Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın canim Valla ben de senden oldum, şükür uykum düzene girdi
Maşaallah ne güzel canım
-500 daha gördüm canım
Ya Songül harika azminle başardın
Günaydın cnm, iş hayatı fena değil çok şükür ama akşamları 7 den sonra eve geliyorum. Yemek ye, ütü yap, duş al derken pilim bitmiş oluyor yaşlandım bence, hep bundan bu haller...
Allah kolaylık versin canım

Yok daha nelerrrrr orucu bitirip bende yapıyorum o zamannn ama detoksdan sonra alacağın calori yüksek olacak detoksa göre sonra geri alınmaz giden kilolar demi canım
Ne oldu dün yağdan gitmez diyordun
Alınmaz normal diyetini yaparsan merak etme, çok detoks yaptım, test ettim onayladım

Günaydın.

Zipzip-

Menü yazmayan benim kusura bakmayın kimsenin ayrıca ilgilenmesine gerek yok
Yazmadım değil yazamadım. Turşu için bir sürü laf edildi ben çekindim yazmaya yediklerimi.
Senden başka yazmayanlarda var, ayrıca ne yenirse yazılmak zorunda kural bu biliyorsun.

Günaydınnnnnn hayırlı sabahlar geçen gün çekmece temizliğinde epilasyon aletimi galiba çöpe attım demiştim ya bugün a 101 arzum epilasyon aleti geldi gittim onu aldım uolsa benşm şimdi bu saatte mışıl mışıl uyumam gerekiyordu ohh sıcacık yatak bi taraftan iş güç bide makinanın performansına bakalım demiii bacaklar eşimle asker arkadaşı oldu

Ya bulamadın hala demek, çekmecenin arkaya düşmüş olmasın. Benimde yenilemem lazım ya. Hayırlı olsun

Ya bulamadın hala demek, çekmecenin arkaya düşmüş olmasın. Benimde yenilemem lazım ya. Hayırlı olsun
Bula bilirsen bugün 101 den al görümcem almıştı çok memnun o yüzden aldım benim çekmecenin arkasına düşse çekmece kapanmıyo bacı inş onuda bulurum fazla mal göz çıkarmaz

Senden başka yazmayanlarda var, ayrıca ne yenirse yazılmak zorunda kural bu biliyorsun.
Bonus msj bulamadım bacım burda azar işiten bi sen değilsin emin ol hepimiz o yollardan geçtik zamanla düzene oturttuk sadece kendi üzerine alınma bence daha geçen gün @Ytmz dünyanın azarını yedi canımaa ama birbirimizin hatalarını eksiklerini söylemek zorundayızz kuzum bu arada Nego da benim sulu köfte erişte çorbama laf etti daha unutmadım onu

Günaydın.

Zipzip-

Yazmadım değil yazamadım. Turşu için bir sürü laf edildi ben çekindim yazmaya yediklerimi.
Msj şimdi gördüm çekinme canım bazen olacak azarlı bir menü olacak zaman gelecek örnek bir menü çıkacak destek ve yönlendirme olmadan bu işler olmuyor malesef insan bazen nerde hata yaptıgının farkında olmuyor buda dışardan bi gözle görüldügü zaman yalnış ortaya çıkıyor

Bula bilirsen bugün 101 den al görümcem almıştı çok memnun o yüzden aldım benim çekmecenin arkasına düşse çekmece kapanmıyo bacı inş onuda bulurum fazla mal göz çıkarmaz
Bir daha ki sefere alırım artık şimdi hiç çıkamam
Hay senin eriştene

Günaydın.

Zipzip-

Günaydın canım ❤
Sen yazmaya devam et menülerini ayrıca tursuyu persembe yemediğin sürece sıkıntı olmaz arada yiyebilirsin
Günaydın canım ❤

Günaydın cnm, iş hayatı fena değil çok şükür ama akşamları 7 den sonra eve geliyorum. Yemek ye, ütü yap, duş al derken pilim bitmiş oluyor yaşlandım bence, hep bundan bu haller...
Vücudun alışması daha canım ama yakında iyi hissetmeye başlarsın.

Yok daha nelerrrrr orucu bitirip bende yapıyorum o zamannn ama detoksdan sonra alacağın calori yüksek olacak detoksa göre sonra geri alınmaz giden kilolar demi canım
Ona da dikkat edeceğim canım kalıcı olsun diye. Vücut tekrar vermeye başladı, tekrar uyandı o benim için çok önemli. Abartmadan düzgün beslenince de devam edecek bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…