- 16 Haziran 2019
- 731
- 1.465
- 28
Evlendi gitti canım, ondan sonra pek uğramadı. Sanırım müsait olamıyor. İstediği kiloya ulaşmıştı ama.
Rabbim bi yastikta kocatsinKızın artık tamamen iyi mi canım.
Geçmiş olsun canım, fmf olduğunu bilmiyordum ya da üzerinden zaman geçtiği için unutmuşum. Biz de fmf benzeri bir rahatsizlikla uğraşıyoruz oğlumda. Tedavisi yok ama belli bir yaştan sonra geçebileceği söyleniyor ve umutla bekliyoruz bakalım. Allah daha iyi etsin inşallah çocuklarımızı.Rabbim bi yastikta kocatsinhem evlilik hem.is vakit bulamiodur tabi
Kizim eskisinden daha iyi ama fmf iyilesen bir hastalik degil.malesef sadece siddetini azaltiyor ilaclar ama buna da sukur rabbim beterinden korusun
öğrenciyim abla okula gitmeden veya dışarı çıkmadan yapıyorum yavaş yavaş azaltarak bırakmayı düşünüyorum ama. yüzümü hep yıkarım geceleri Allah'tan, o iyiymiş gece ciltte kalmadığı sürece sıkıntılı değil diyen de varÖğrenci misin ya da çalışıyor musun canım. Genelde evdeysen sürekli yapmamış olursun zaten, arada bir yapilandan da çok zarar gelmez. Ben bu dönem yoğunum diye sabahları yapmaya vakit bulamıyorum açıkçası.
Zaten makyajla yatmak hayatımızın hatası olur cildimiz için. Hangi bölümde okuyorsunöğrenciyim abla okula gitmeden veya dışarı çıkmadan yapıyorum yavaş yavaş azaltarak bırakmayı düşünüyorum ama. yüzümü hep yıkarım geceleri Allah'tan, o iyiymiş gece ciltte kalmadığı sürece sıkıntılı değil diyen de var
kimya okuyorum:/Zaten makyajla yatmak hayatımızın hatası olur cildimiz için. Hangi bölümde okuyorsun
Burasını beğenmüyür müsünYavrum Dubai mi Kıbrıs mi orası emin misin nerde yaşadığına.
Tatlım her zaman açık bufem emrinde....geçen kış neredeyse hiç tencere yemeği yemedim desem yalan olmaz. Arkadaşlar şahit. Zor gidiyor benim yağlar. Herkesten daha çok mücadele etmesem yerimde sayıyorum.Vayyy hem foto hem de seksi olanındanyanar buralar. Boydan yeni fotom yok ben sabah çekerim artık, yüzüme bakan da kilolu zanneder zaten beni.
Oooo sende ne çok tarif varmış böyle. Ara ara sorarım ben sana. Bu arada 24 Aralık için menüler alayım senden müsait olduğunda.
Çok şükür bugün keyfin yerinde ve Songül buna çok sevindi
Bu arada ben de kendi mesajlarımı okuyorum, beğen butonu olsa ona da basacam
Datlum 100 Gr leblebi 5 TL nasıl begeneyim? Acimizdan ölürük biz oralardaBurasını beğenmüyür müsün
Saricivciv değil miydi o...ben takıma yeni geldigimde yemek tarifleri alıyordu.Evlendi gitti canım, ondan sonra pek uğramadı. Sanırım müsait olamıyor. İstediği kiloya ulaşmıştı ama.
Anammm sen enerji patlaması yaşıyorsun kahve yüzünden. Benimki kendime komik gelmiyor, ay ne güzel yazmışım diye ruhumu okşuyorum, benimki de başka bir delilik hâli işteTatlım her zaman açık bufem emrinde....geçen kış neredeyse hiç tencere yemeği yemedim desem yalan olmaz. Arkadaşlar şahit. Zor gidiyor benim yağlar. Herkesten daha çok mücadele etmesem yerimde sayıyorum.
