Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok şükür kızlar bugün daha iyiyim.. pazartesiye kdr iyi olurum inş.. pazartesi sağlıklı beslenme ve spora başlıcam inş düğüne 2 aydan az kaldı.. 7 kilo versem mükemmel olur
2 ayda 7 kilo verebilirsin bence canım. İyileşiyor olmana sevindim.

Amin canim rabbim tum hastalarimiza sifa versin ins sizede cok gecmis olsun neyi var senin kuzunun
PFAPA sendromu canım, aylık nöbetlerimiz var malesef. Şükürler olsun ara biraz açıldı bir süredir. Birkaç aydır rahatsızlanmadı ama ben sürekli tetikte bekliyorum korkumdan.

Hayirli gunler kizlar nasilsiniz burda fena yagmur var sabah 2 saat yurudum hamlamis vucudum kahvemi icip jilian yapicam biraz sonra kuzular gelir zaten firsat bulamam
Özlemiştim senin sporlarını ve güzel menülerini. Sen yine yaz o menüleri de seni takip edeyim ben de.

Akşamki sexsi leydi nerdeee şimdiki hanım hanımcık hatun nerdee Allahımmmmm sana geliyorum taşşş gibi hatun
Tatlım sen yetenekli bir heykeltıraşsin fazlalıkları yavaş yavaş yontuyorsun içindeki o peri kıza ulaşmaya az kaldı. Ben eminim göreceğiz o peri sureti...Sen sadece dayan , diren...Çok teşekkür ederim. Seksü hatun evde arada bir çıkıyor sahneye. Tahtada bir ayrıntı vardı fark ettiniz mi?

Hemen bakayım senden başka yere bakamadımki

Sen şimdi güzel kilo vermişsindir hee

Yemeğe çıkacağım cnm şimdi, iyiyim çok şükür. Çok sevindim ablanın hastaneden çıkmasına
Tesekkur ederim canım
Şansına hep yağmur ve soğuk oldu canım. Ankaranın soğuğuyla gelmişsin buralara
Ankara simdi daha sogukmus canım :)
Ben yanlıs zamanda geldim sanırım
Ablam sen deyince baktım bizdende kucak dolusu sevgiler sınıfına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…