Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dayan bebeğim. Çok üzüldüm şimdi. Yasadiklarin zor gerçekten. Hasta için de bakan için de. Peki dinlen sen bitanem...
Üzülme ablacım iyiyim cok sükür sağlık olsun diğerleri cok sorun değil
Ablamlada konustuk bugün ilk defa evimden bu kadar uzaklastım sanırım 9 günü gecti
Daha önce staj yaptıgımda uzak kalmıstım oda 4 gündü oda yine ankaradaydım :)

Okula giderken seksü giyinemem ki genç meslektaşlarım depresyona girer benim yüzümden. İki saate gider bu şiş göbek. Belki dedin ya bir heyecan bastı beni. İnşallah göreceğiz seni
Vayyy hem foto hem de seksi olanından yanar buralar. Boydan yeni fotom yok ben sabah çekerim artık, yüzüme bakan da kilolu zanneder zaten beni.
Oooo sende ne çok tarif varmış böyle. Ara ara sorarım ben sana. Bu arada 24 Aralık için menüler alayım senden müsait olduğunda.
Çok şükür bugün keyfin yerinde ve Songül buna çok sevindi
Bu arada ben de kendi mesajlarımı okuyorum, beğen butonu olsa ona da basacam

Eşinin boyu kaç bilmiyorum ama 63 kilo bile az geldi bana. Cnm babam biz çocukken 63 kilo falandı, şimdi 80 küsür oldu. Eski hali çok zayıftı. Gerçi önemli olan sağlık. ❤
Canım nasılsın, bugün nasıl geçti bakalım. Her gün sorarım ben artık biktirana kadar

Tartıyı ilk günler etkiliyor canım ama sonrasında yine gerçek kilonu görürsün sıkma canını. Bı de işe yeni başladın ister istemez düzenin de biraz değişecek, şimdilik kafana kiloyu takma bence. Bu halini korumam bile yeter, Elhan gibi sen de olman gereken kilolar civarindasin bence.

Ben de bir süredir birçok şeyi yapmaz oldum, neyseki isyan eden yok şimdilik. Bazen oğlum diyor anne ben de mi diyetteyim diye mandalina reçelini çok severim bu arada ama favorim havuç reçeli. Muhteşem bir şey.

Evinden uzak yaşamaya alışınca da o eve dönmek zor geliyor canım, öğrenciliği başka şehirde yaşasaydın ailenin evine sigamazdin.

Ayyy çok sevindim dönmek istemene canım. Zaten güzel kilo vermişsin burda ddegilken.
Saol canim benim valla kosturmaca stresten aslinda dikkatte edemedim ama yorgunluk uykusuzluk verdirdi demekki
Ya bu arada bizim evlenecek kiz vardi ne oldu kiz o nickini degismisti hatirlayamadim adini suan

kızlar makyaj yapan var mı. ben seviyorum da çok zararlı maddeler varmış içinde toksik, titanyum dioksit ve silika gibi. ama yüzümü yıkarım hep de , ürktüm simdi
Senin yaşındayken sadece rimel ve göz kalemi kullanırdım. Şimdi de çalıştığım için her gün olmasa da yapıyorum. Ama hala çok abartı malzeme kullanmıyorum.

Saol canim benim valla kosturmaca stresten aslinda dikkatte edemedim ama yorgunluk uykusuzluk verdirdi demekki
Ya bu arada bizim evlenecek kiz vardi ne oldu kiz o nickini degismisti hatirlayamadim adini suan
Evlendi gitti canım, ondan sonra pek uğramadı. Sanırım müsait olamıyor. İstediği kiloya ulaşmıştı ama.

eskiden bende öyleydim ama baya bişeye bulaştim keşke almasaydim
Öğrenci misin ya da çalışıyor musun canım. Genelde evdeysen sürekli yapmamış olursun zaten, arada bir yapilandan da çok zarar gelmez. Ben bu dönem yoğunum diye sabahları yapmaya vakit bulamıyorum açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…