2 ayda 7 kilo verebilirsin bence canım. İyileşiyor olmana sevindim.Çok şükür kızlar bugün daha iyiyim.. pazartesiye kdr iyi olurum inş.. pazartesi sağlıklı beslenme ve spora başlıcam inş düğüne 2 aydan az kaldı.. 7 kilo versem mükemmel olur
Sorma bomba gibi gezdik kaçgün.bi de hava soğuk zemin çıplak ordan da gaz yapıyo.sırayla dışarı kaçıp kaçıp tırt tırtTelefona not et canım yedikçe
Gazmana çevirdiler sizi
Iyim hamdolsun bende Ah benim canim memleketim malesef izmir kis ayinda genelde hep yagisli oluyor canim yaHayırlı günler canım iyiyim sen nasılsın
Burası da yagmurlu bugün izmire geldim geleli günesi dün görebildim nerdeyse :))
İzmirlimiydin canımIyim hamdolsun bende Ah benim canim memleketim malesef izmir kis ayinda genelde hep yagisli oluyor canim ya
PFAPA sendromu canım, aylık nöbetlerimiz var malesef. Şükürler olsun ara biraz açıldı bir süredir. Birkaç aydır rahatsızlanmadı ama ben sürekli tetikte bekliyorum korkumdan.Amin canim rabbim tum hastalarimiza sifa versin ins sizede cok gecmis olsun neyi var senin kuzunun
Yemeğe çıkacağım cnm şimdi, iyiyim çok şükür. Çok sevindim ablanın hastaneden çıkmasınaIyiyim canim sen nasılsın ❤
Ablamda iyi duruma göre öğleden sonra cıkacsgız hastaneden
Özlemiştim senin sporlarını ve güzel menülerini. Sen yine yaz o menüleri de seni takip edeyim ben de.Hayirli gunler kizlar nasilsiniz burda fena yagmur var sabah 2 saat yurudum hamlamis vucudum kahvemi icip jilian yapicam biraz sonra kuzular gelir zaten firsat bulamam
Şansına hep yağmur ve soğuk oldu canım. Ankaranın soğuğuyla gelmişsin buralaraHayırlı günler canım iyiyim sen nasılsın
Burası da yagmurlu bugün izmire geldim geleli günesi dün görebildim nerdeyse :))
Tırt tırt molasıSorma bomba gibi gezdik kaçgün.bi de hava soğuk zemin çıplak ordan da gaz yapıyo.sırayla dışarı kaçıp kaçıp tırt tırt
Tatlım sen yetenekli bir heykeltıraşsin fazlalıkları yavaş yavaş yontuyorsun içindeki o peri kıza ulaşmaya az kaldı. Ben eminim göreceğiz o peri sureti...Sen sadece dayan , diren...Çok teşekkür ederim. Seksü hatun evde arada bir çıkıyor sahneye.Akşamki sexsi leydi nerdeee şimdiki hanım hanımcık hatun nerdee Allahımmmmm sana geliyorum taşşş gibi hatun
Bende okurken angaranın yagmurunuda götürmüş dedimŞansına hep yağmur ve soğuk oldu canım. Ankaranın soğuğuyla gelmişsin buralara
Hemen bakayım senden başka yere bakamadımkiTatlım sen yetenekli bir heykeltıraşsin fazlalıkları yavaş yavaş yontuyorsun içindeki o peri kıza ulaşmaya az kaldı. Ben eminim göreceğiz o peri sureti...Sen sadece dayan , diren...Çok teşekkür ederim. Seksü hatun evde arada bir çıkıyor sahneye.Tahtada bir ayrıntı vardı fark ettiniz mi?
Sen şimdi güzel kilo vermişsindir heeSağol canım inşaallah ❤
Düşün işte ne kadar önemli kilo vermenizhem de açım biliyor musun üç gündür gün içinde iki kase çorba iki bardak meyve suyu güç bela içiyorum, su hiç içemiyorum böbrekler isyanda
Tesekkur ederim canımYemeğe çıkacağım cnm şimdi, iyiyim çok şükür. Çok sevindim ablanın hastaneden çıkmasına
Ankara simdi daha sogukmus canım :)Şansına hep yağmur ve soğuk oldu canım. Ankaranın soğuğuyla gelmişsin buralara
Ablam sen deyince baktım bizdende kucak dolusu sevgiler sınıfınaTatlım sen yetenekli bir heykeltıraşsin fazlalıkları yavaş yavaş yontuyorsun içindeki o peri kıza ulaşmaya az kaldı. Ben eminim göreceğiz o peri sureti...Sen sadece dayan , diren...Çok teşekkür ederim. Seksü hatun evde arada bir çıkıyor sahneye.Tahtada bir ayrıntı vardı fark ettiniz mi?
Burda sınıftaki resim canım
Evettttt buldum 6. Takıma sevgiler
Buldum buldum biraz zor oldu ama buldumBurda sınıftaki resim canım
BurdaHemen bakayım senden başka yere bakamadımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?