken.
Senin yaşındayken sadece rimel ve göz kalemi kullanırdım. Şimdi de çalıştığım için her gün olmasa da yapıyorum. Ama hala çok abartı malzeme kullanmıyorum.kızlar makyaj yapan var mı. ben seviyorum da çok zararlı maddeler varmış içinde toksik, titanyum dioksit ve silika gibi. ama yüzümü yıkarım hep de , ürktüm simdi
Evlendi gitti canım, ondan sonra pek uğramadı. Sanırım müsait olamıyor. İstediği kiloya ulaşmıştı ama.Saol canim benim valla kosturmaca stresten aslinda dikkatte edemedim ama yorgunluk uykusuzluk verdirdi demekki
Ya bu arada bizim evlenecek kiz vardi ne oldu kiz o nickini degismisti hatirlayamadim adini suan
eskiden bende öyleydim ama baya bişeye bulaştim keşke almasaydimSenin yaşındayken sadece rimel ve göz kalemi kullanırdım. Şimdi de çalıştığım için her gün olmasa da yapıyorum. Ama hala çok abartı malzeme kullanmıyorum.
Kızın artık tamamen iyi mi canım.Saol canim benim valla kosturmaca stresten aslinda dikkatte edemedim ama yorgunluk uykusuzluk verdirdi demekki
Ya bu arada bizim evlenecek kiz vardi ne oldu kiz o nickini degismisti hatirlayamadim adini suan
Öğrenci misin ya da çalışıyor musun canım. Genelde evdeysen sürekli yapmamış olursun zaten, arada bir yapilandan da çok zarar gelmez. Ben bu dönem yoğunum diye sabahları yapmaya vakit bulamıyorum açıkçası.eskiden bende öyleydim ama baya bişeye bulaştim keşke almasaydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?