Bugünkü enerjimin niye olduğunu şimdi hatırladım. Kafayı buldurdu resmen bana. Reishi mantarı ve ginseng içerikli bir kahve içtim ama paketin yarısı kadar... Öğleden sonra ne olduysa oldu...Songulum kendi mesajlarimiz niye bize komik geliyor bir bilgin var mı kuzumKiz 24 Aralık' ta ne vardı unuttum ben
Burda kilosu 10 lira, dün gördüm daha.Datlum 100 Gr leblebi 5 TL nasıl begeneyim? Acimizdan ölürük biz oralarda
Bizim burda kilosu 10 TL gız seni kazıklıyorlar100 gr leblebi 5 lira abla
beğenmedim ben menünü, antepfıstığı fındık tereyağı hep yağ Grubu.cikolata, patates sanki biraz dengesiz olmuş3 Aralık
Sabah 8: peynir, yarım çaybardağı kadar Antep fıstığı,1/3 dilim tereyağlı ekmek,bir elma
Saat 11: bir küçük parça çikolata
Saat 12.40: bir porsiyon ızgara köfte, yanındaki garnitür kızarmış patates ( dışarda yedim)
Akşam 19 bir avuç fındık
Akşam 20 biraz daha fındık( pastanede çocukla bekledik masraf olmasın diye bi şey almadım)
1100 cc su (saat 20.48 daha içerim inşallah)
27 dakika yürüyüş
Acıkırsam yoğurt yerim
su ve spor harika, menü de güzel afiyet olsunBugünkü menüm
Kahvaltı öncesi saat 8:30 - limonlu su
Kahvaltı saat 9:00 - 2 adet krep , 1 adet salatalık , 1 adet domates , 1 haşlanmış yumurta, 1 bardak çay
Ara saat 11:30 - 2 adet hurma
Öğlen saat 13:00 - yeşil mercimek çorbası , 3 adet sarma
Ara 15:00 limonlu yeşil çay
Akşam 18:00 : mercimek çorbası + salata
Su 3 litre
Spor 15000 adım .
çok güzel bir gün olmuş abla.3 Aralık salı menüsü
08.45 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, 2 dilim beyaz peynir, yarım dilim ekşi mayalı ekmek.
12.30 öğle
Suyla pişirilmiş yağsız 1 kabak, 2 kaşık süzme yoğurt, 2 tam ceviz.
15.00 ara
Küçük boy 2 mandalina
17.45 akşam
Suyla pişirilmiş yağsız 1 kabak, 2 kaşık süzme yoğurt, 2 tam ceviz.
Su 3 lt
Spor
10 bin adım.
Kabak detoksunda spor yapmayın deniyor ama ben gün içinde 5bin akşam da yürüme bandında 5bin yaptım.
Almam gereken 1212 kaloriden 834 kalori açığı oluşturdum.
Zipzip- @Negohatun aypare ackerman
Yarında onu yaparızzz ne olacak havuç bol nasıl olsa kız yine bana iş çıkardınBen de bir süredir birçok şeyi yapmaz oldum, neyseki isyan eden yok şimdilik. Bazen oğlum diyor anne ben de mi diyetteyim diyemandalina reçelini çok severim bu arada ama favorim havuç reçeli. Muhteşem bir şey.
Datlum 100 Gr leblebi 5 TL nasıl begeneyim? Acimizdan ölürük biz oralarda
Kız diğer tarafa bak eltim hemen.Bizim burda kilosu 10 TL gız seni kazıklıyorlaryada kilon fazla diye sana satmak istemiyorlar
Biraz farklı yapılıyor, tarif bak onun için. Ya da boşver hiç yapma çünkü insanı yoldan çıkarırYarında onu yaparızzz ne olacak havuç bol nasıl olsa kız yine bana iş çıkardın
Olsun ne sebeple olursa olsun arada bir delülük yaşamak iyi be Songulum...Anammm sen enerji patlaması yaşıyorsun kahve yüzünden. Benimki kendime komik gelmiyor, ay ne güzel yazmışım diye ruhumu okşuyorum, benimki de başka bir delilik hâli işte
Eşimle sevgililigimizin 10. Yılını dolduruyoruz canım,kutlama lazım. 10 yıl dile kolaymeslekteki 10. Yılımız da doldu geçen ay, hepsini bı arada çıkarırız artık
Biz göreve başlayınca tanışıp evlendik canım, her şeyimiz birlikte oldu. Aynı gün sınava girdik, aynı gün okula alındık, sonra tanıştık sevdik evlendik derken 10 yıl bitti bile.Olsun ne sebeple olursa olsun arada bir delülük yaşamak iyi be Songulum...Masallah aha da şuraya bir nazar boncuğu gelsin. Canim on yıla neler sigmis böyle...Sevginiz her geçen gün daha da artsın. O gece kumbaralari uzak tut tamam mı? Şeytan doldurur döker aman diyim Muhendis annem dinlenip gelseydi bı birmuhendisanne takilirdim ona...
Ama Gülseren biri beni durdursun artık hiç iyi değilim canım ya...Sen öbür odaya bir gelsene Songül çağırıyor seni...karnıma agrılar giriyor abla yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?