Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evlendi gitti canım, ondan sonra pek uğramadı. Sanırım müsait olamıyor. İstediği kiloya ulaşmıştı ama.
Kızın artık tamamen iyi mi canım.
Rabbim bi yastikta kocatsin hem evlilik hem.is vakit bulamiodur tabi
Kizim eskisinden daha iyi ama fmf iyilesen bir hastalik degil.malesef sadece siddetini azaltiyor ilaclar ama buna da sukur rabbim beterinden korusun

Rabbim bi yastikta kocatsin hem evlilik hem.is vakit bulamiodur tabi
Kizim eskisinden daha iyi ama fmf iyilesen bir hastalik degil.malesef sadece siddetini azaltiyor ilaclar ama buna da sukur rabbim beterinden korusun
Geçmiş olsun canım, fmf olduğunu bilmiyordum ya da üzerinden zaman geçtiği için unutmuşum. Biz de fmf benzeri bir rahatsizlikla uğraşıyoruz oğlumda. Tedavisi yok ama belli bir yaştan sonra geçebileceği söyleniyor ve umutla bekliyoruz bakalım. Allah daha iyi etsin inşallah çocuklarımızı.

öğrenciyim abla okula gitmeden veya dışarı çıkmadan yapıyorum yavaş yavaş azaltarak bırakmayı düşünüyorum ama. yüzümü hep yıkarım geceleri Allah'tan, o iyiymiş gece ciltte kalmadığı sürece sıkıntılı değil diyen de var

Zaten makyajla yatmak hayatımızın hatası olur cildimiz için. Hangi bölümde okuyorsun

Tatlım her zaman açık bufem emrinde....geçen kış neredeyse hiç tencere yemeği yemedim desem yalan olmaz. Arkadaşlar şahit. Zor gidiyor benim yağlar. Herkesten daha çok mücadele etmesem yerimde sayıyorum.
Bugünkü enerjimin niye olduğunu şimdi hatırladım. Kafayı buldurdu resmen bana. Reishi mantarı ve ginseng içerikli bir kahve içtim ama paketin yarısı kadar... Öğleden sonra ne olduysa oldu...Songulum kendi mesajlarimiz niye bize komik geliyor bir bilgin var mı kuzum Kiz 24 Aralık' ta ne vardı unuttum ben

Anammm sen enerji patlaması yaşıyorsun kahve yüzünden. Benimki kendime komik gelmiyor, ay ne güzel yazmışım diye ruhumu okşuyorum, benimki de başka bir delilik hâli işte

Eşimle sevgililigimizin 10. Yılını dolduruyoruz canım,kutlama lazım. 10 yıl dile kolay meslekteki 10. Yılımız da doldu geçen ay, hepsini bı arada çıkarırız artık

beğenmedim ben menünü, antepfıstığı fındık tereyağı hep yağ Grubu.cikolata, patates sanki biraz dengesiz olmuş
su ve spor harika, menü de güzel afiyet olsun
çok güzel bir gün olmuş abla.

Ben de bir süredir birçok şeyi yapmaz oldum, neyseki isyan eden yok şimdilik. Bazen oğlum diyor anne ben de mi diyetteyim diye mandalina reçelini çok severim bu arada ama favorim havuç reçeli. Muhteşem bir şey.
Yarında onu yaparızzz ne olacak havuç bol nasıl olsa kız yine bana iş çıkardın

Olsun ne sebeple olursa olsun arada bir delülük yaşamak iyi be Songulum...Masallah aha da şuraya bir nazar boncuğu gelsin. Canim on yıla neler sigmis böyle...Sevginiz her geçen gün daha da artsın. O gece kumbaralari uzak tut tamam mı? Şeytan doldurur döker aman diyim Muhendis annem dinlenip gelseydi bı birmuhendisanne takilirdim ona...

Biz göreve başlayınca tanışıp evlendik canım, her şeyimiz birlikte oldu. Aynı gün sınava girdik, aynı gün okula alındık, sonra tanıştık sevdik evlendik derken 10 yıl bitti bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…